• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

kizlar bende almanyadayim ama henüz hamile degilim 4 tane bebek kaybim var,tekrar denemeye basladik...:16:topik acmissiniz ama en son 18.9.2012 de mesaj yazilmis..baya gerilemissiniz.biraz aktif olun ve paylasimlar yapalim...:46:

kizlar bende almanyadayim ama henüz hamile degilim 4 tane bebek kaybim var,tekrar denemeye basladik...:16:topik acmissiniz ama en son 18.9.2012 de mesaj yazilmis..baya gerilemissiniz.biraz aktif olun ve paylasimlar yapalim...:46:

Merhaba bende Almanyadayim ama henuz hamile degilim aslinda tam olarak belli degil son sat 3 eyluldu hala gelen giden yok p.tesi kan testi yapriemayi dusunuyorum. gecmis olsun canim sanada umarim en kisa zamanda olur..

Merhaba bende Almanyadayim ama henuz hamile degilim aslinda tam olarak belli degil son sat 3 eyluldu hala gelen giden yok p.tesi kan testi yapriemayi dusunuyorum. gecmis olsun canim sanada umarim en kisa zamanda olur..

merhaba canim benim ,bende yeni geldim bu topige ama ne topigi acan ne de diger arkadaslar ugramamislar buraya:50:insaallah hamilesindir sonucu buraya yazmayi unutma...:16:bari biz burayi aktif hale getirelim.amerika topigindeki arkadaslar sürekli paylasim yapiyorlar bizde onlar gibi olalim....:9::9:

merhaba canim benim ,bende yeni geldim bu topige ama ne topigi acan ne de diger arkadaslar ugramamislar buraya:50:insaallah hamilesindir sonucu buraya yazmayi unutma...:16:bari biz burayi aktif hale getirelim.amerika topigindeki arkadaslar sürekli paylasim yapiyorlar bizde onlar gibi olalim....:9::9:

olur valla neden olmasin insallah hamileyimdir bunu cooook istiyorum en fazla sizler kadar ben Hamburg tayim canim sen?

insaallah diger arkaslarda gelir topik iyice canlanir

Son düzenleme:
evett.. :)) sende hamile aday adayisin saniyosam cok zor ya beklemek..

simdilik öyleyim regl yeni bitti,bakalim gelecek ay hamis olacakmiyim....ama önce senin sonucunu merak ediyorum...:52:sen hamile ol insaallah arkandan belki bende gelirim...:16::16::16:

Son düzenleme:
simdilik öyleyim regl yeni bitti,bakalim gelecek ay hamis olacakmiyim....ama önce senin sonucunu merak ediyorum...:52:sen hamile ol insaallah arkandan belki bende gelirim...:16::16::16:

uff ben hala bekliyorum ne gelen var nede giden :( pazartesi kan testi yaptiricam aslinda test yaptim ama negatif ti hala bisey olma pazartesi yi bekliyorum anlican :)))

loori canim hem burda hemde bu ayda olmadi ekim ayi topigindede sürekli bulusuruz artik:52:..burda olmazsam oraya bak kesin orda olurum herhalde:16::16::16:oradada cok güzel paylasimlar oluyor..:yani tam biz hamile adaylari icin uygun bi topik:16::16::16::16:

loori canim hem burda hemde bu ayda olmadi ekim ayi topigindede sürekli bulusuruz artik:52:..burda olmazsam oraya bak kesin orda olurum herhalde:16::16::16:oradada cok güzel paylasimlar oluyor..:yani tam biz hamile adaylari icin uygun bi topik:16::16::16::16:

Tamam canim bende oraya bakiyorum zaten saol...

Canim kimse cevap vermeyince bende kendi kendime yazmak istemedim :))) ama siz geldiniz yaa artik hep takipteyim.
Kayiplarin icin uzuldum ama umutla yeni haberi bekliyorsun. Cok sevindim canim.
Benim 14 hafta oldu bile cok cabuk gecti. Heyecanla beklliyorum bebegimizi.

Doktorlarimdan burturlu memnun kalmadim. Simdi ucuncu doktora gidecegim. Bakalim o nasil olacak.

Canim umarim hamilesindir. Lutfen sonucu yaz.

Birde ne kadar zamandir deniyordunuz?

Merak etmyin yterki sizde yazin. Topikimi bos birakmam ben :))) sen ne denemesi yapti n canim tup bebek sonucu mu bekliyorsun?

croiselle gelmis:46::46::46::46:

canim senin hamileliginde hayirli ugurlu olsun.insaallah yavrunu kucagina alirsin...:16::16::16::16:

artik sürekli burdayim..:ssz:bu topige biraz daha kisi toplayalim ki topik canlansin.....:52::52::52:

kızlar ordan burdan topluyorum sizi nasıl yakaladım ama bakın dönün edebinizle topiğinize bakım:kkk::kkk:

anam gecekten dedektif gibisin:10::10::10:allah kolaylik versin senin kocisine:52::52::52:

seni hayatta kandiramaz:27::27::27:

bizi bilem burda buldun ya helal olsun...:51::51::51::51:

tabi kendi topigimizede dönecem...:10::10::10::10::10:

bensiz olmaz alla alla:ssz::ssz::ssz::ssz:

Canim kimse cevap vermeyince bende kendi kendime yazmak istemedim :))) ama siz geldiniz yaa artik hep takipteyim.
Kayiplarin icin uzuldum ama umutla yeni haberi bekliyorsun. Cok sevindim canim.
Benim 14 hafta oldu bile cok cabuk gecti. Heyecanla beklliyorum bebegimizi.

Doktorlarimdan burturlu memnun kalmadim. Simdi ucuncu doktora gidecegim. Bakalim o nasil olacak.

Canim umarim hamilesindir. Lutfen sonucu yaz.

Birde ne kadar zamandir deniyordunuz?

Merak etmyin yterki sizde yazin. Topikimi bos birakmam ben :))) sen ne denemesi yapti n canim tup bebek sonucu mu bekliyorsun?

mutlaka sonucu yazarim hala bisey yok bende 2 yillik evliyim neredeyse 10 aydir deniyorum dicebilirim:31:

loori gördünmü gumusüm bulmus bizi....gumusüm haklisin sen cok zekiymisin.:51::51:..buna birkez daha sahit oldum........:52::52::52:

Back