• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

loorim seni cok iyi anliyorum ama ne yapalim bizlerde biraz emek harcayarak insaallah yavrularimiza kavusacagiz.sende biliyosunki stres bizim düsmanimiz ,bebek istiyosak önce bundan kurtulacagiz..bide sunu söyleyecegim doktoruna bütün testlerini yaptirmak istedigini söyle cünkü bazi doktorlar cok fazla umursamiyo.onlarin hic umrunda olmuyo ,ancak oyalayamayi iyi bilirler.o yapmassa sende hamburgtaydin galiba orada baska doktora git,cünkü köyde falan degiliz,bi cok imkanimiz var.o doktor olmazsa bi baskasi olur,yeterki bizi anlayan birini bulalim...

loorim seni cok iyi anliyorum ama ne yapalim bizlerde biraz emek harcayarak insaallah yavrularimiza kavusacagiz.sende biliyosunki stres bizim düsmanimiz ,bebek istiyosak önce bundan kurtulacagiz..bide sunu söyleyecegim doktoruna bütün testlerini yaptirmak istedigini söyle cünkü bazi doktorlar cok fazla umursamiyo.onlarin hic umrunda olmuyo ,ancak oyalayamayi iyi bilirler.o yapmassa sende hamburgtaydin galiba orada baska doktora git,cünkü köyde falan degiliz,bi cok imkanimiz var.o doktor olmazsa bi baskasi olur,yeterki bizi anlayan birini bulalim...

Dogru soyluyosun yasakhayalim evet hamburgtayim sali gunu hepsini yaptiricam zaten kan idrar tahlili sana bisey daha sorucam ben trde gittim doktora bana bi ilac verdi adi cyclo progynova dr bu ilaci adetin 5.gunu icmeye baslicaksin dedi ama hala olmadim cildiricam ama

Loori cim seni cok iyi anliyorum kuzum

bendede gec yumurtlamadan dolayi gecikme oluyorda oluyor son bir kac aydir,incir kürünü yaptiktan sonra oldu yaaaaaaaa:5:

evet ya o doktor olmazsa baska doktor oda olmazsa yine baskasi:41:

ayyy agresif oldum ya öküz doktorlara

Loori cim seni cok iyi anliyorum kuzum

bendede gec yumurtlamadan dolayi gecikme oluyorda oluyor son bir kac aydir,incir kürünü yaptiktan sonra oldu yaaaaaaaa:5:

evet ya o doktor olmazsa baska doktor oda olmazsa yine baskasi:41:

ayyy agresif oldum ya öküz doktorlara

Sorma ya hemde nasil uyuz oluyorum ozellikle jinekoloklara :47:

Dogru soyluyosun yasakhayalim evet hamburgtayim sali gunu hepsini yaptiricam zaten kan idrar tahlili sana bisey daha sorucam ben trde gittim doktora bana bi ilac verdi adi cyclo progynova dr bu ilaci adetin 5.gunu icmeye baslicaksin dedi ama hala olmadim cildiricam ama

loorim belki o ilctan olmustur ne ilci oldugunu sen biliyomusun..ben hic kullanmadim öyle bi ilaci.onuda gidince bi göster doktoruna istersen...canim iste böyle güclü ol.bak biliyosunki benim 4 kaybim var,vah tüh demekle elime bisey gecmedi simdi ise bunlari hic yasamamis gibi düsünüyorum yani kendimi kandiriyorum ki ayni sifirdan baslamis gibi olum diye...sende sakin yiyip bitirme kendini tedavinin pesine düs,ha bide sunu söylüm lütfen sadece senden kaynakmiyo olabilir esinde sperm testi versin....

