- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
loorim seni cok iyi anliyorum ama ne yapalim bizlerde biraz emek harcayarak insaallah yavrularimiza kavusacagiz.sende biliyosunki stres bizim düsmanimiz ,bebek istiyosak önce bundan kurtulacagiz..bide sunu söyleyecegim doktoruna bütün testlerini yaptirmak istedigini söyle cünkü bazi doktorlar cok fazla umursamiyo.onlarin hic umrunda olmuyo ,ancak oyalayamayi iyi bilirler.o yapmassa sende hamburgtaydin galiba orada baska doktora git,cünkü köyde falan degiliz,bi cok imkanimiz var.o doktor olmazsa bi baskasi olur,yeterki bizi anlayan birini bulalim...
Loori cim seni cok iyi anliyorum kuzum
bendede gec yumurtlamadan dolayi gecikme oluyorda oluyor son bir kac aydir,incir kürünü yaptiktan sonra oldu yaaaaaaaa
evet ya o doktor olmazsa baska doktor oda olmazsa yine baskasi
ayyy agresif oldum ya öküz doktorlara
Dogru soyluyosun yasakhayalim evet hamburgtayim sali gunu hepsini yaptiricam zaten kan idrar tahlili sana bisey daha sorucam ben trde gittim doktora bana bi ilac verdi adi cyclo progynova dr bu ilaci adetin 5.gunu icmeye baslicaksin dedi ama hala olmadim cildiricam ama
loorim belki o ilctan olmustur ne ilci oldugunu sen biliyomusun..ben hic kullanmadim öyle bi ilaci.onuda gidince bi göster doktoruna istersen...canim iste böyle güclü ol.bak biliyosunki benim 4 kaybim var,vah tüh demekle elime bisey gecmedi simdi ise bunlari hic yasamamis gibi düsünüyorum yani kendimi kandiriyorum ki ayni sifirdan baslamis gibi olum diye...sende sakin yiyip bitirme kendini tedavinin pesine düs,ha bide sunu söylüm lütfen sadece senden kaynakmiyo olabilir esinde sperm testi versin....
Sorma ya hemde nasil uyuz oluyorum ozellikle jinekoloklara
Ya ben 4. ayda gittim bir doktora güya iyi diye,adam 5 saniye baktim vajinal,hemen dedi kistin var yumruk büyüklügü,dermoid kisti olabilir kan alacaz,150 euro extra laborovatora gidecek dedi ondan.
ayyyy sonra dedim ikinci firkir alayim ve bu zentruma gittim ve buda bakti dedi yoooo ben iki kücük kist görüyorum ama öyle büyük yok.
veee 1 ay önce bu kadina yine gittim dedi bir kist var 3 cm
bu kadia o erkek doktorun adresini verdim kan sonuclarini istesin dedim istedi,ama bisey cikmadi.
ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.
ve eminim o idrar torbasini gördü,
cünkü bu kadiada ilk gittigimde dedi idrar torbaniz dolu degil mi,dedim evet öyle,dedi o zaman bosaltip gelin öylece bakip göreyim...
Bencede canim bak bi doktor bul ben buradaki jinekoloklardan nefret etmistim gidip trde bakildim ama yine buraya mecbur kaldim malesef yine gidicem sali.. Her gittigimde bi ton kal aliyolar nefret ediyorum.. Ve bisey anlayamadik tekrar gel kan alcaz diyolar cildiriyorumCanim ben cikiyorum tekrar girerim gorusuruz
beyazlim su cümlene cok güldüm yaw(ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.
ve eminim o idrar torbasini gördü,)valla ne diyim artik idrar torbasiyla kisti ayirt edemiyosa....
ya bende birde kilo sorunu var 100 kiloyum ve suan bu kilolardan kurtulmak icin cabaliyorum.
Dogru soyluyosun yasakhayalim evet hamburgtayim sali gunu hepsini yaptiricam zaten kan idrar tahlili sana bisey daha sorucam ben trde gittim doktora bana bi ilac verdi adi cyclo progynova dr bu ilaci adetin 5.gunu icmeye baslicaksin dedi ama hala olmadim cildiricam ama
neeeee kiz bu kilolardan kurtulacan o göbüste sadece bebek olacak cünkü baska seye yer yok...
merhaba,bizde bebek icin ugrasiyoruz..hamburgda yasadigini gorunce yazma geregi hissettim....cunku ben cok doktor dolastim cogundan mennun kalmadim,sonra bir arkadasin tavsiyesiyle gitigim suanki doktorumdan mennunmum ama amasi var iste galiba o da yasimin genc oldugunu dusunerek pek hizlandirmiyor tedaviyi...ben bir kilinige gitmek istedigimizi soylemistim,esim icin doktor tavsiyesi istedim ve beni kilinige yonlendirdi...ilk once esim icin randevu aldik simdi onun tahlil snuclarini bekliyoruz,ikimizde doktordan mennun kaldik,ben de haftaya kilinigin kadin dogum doktorunda randevu almayi dusunuyorum...o yuzden nasildir bilemeiyorum...ama genelde iyi ilgilendiler..mennun kaldik insallah devamida gelir....gittigimiz kilinik altonada , - Endokrinologikum Hamburg-nette arastirabilirsin.
Evet verecegim Allahin izniyle bu kilolari.
Sen kac kilosun
Bende almanya köln denim
1 yildan fazladir cocuk istememize ragmen tikkk yok
Bende öyle bir merkezdeyim zaten suan,bir doktor var haftanin sadece bir günü orda o bakiyor bana
ama baka bir merkez bulacagim
ne yaptinmi testi...canim benim bak simdi sana sunlari söylüyecem...simdi sende üzülmeyi birak yanlis hatirlamiyosam sende 1 yildir bebek icin ugrasiyosun..artik güzelce iyiy bi doktora gidip tüm hormon,sperm testlerini yaptirmalisin.,gerekirse rahim filmi bile cektirmelisin..üzülerek vakit kaybetme .olmayisinin sebebini arastirmaya bak,cünkü daha cok gecssiyn ,insaallah seninde yavrularin olacak,hic umudunu kaybetmeden derdimizin caresini aramaliyiz...
ya bende birde kilo sorunu var 100 kiloyum ve suan bu kilolardan kurtulmak icin cabaliyorum.
Hosgeldin canim sende.gelismerini yaz burdanmerhaba,bizde bebek icin ugrasiyoruz..hamburgda yasadigini gorunce yazma geregi hissettim....cunku ben cok doktor dolastim cogundan mennun kalmadim,sonra bir arkadasin tavsiyesiyle gitigim suanki doktorumdan mennunmum ama amasi var iste galiba o da yasimin genc oldugunu dusunerek pek hizlandirmiyor tedaviyi...ben bir kilinige gitmek istedigimizi soylemistim,esim icin doktor tavsiyesi istedim ve beni kilinige yonlendirdi...ilk once esim icin randevu aldik simdi onun tahlil snuclarini bekliyoruz,ikimizde doktordan mennun kaldik,ben de haftaya kilinigin kadin dogum doktorunda randevu almayi dusunuyorum...o yuzden nasildir bilemeiyorum...ama genelde iyi ilgilendiler..mennun kaldik insallah devamida gelir....gittigimiz kilinik altonada , - Endokrinologikum Hamburg-nette arastirabilirsin.
croiselle hos geldinl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?