• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Canlarim hosgeldinizz. Giremedim iki gundur

Biz de uc senedir evliyiz ancak hic korunmadik. Ilk iki sene kafamiza takmadik dusunmuyorduk ama sonbir sene artik neden olmuyor diye dusunmeye basladik. Daha dogrusu ben . :))

Sonra mart ayi gibi kinderwunsch icin jinekologa gittik. Bende tiroid cikti ilaca basladim. Uc ay surer dedi duzene girmesi. Ok dedik
Sonra ben arastirmalara bsladim.ha bu arada esimde sperm testine gitti. Cok dusuk degil ama yinede normalin biraz altinda cikti.
Urolog vitamin kullan yeter dedi. Olmamasi ici bi sebep yok dedi. Ok dedik. Ama ben internette okuduklarimdan kendime sogan kuru basladim
Kistim olup olmadigini bilmedigim halde.
Esimede quenzym Q10 filan ginseng c vitamini filan kullandirdim. Isteyen olursa ayrinti veririm :)))
Ilacimi kullanmaya basladiktan 4ay sonra hamile kaldim sukurler olsun allahima.

Ha bu arada ultrasona girip hic kontrol yapilmadi bende. Yani sadece kan testi yapikdi birakildi. Hic rahmime bakilmadi. Hamile kaldigimi ogrendigimizde sevincle gittik doktora ama ultrasona girdigimde doktorun "miyomu nuz var habriniz var degilmi " demesiyle yikildik. Cok kizdik dokttora ve ondan vazgectik baska doktora gittik o da biraz bana aceleci geldi. Hani hemen hizli hizli gondermeye calisiyomus gibi birde benim surekli kullanmam greken tiroid ilacimi kendisi degil hausarzt in yahmasi grektigini soyledi. Onada gicik oldum. Simdi baska bir doktor tavsiye ettiler ama o da erkek. Biraz cekiniyorum :((( birde sigortadan birsey derlermi onuda bilmiyorum. Hani surekli doktor degistiriyorum diye. Bakalim

Uzun oldu ama bilmenizi istedim. Umidinizi
Yitirmeyin ve mutlaka devam edin. Hep dua ediyorum sizin gibi isteyenler icin.

Canim biraz dikkat edersen verirsi . Ben yedi ayda 22 kg verdim. Hamile kaldim. Herkes dediki iste bosu bosuna verdin
Simdi alicaksin yine. Evet alicam ama hic degilse eski komun ustune deegil bu yeni kilomun ustune alicam. Hem nasil geri verecegimide biliyorum cunku duzgun beslenmeyi ogrendim ben. Dukan diyeti ile verridim. Cok hizli verdim basta dolayisi ile moralim duzeldi busefer daha cok dikkat ettim kendime.

Hosgeldin canim sende.gelismerini yaz burdan
Ne guzel hamilesin insallah saglikla bebisi kucagina alirsin :16: esine kullandrdigin vitamin ne icindi ?? ve bu kullandirdigin vitaminler kilo aldirdimi merak ettim :34: Benim bu ay olmadi nagatif cikti test sali gunu termin var gidicem ama deli ediyo beni buradaki drlar :52:

croiselle bak ne güzel seninde sorunlarin oldugu halde hamile kalmisin ne güzel rabbim bizlerede nasip eder insaallah...benimde kücük bi miyomum var ama doktor lar almiyo hamilelige engel degil diyolar ..ne güzel sende baya kilo vermisin...benim cok kilom yok ama yinede su dukan diyetini bi de ben arastirim,belki ilerde falan lazim olur:9::9::9:sigorta isine gelince hic problem olmaz.bende cok doktor degistiririm ama hic bi problem cikmadi.bide su hani esine bi seyler kullandirmisin ya biraz ayrinti versene.bizimde sperm sorunumuz yok.ama yinede kullandirimda cabuk hamile kalmaya belki yardimci olur..:52::52::52::52:

Ne guzel hamilesin insallah saglikla bebisi kucagina alirsin :16: esine kullandrdigin vitamin ne icindi ?? ve bu kullandirdigin vitaminler kilo aldirdimi merak ettim :34: Benim bu ay olmadi nagatif cikti test sali gunu termin var gidicem ama deli ediyo beni buradaki drlar :52:

Amin canim tesekkurederim . Esimin sperm testinde sonuclar morpholoji filan dusuk cikmisti. Normalin biraz altinda cokdegil. Doktorda multivitamin icsen yeter dedi. Ama ben rahat durmadim burdaki baska topikte sperm dusuklugu hizi vesaire icin bisiler buldum. Hemen aldim . Hemde en ucuzlarindan
Hani dm den filan aldim eczaneden degil:)))

Aslinda keciboynuzu kuru cok oneriliyordu ama ben burda bulamam diye TR ye gidince alirim diye dusunmustum. Alaha sukur gerek kalmadi
Kiloya gelince; esim sadece iki ay kullandi. Kilosunda degisiklkk olmadi ama uzun sure kullansaydi kilo alirmiydi bilmem.

