- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar selam suan cepten yaziyorum.
Sonra evden rahat yazarim
Yasakhayal scheize canim scheize len o gozler neydi oyle 100 kilo feyince
Ama cok kilom var yani bunu bikere daha bana acik sacik gosterdin hahaha
Sonra gorusuruk kizlar optum
croiselle canim benim anladigim kadariyla su vitaminlar alinacak degilmi?
coenzym Q10 ( icerik : 50 mg Q10 + vitamin B1 + Vit B2,+ Vit B 6 + Vit B 12 + biotin + Vit E (24 mg ) + Vit C 12 mg + Zink ( 5 mg ) )
ginkgo ginseng 100 mg (bunu senden mi duydum emin degilim :) )
propils kapsül ( propolis extract 120 gr + blütenpollen 150 mg + propolis 240 mg )
ins doru anlamisimdir...![]()
bide sunu söylüm ben bu kilo isinin bebege engel olduguna inanmiyorum.bi kac tanidigim var ve ayrica sokaktada görüyorum belki senden bile fazlaliklari vardir hepsinin de bebekleri var![]()
loorim kiz bilgileri aldiktan sonra hemen cikmisin topikten...
hemen almaya mi gittin yoksa![]()
evet canim isin özeti buydu ama komple kopyalamamin sebebi diger ayrintilarida vermekti. ama kullandirdigim vitaminler bunlardi ilk ay.
ikinci ay ise bunlara ek olarak C vitamini 200 mg kullandirdim. cünkü yüzde 200 mü ne hizlandiriyormus spermleri.
ben ocak ayindan beri yani ilk karar verdigimizden beri folio forte 800mg di sanirim ve icinde Jod da vardi onu önermisti doktorum onu kullandim. bebekle ilk üc ayimiz bitince de gyn vital diye yine icinde fol säure ve bir cok baska vitamin olan bir vitamin ama pahali biraz. 30 euro 30 tane var icinde( ama mecbur onu kullaniyorum
bazi durumlarda engel olabilir. ama kesinlikle kanitlanmis degil. bende cok gördüm kilolu hamile kalan. hemde ne kilo![]()
Nerden bilgin kiz hemen aldim valla vitamin c, Multivitamin aldim bakalim icsin![]()
loorim falci olmaya gerek yok.baktim hemen cikmissin anladim tabii
hadi kolay gelsin ins bunlarin vesilesi ile göbüsün bebekle dolar.....![]()
Selam canim sende hamburgtansin herhalde sevindim valla...ben klinlige fln hic gitmedim hep kadin dr gittim simdi yine gidicem ve ondan da memnun degilim ama napiyim altona bana cook uzak orayada gozum kesmiyo. sanada cok gecmis olsun.. Aynen cocuk istiyorum dedigim de daha yasin genc olur diyip bi nhalt ettikleri yok
![]()
beyazlim diger sayfalari okumadin mi?:44::44::44:
hem ben hemde croiselle zayiflama konusunda yardimci olmaya calistik.yazdiklarimizi bi okusana ,belki isine yaraya bilir..
canim zaten kilolu olmak bence hamilelige engel degil.cünkü ben okadar kilolu insan gördümkü saglikli bebekleri oldu.kilo engel olsaydi onlar hamile kalamazdi..
ama yinede sadece bebek icin degil saglikli yasam icin elinden geldigi kadar zayiflamaya calis,zaten sen kendin de diyorsun kararliyim diye.aman bu kararindan sakin vazgecme,bizlerde elimizden geldigi kadar bu forumdan tabiki elimizden geldigi kadar destekleriz.yeterki sen bu konuda pes etme......
BEYAZLIM al oku senin icin yazdiklarimiz bunlar.....
yasakhayalin söyledikleriDEZ)
BEYAZLIM hic su hani tv lerde gösterilen DEZ´i denedin mi?Bak benim tanidigim bi kadin vardi.tam olarak 87 kiloydu.daha sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile dezi bestellung etmis.yaklasik olarak galiba 3 ay icinde tam olarak 66 kiloya düstü.kadini ben bu arada hic görmemistim görünce sok olmustum.. galiba 5 kutuda bu hale gelmis.hic bi Nebenwirkungen olmamis.dahada alacakti ama biz ve yakinlari yeter artik zayiflayacan kadar zayifladin dedik.su an bi senedir kullanmiyo ve ayni kilosunuda koruyo. bu arada yürüyüs falanda yapti.ama yinede yediklerine biraz dikkat etti.bi sen düsün bu dez isini.....:
croseillenin söyledikleri (Die dukan diät)
Canim biraz dikkat edersen verirsi . Ben yedi ayda 22 kg verdim. hamile kaldim. Herkes dediki iste bosu bosuna verdin
Simdi alicaksin yine. Evet alicam ama hic degilse eski kilomun ustune degil bu yeni kilomun ustune alicam. Hem nasil geri verecegimide biliyorum cunku duzgun beslenmeyi ogrendim ben. Dukan diyeti ile veririm. Cok hizli verdim basta dolayisi ile moralim duzeldi busefer daha cok dikkat ettim kendime.
yasakhayl ne örüyon kiz![]()
Du bakalim bi az yemekle ne kadar ilerliyecegim,olmadi o dez i alirim ek olarak.
kiz ben gecen rüyamda iki tanidigin hamile oldgunu gördüm acep ne demek![]()