Son düzenleme:
simdi cikmam lazim esime yemegini hazirlayip tekrar gelecem...:10::54::54::54::54::54:

loorim belki o ilctan olmustur ne ilci oldugunu sen biliyomusun..ben hic kullanmadim öyle bi ilaci.onuda gidince bi göster doktoruna istersen...canim iste böyle güclü ol.bak biliyosunki benim 4 kaybim var,vah tüh demekle elime bisey gecmedi simdi ise bunlari hic yasamamis gibi düsünüyorum yani kendimi kandiriyorum ki ayni sifirdan baslamis gibi olum diye...sende sakin yiyip bitirme kendini tedavinin pesine düs,ha bide sunu söylüm lütfen sadece senden kaynakmiyo olabilir esinde sperm testi versin....

Ama canim ben o ilaci hiiic icmedim ki bu adetim de icicektim ama olmadim da zaten :26: ufff sali ola hayrola iste napiyim olecek halim yok ama olsaydi iyidi insallah en kisa zamanda olur da bu strres ten kurtuluruz.

Sorma ya hemde nasil uyuz oluyorum ozellikle jinekoloklara :47:

Ya ben 4. ayda gittim bir doktora güya iyi diye,adam 5 saniye baktim vajinal,hemen dedi kistin var yumruk büyüklügü,dermoid kisti olabilir kan alacaz,150 euro extra laborovatora gidecek dedi ondan.

ayyyy sonra dedim ikinci firkir alayim ve bu zentruma gittim ve buda bakti dedi yoooo ben iki kücük kist görüyorum ama öyle büyük yok.

veee 1 ay önce bu kadina yine gittim dedi bir kist var 3 cm

bu kadia o erkek doktorun adresini verdim kan sonuclarini istesin dedim istedi,ama bisey cikmadi.

ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.

ve eminim o idrar torbasini gördü,

cünkü bu kadiada ilk gittigimde dedi idrar torbaniz dolu degil mi,dedim evet öyle,dedi o zaman bosaltip gelin öylece bakip göreyim...

ayyyy cok eminim o öküz idrar torbami gördü..

ya kizlar kendime iyi bir doktor bakacagim,bu ne yaaaaa:47:

Ya ben 4. ayda gittim bir doktora güya iyi diye,adam 5 saniye baktim vajinal,hemen dedi kistin var yumruk büyüklügü,dermoid kisti olabilir kan alacaz,150 euro extra laborovatora gidecek dedi ondan.

ayyyy sonra dedim ikinci firkir alayim ve bu zentruma gittim ve buda bakti dedi yoooo ben iki kücük kist görüyorum ama öyle büyük yok.

veee 1 ay önce bu kadina yine gittim dedi bir kist var 3 cm

bu kadia o erkek doktorun adresini verdim kan sonuclarini istesin dedim istedi,ama bisey cikmadi.

ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.

ve eminim o idrar torbasini gördü,

cünkü bu kadiada ilk gittigimde dedi idrar torbaniz dolu degil mi,dedim evet öyle,dedi o zaman bosaltip gelin öylece bakip göreyim...

Bencede canim bak bi doktor bul ben buradaki jinekoloklardan nefret etmistim gidip trde bakildim ama yine buraya mecbur kaldim malesef yine gidicem sali.. Her gittigimde bi ton kal aliyolar nefret ediyorum.. Ve bisey anlayamadik tekrar gel kan alcaz diyolar cildiriyorum :50: Canim ben cikiyorum tekrar girerim gorusuruz :16:

beyazlim su cümlene cok güldüm yaw:9::9::9:(ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.

ve eminim o idrar torbasini gördü,)valla ne diyim artik idrar torbasiyla kisti ayirt edemiyosa....:52::52::52::52:

Son düzenleme:
beyazlim su cümlene cok güldüm yaw:9::9::9:(ama size bisey diyim mi kizlar bu adam bakip dedi ya büyük kist var idrar torbam bos degildi ve oda hic sormadi öküz.

ve eminim o idrar torbasini gördü,)valla ne diyim artik idrar torbasiyla kisti ayirt edemiyosa....:52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9:

ya bende birde kilo sorunu var 100 kiloyum ve suan bu kilolardan kurtulmak icin cabaliyorum.

loorim dedigin su ilaci cyclo progynova yi biraz arastirdimda genelde adet düzensizligi olanlara ve pkolulara veriliyor.demekki tr deki doktor adetin sökülsün diye vermis...demekki su an adetin sökülemiyo.insaallah kendiliginden sökülür yada artik doktorun ilac verir onun yardimiyla sökülür...

canim kafani oyalacak biseylerle ugras sen iyisimi,yoksa stresten bak böyle adetindede sorunlar oluyor.