Ama esim 150 kiloda olsa onemli degildi valla o kadar cok istiyoduk bu bebegi :))

Amin canim tesekkurederim . Esimin sperm testinde sonuclar morpholoji filan dusuk cikmisti. Normalin biraz altinda cokdegil. Doktorda multivitamin icsen yeter dedi. Ama ben rahat durmadim burdaki baska topikte sperm dusuklugu hizi vesaire icin bisiler buldum. Hemen aldim . Hemde en ucuzlarindan
Hani dm den filan aldim eczaneden degil:)))

Aslinda keciboynuzu kuru cok oneriliyordu ama ben burda bulamam diye TR ye gidince alirim diye dusunmustum. Alaha sukur gerek kalmadi
Kiloya gelince; esim sadece iki ay kullandi. Kilosunda degisiklkk olmadi ama uzun sure kullansaydi kilo alirmiydi bilmem.

Ama esim 150 kiloda olsa onemli degildi valla o kadar cok istiyoduk bu bebegi :))

Biz de bi problem yok ama bende alsam kullandirsam nasil olur hemen istiyorum bende ya :16: cok aceleciyiz ama napalim bi adet olursam eger hemen sogan kurune baslicam insallah

croiselle canim benim sen bilgi verdinde ben mi anlamadim acaba:27::27: hani esine verdiklerin hakkinda ayrintili bilgi verecektin...:52:tekrar okum yine benim türkce yeterli gelmedi galiba....:9::9::9::9::9::4:

Son düzenleme:
croiselle bak ne güzel seninde sorunlarin oldugu halde hamile kalmisin ne güzel rabbim bizlerede nasip eder insaallah...benimde kücük bi miyomum var ama doktor lar almiyo hamilelige engel degil diyolar ..ne güzel sende baya kilo vermisin...benim cok kilom yok ama yinede su dukan diyetini bi de ben arastirim,belki ilerde falan lazim olur:9::9::9:sigorta isine gelince hic problem olmaz.bende cok doktor degistiririm ama hic bi problem cikmadi.bide su hani esine bi seyler kullandirmisin ya biraz ayrinti versene.bizimde sperm sorunumuz yok.ama yinede kullandirimda cabuk hamile kalmaya belki yardimci olur..:52::52::52::52:

Canim benimde miyomum rahim icinde degil. Buyuk ihtimalle banada oyle diyceklerdi eger gorseydi. Ve hamile kal diycekti doktor
Cunku alma taraftari degillermis. Neyse hamilelik boyunca buyume ihtimalide vardi ama neyseki benimki ayni boyda kaldi.

Canim baska topikte ayrintili yaazmistim. Hatta o konunun adresinide vereyim ordan takip edersen daha iyi olur. Ama su an telden yazdigim icin
Kopyalayamicam ama bilvisayardan yazarken veririm canim bilgileri. Ama bu arada esini durumu iyiyse baslama derim ben i
Iyice arastirmadan. Cunku ters tepebiliyormus. Yani azaltabilirsinde sperm sayisini allah korusun. Ama ben yinede bilgi verecegim

yaw sen cok uzaktasin bana göre bende berlindeyim....:10::10::10::10::9:

Olsun cnm kalplerimiz bir olsun :36:

sen yinede croiselle canim benim sonra yaz,simdi iyiy ama ilerde ne olur olmaz diye bi kösede dursun.....:52::52:

beyazlim loorim kizlar yazin biseyler bakin canlilik geldi almanya forumunada....:9::9::9::52::52::52:

croiselle canim benim sen bilgi verdinde ben mi anlamadim acaba:27::27: hani esine verdiklerin hakkinda ayrintili bilgi verecektin...:52:tekrar okum yine benim türkce yeterli gelmedi galiba....:9::9::9::9::9::4:

canim isteyen olursa ayrintili bilig veririm demistim :1::1: istediginie göre veriyim. :16:

simdi arkadaslar bu asagidaki link bahsettigim konunun link i

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...n-evicaptrental-quanzim-q10-kullanan-var.html

bu asagidaki de benim orda yazdigim bir mesajdan alinti. ordaki bir arkadasa tavsiye vermesi icin yazmistim. arkadasin nicki immortalbeloved. ve inanilmaz arastirmaci vede bilgili ilgili birisi. ama onun esi varikosel oldugu icin nerdeyse sifir spermden yükseltmeye calisiyo. vede büyük ölcüde basarili olmus.

simdi benim esime kullandirdiklarimi okuyun ancak hemen uygulamayin. öncelikle esininizin sperm test sonucu cok önemli . öncelikle o degerleri iyice inceleyin. hatta bu arkadastan rica edin ki artik kendisi uzman olmus :)) o bi bakar sonuca ona göre tavsiye verir size. belkide ihtiyaciniz olmayacak bosuna vitamin takviyesi yapmayin adamlara :1::1:

ve en kötüsü ters tepkide verebilir. azaltabilirsiniz sperm sayisini filan benden söylemesi .

immortal arkadasim bana da yardimci olur musun.

proxeed in icinde olan neler var sen neler kullaniyorsun. tekrar yazdirmak istemezdim sana ama. inan ki buradaki doktorlardan daha tecrübe sahibi olduguna inaniyorum sahsen:16:

sana daha önce de sormustum ama nerden sordugumu bulamadim. :1: ve sana diger nick imle msj atmistim sende usanmadan bana cevap yazmistin. bu nick mi sadece bu konu icin kullaniyorumda :34:

tatlim senin dedigin üzere asagidakileri aldim

coenzym Q10 ( icerik : 50 mg Q10 + vitamin B1 + Vit B2,+ Vit B 6 + Vit B 12 + biotin + Vit E (24 mg ) + Vit C 12 mg + Zink ( 5 mg ) )

ginkgo ginseng 100 mg (bunu senden mi duydum emin degilim :) )

propils kapsül ( propolis extract 120 gr + blütenpollen 150 mg + propolis 240 mg )

simdi bunlardan günlük birer tane alacak ancak merak ettigim sabah , öglen farkeder mi ya da ac karnina ?

birde canim zar zor esimi test e göndermistim sonuclarini dilim döndügünce yazmak istiyorum zira almanca da ceviriyorum

WHO ya göre

sprem konsantrasyonu : 15 mio

Volüm (hacim): 5 ml
Sperm konsantrasyonu: 15 milyon
Sperm hareketliliği:
%13 ileri hareketlilik deniyor sanirim sizde
% 3 ileri olmayan hareketli
% 84 hareketsiz

Canlılık : %88
Lökosit: 0

morf:

% 5 normal olan spermotoz
% 95 pathologisch olan spermatoz

% 79 kafa deformasyon
% 12 boyun deformasyon
% 5 kuyruk

bu degerlere normal dedi. sadece multivitamin verdi. rica etsem yorumnlayabilir misin canim ?

anlasilmayan birsey varsa yazin lütfen. umarim kafaniz karismaz

canim isteyen olursa ayrintili bilig veririm demistim :1::1: istediginie göre veriyim. :16:

simdi arkadaslar bu asagidaki link bahsettigim konunun link i

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...n-evicaptrental-quanzim-q10-kullanan-var.html

bu asagidaki de benim orda yazdigim bir mesajdan alinti. ordaki bir arkadasa tavsiye vermesi icin yazmistim. arkadasin nicki immortalbeloved. ve inanilmaz arastirmaci vede bilgili ilgili birisi. ama onun esi varikosel oldugu icin nerdeyse sifir spermden yükseltmeye calisiyo. vede büyük ölcüde basarili olmus.

simdi benim esime kullandirdiklarimi okuyun ancak hemen uygulamayin. öncelikle esininizin sperm test sonucu cok önemli . öncelikle o degerleri iyice inceleyin. hatta bu arkadastan rica edin ki artik kendisi uzman olmus :)) o bi bakar sonuca ona göre tavsiye verir size. belkide ihtiyaciniz olmayacak bosuna vitamin takviyesi yapmayin adamlara :1::1:

ve en kötüsü ters tepkide verebilir. azaltabilirsiniz sperm sayisini filan benden söylemesi .

immortal arkadasim bana da yardimci olur musun.