Son düzenleme:

merhaba,bizde bebek icin ugrasiyoruz..hamburgda yasadigini gorunce yazma geregi hissettim....cunku ben cok doktor dolastim cogundan mennun kalmadim,sonra bir arkadasin tavsiyesiyle gitigim suanki doktorumdan mennunmum ama amasi var iste galiba o da yasimin genc oldugunu dusunerek pek hizlandirmiyor tedaviyi...ben bir kilinige gitmek istedigimizi soylemistim,esim icin doktor tavsiyesi istedim ve beni kilinige yonlendirdi...ilk once esim icin randevu aldik simdi onun tahlil snuclarini bekliyoruz,ikimizde doktordan mennun kaldik,ben de haftaya kilinigin kadin dogum doktorunda randevu almayi dusunuyorum...o yuzden nasildir bilemeiyorum...ama genelde iyi ilgilendiler..mennun kaldik insallah devamida gelir....gittigimiz kilinik altonada , - Endokrinologikum Hamburg-nette arastirabilirsin.

merhaba,bizde bebek icin ugrasiyoruz..hamburgda yasadigini gorunce yazma geregi hissettim....cunku ben cok doktor dolastim cogundan mennun kalmadim,sonra bir arkadasin tavsiyesiyle gitigim suanki doktorumdan mennunmum ama amasi var iste galiba o da yasimin genc oldugunu dusunerek pek hizlandirmiyor tedaviyi...ben bir kilinige gitmek istedigimizi soylemistim,esim icin doktor tavsiyesi istedim ve beni kilinige yonlendirdi...ilk once esim icin randevu aldik simdi onun tahlil snuclarini bekliyoruz,ikimizde doktordan mennun kaldik,ben de haftaya kilinigin kadin dogum doktorunda randevu almayi dusunuyorum...o yuzden nasildir bilemeiyorum...ama genelde iyi ilgilendiler..mennun kaldik insallah devamida gelir....gittigimiz kilinik altonada , - Endokrinologikum Hamburg-nette arastirabilirsin.

Selam canim sende hamburgtansin herhalde sevindim valla... :16: ben klinlige fln hic gitmedim hep kadin dr gittim simdi yine gidicem ve ondan da memnun degilim ama napiyim altona bana cook uzak orayada gozum kesmiyo. sanada cok gecmis olsun.. Aynen cocuk istiyorum dedigim de daha yasin genc olur diyip bi nhalt ettikleri yok:47:

Evet verecegim Allahin izniyle bu kilolari.

Sen kac kilosun

ben 67 kiloyum boyumda 1.70 .beyazlim senin boyun kac cm....?

BEYAZLIM hic su hani tv lerde gösterilen DEZ´i denedin mi?Bak benim tanidigim bi kadin vardi.tam olarak 87 kiloydu.daha sonra bi arkadasinin tavsiyesi ile dezi bestellung etmis.yaklasik olarak 3 ay icinde tam olarak 66 kiloya düstü.kadini ben bu arada hic görmemistim görünce sok olmustum.. galiba 5 kutuda bu hale gelmis.hic bi Nebenwirkungen olmamis.dahada alacakti ama biz ve yakinlari yeter artik zayiflayacan kadar zayifladin dedik.su an bi senedir kullanmiyo ve ayni kilosunuda koruyo. bu arada yürüyüs falanda yapti.diyet nede yapmadi zaten dez tok tutuyomus.ama yinede yediklerine dikkat etti.bi sen düsün bu dez isini.....:34:

Son düzenleme:
Bende almanya köln denim:27:

1 yildan fazladir cocuk istememize ragmen tikkk yok:25:

Bende öyle bir merkezdeyim zaten suan,bir doktor var haftanin sadece bir günü orda o bakiyor bana:37:

ama baka bir merkez bulacagim:31:

ne yaptinmi testi...canim benim bak simdi sana sunlari söylüyecem...simdi sende üzülmeyi birak yanlis hatirlamiyosam sende 1 yildir bebek icin ugrasiyosun..artik güzelce iyiy bi doktora gidip tüm hormon,sperm testlerini yaptirmalisin.,gerekirse rahim filmi bile cektirmelisin..üzülerek vakit kaybetme .olmayisinin sebebini arastirmaya bak,cünkü daha cok gecssiyn ,insaallah seninde yavrularin olacak,hic umudunu kaybetmeden derdimizin caresini aramaliyiz...

Canlarim hosgeldinizz. Giremedim iki gundur

Biz de uc senedir evliyiz ancak hic korunmadik. Ilk iki sene kafamiza takmadik dusunmuyorduk ama sonbir sene artik neden olmuyor diye dusunmeye basladik. Daha dogrusu ben . :))

Sonra mart ayi gibi kinderwunsch icin jinekologa gittik. Bende tiroid cikti ilaca basladim. Uc ay surer dedi duzene girmesi. Ok dedik
Sonra ben arastirmalara bsladim.ha bu arada esimde sperm testine gitti. Cok dusuk degil ama yinede normalin biraz altinda cikti.
Urolog vitamin kullan yeter dedi. Olmamasi ici bi sebep yok dedi. Ok dedik. Ama ben internette okuduklarimdan kendime sogan kuru basladim
Kistim olup olmadigini bilmedigim halde.
Esimede quenzym Q10 filan ginseng c vitamini filan kullandirdim. Isteyen olursa ayrinti veririm :)))
Ilacimi kullanmaya basladiktan 4ay sonra hamile kaldim sukurler olsun allahima.

Ha bu arada ultrasona girip hic kontrol yapilmadi bende. Yani sadece kan testi yapikdi birakildi. Hic rahmime bakilmadi. Hamile kaldigimi ogrendigimizde sevincle gittik doktora ama ultrasona girdigimde doktorun "miyomu nuz var habriniz var degilmi " demesiyle yikildik. Cok kizdik dokttora ve ondan vazgectik baska doktora gittik o da biraz bana aceleci geldi. Hani hemen hizli hizli gondermeye calisiyomus gibi birde benim surekli kullanmam greken tiroid ilacimi kendisi degil hausarzt in yahmasi grektigini soyledi. Onada gicik oldum. Simdi baska bir doktor tavsiye ettiler ama o da erkek. Biraz cekiniyorum :((( birde sigortadan birsey derlermi onuda bilmiyorum. Hani surekli doktor degistiriyorum diye. Bakalim

Uzun oldu ama bilmenizi istedim. Umidinizi
Yitirmeyin ve mutlaka devam edin. Hep dua ediyorum sizin gibi isteyenler icin.

:9::9::9::9::9::9:

ya bende birde kilo sorunu var 100 kiloyum ve suan bu kilolardan kurtulmak icin cabaliyorum.

Canim biraz dikkat edersen verirsi . Ben yedi ayda 22 kg verdim. Hamile kaldim. Herkes dediki iste bosu bosuna verdin
Simdi alicaksin yine. Evet alicam ama hic degilse eski komun ustune deegil bu yeni kilomun ustune alicam. Hem nasil geri verecegimide biliyorum cunku duzgun beslenmeyi ogrendim ben. Dukan diyeti ile verridim. Cok hizli verdim basta dolayisi ile moralim duzeldi busefer daha cok dikkat ettim kendime.
Hosgeldin canim sende.gelismerini yaz burdan

croiselle hos geldin:46::46::46::46::46::46:l

simdi yazdiklarini okuyacam...

Son düzenleme:
Back