proxeed in icinde olan neler var sen neler kullaniyorsun. tekrar yazdirmak istemezdim sana ama. inan ki buradaki doktorlardan daha tecrübe sahibi olduguna inaniyorum sahsen:16:

sana daha önce de sormustum ama nerden sordugumu bulamadim. :1: ve sana diger nick imle msj atmistim sende usanmadan bana cevap yazmistin. bu nick mi sadece bu konu icin kullaniyorumda :34:

tatlim senin dedigin üzere asagidakileri aldim

coenzym Q10 ( icerik : 50 mg Q10 + vitamin B1 + Vit B2,+ Vit B 6 + Vit B 12 + biotin + Vit E (24 mg ) + Vit C 12 mg + Zink ( 5 mg ) )

propils kapsül ( propolis extract 120 gr + blütenpollen 150 mg + propolis 240 mg )

simdi bunlardan günlük birer tane alacak ancak merak ettigim sabah , öglen farkeder mi ya da ac karnina ?

birde canim zar zor esimi test e göndermistim sonuclarini dilim döndügünce yazmak istiyorum zira almanca da ceviriyorum

WHO ya göre

sprem konsantrasyonu : 15 mio

Volüm (hacim): 5 ml
Sperm konsantrasyonu: 15 milyon
Sperm hareketliliği:
%13 ileri hareketlilik deniyor sanirim sizde
% 3 ileri olmayan hareketli
% 84 hareketsiz

Canlılık : %88
Lökosit: 0

morf:

% 5 normal olan spermotoz
% 95 pathologisch olan spermatoz

% 79 kafa deformasyon
% 12 boyun deformasyon
% 5 kuyruk

bu degerlere normal dedi. sadece multivitamin verdi. rica etsem yorumnlayabilir misin canim ?

anlasilmayan birsey varsa yazin lütfen. umarim kafaniz karismaz
Canim guzel olmus paylastigin ama bizde boyle bir sorun yok yinede vitamin kullansa bi sorun olmaz diye dusunuyorum :16:

bu arada size hizli hizli bilgi vericem diye diger nickim desifre oldu :1::1::1: burcos olarak yazmis oldum yani :1:

neyse bundan devam ediyorum kein Problem !!!

Canim guzel olmus paylastigin ama bizde boyle bir sorun yok yinede vitamin kullansa bi sorun olmaz diye dusunuyorum :16:

dedigim gibi canim. siz istediniz diye yazdim. bende bir cok problem bir aradaydi tiroid , sperm dusuklugu filan hepsine bi cozum bulduk hangisi ise yaradi bilmiyorum .

eger eslerinizde böyle bir problem yoksa tabiiki gerek yok kullandirmaniza. ama siradan bir multivitamin in hic bir zarari olmaz hatta icinde fol säure olursa sperm kalitesini arttiriyor diye biliyorum. hic bir zarari olmaz. hani kendimizin kullandigi fol säure gibi. ben taa ocak ayindan beri kullaniyorum. ilk karar verdigimizden beri. gerci simdi doktorum üc ayimiz bitti diye baska vitamin verdi.

bende alla alla bu burcos kim nerden bildi croiselleden bilgi istedigimizi demistim...:52::52::52::9::9::9::9::9:

croiselle canim benim anladigim kadariyla su vitaminlar alinacak degilmi?

ins doru anlamisimdir...:ssz::ssz::ssz:

:52::52: Vielen dank verdigin bilgiler icin.. :16::16::16::54:

rica ederim nedemek canim.

bence sakin birakmayin pesini ve doktorlarinizi zorlayin. ikna edin cok istediginize. ( bende simdiden sonra daha dikkatli olucam cünkü )

ve eslerinizde problem olmasa bile yinede üc ayda bir kontrol ettirin. cünkü basit bir antibiyotik kullanimi yada atesli bir hastalik bile etkiliyebiliyomus spermleri.

ve en önemlisi akliniza cok takmayin. yani ha bu ay oldu ha bu ay olmadi diye takilmayin fazla.
ben en son adet tarihim temmuzda cok üzülmüstüm ama hemen tekrar denemelere basladik :)))

ve bir daha adet olmadim. icimde bi his vardi bu sefer olacagina dair . ama yine de cok düsünmek istemedim. ve adet günümde test yapmak istemedim . ilk defa yapicaktim cünkü , o yüzden istemedim negatif görmek. esim israr etti. yapalim diye. en sonunda yaptik. daha yaparken bile icimde bir heyecan vardi sanki biliyordum sonucu pozitif olacagini. :1::1:

ve daha ilk saniyeden itibaren ikinci cizgiyi görünce havalara uctuk. allahim hepinize her isteyen tarttirsin bu duyguyu. hep dua ediyorum. :16::16:

croiselle canim bide sen folsäurenin hangi mg kullaniyosun...:ssz:

cünkü bide yüksek dozda olan 5 mg var....

Back