• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

croiselle gelmis:46::46::46::46:

canim senin hamileliginde hayirli ugurlu olsun.insaallah yavrunu kucagina alirsin...:16::16::16::16:

artik sürekli burdayim..:ssz:bu topige biraz daha kisi toplayalim ki topik canlansin.....:52::52::52:

Canim cok tesekkurler . Hergu dua ediyorum allah isteyenleri geri cevirmesin insallah.

mutlaka sonucu yazarim hala bisey yok bende 2 yillik evliyim neredeyse 10 aydir deniyorum dicebilirim:31:

Peki daha once nasildi ki adet in?? Boyle gecikiyormuydu kac gun oldu gecikeli??

Canim cok tesekkurler . Hergu dua ediyorum allah isteyenleri geri cevirmesin insallah.

Peki daha once nasildi ki adet in?? Boyle gecikiyormuydu kac gun oldu gecikeli??

5 aydir normal canim gecen ay dr gittim hersey normal dedi bi sorun yok bu ay gecikti 5 ay oncesinden gecikse bile 1 ya 2. gun kasiklarim agrirdi anlardim simdi 8. gunum geceli bi agrim arada kasilma gibi bisey oluyo o. bide batin 3.yada 4.gunu test yapmistim negatifti, termin aldim dr dan onumuzdeki hafta sali gidicem bakalim insallah.. :49:

5 aydir normal canim gecen ay dr gittim hersey normal dedi bi sorun yok bu ay gecikti 5 ay oncesinden gecikse bile 1 ya 2. gun kasiklarim agrirdi anlardim simdi 8. gunum geceli bi agrim arada kasilma gibi bisey oluyo o. bide batin 3.yada 4.gunu test yapmistim negatifti, termin aldim dr dan onumuzdeki hafta sali gidicem bakalim insallah.. :49:

Burdada hemen tr deki gibi saglik ocagina gidip kan testi yaptiramiyoruz ki. Bana gec termin vermisti kendi doktorum. Hemenbaska doktordan termi aldim ama soylemedim hamilelik icin oldugunu. Kontrol icin dedim. Iki gun sonrasi a verdiler hgittigimde soyledim idrar testim pozitif cikti dedim. Hemen kan testi yaptilar:16:

yaw KK de ne kadar almanyada yasayan az kisi varmis:50:kimse ugramiyo bu topige:10:

uzaydayiz yada uzaydakiler burda toplanalim diye topik acilsaydi bizden bile cok kisi toplanirdi:52::9::9::9::9::9::9:

acaba disaridan buraya üye mi toplasak:27::27::27::27:

arasira croiselle ve loori geliyo baska gelen giden yok:4::4::4:

tek basimada ayakta nasil tutacagim bu topigi simdi.:37::44::44::44::44:

yaw KK de ne kadar almanyada yasayan az kisi varmis:50:kimse ugramiyo bu topige:10:

uzaydayiz yada uzaydakiler burda toplanalim diye topik acilsaydi bizden bile cok kisi toplanirdi:52::9::9::9::9::9::9:

acaba disaridan buraya üye mi toplasak:27::27::27::27:

arasira croiselle ve loori geliyo baska gelen giden yok:4::4::4:

tek basimada ayakta nasil tutacagim bu topigi simdi.:37::44::44::44::44:

Bende almanya köln denim:27:

1 yildan fazladir cocuk istememize ragmen tikkk yok:25:

aaaa beyazlim tanidim seni mantarla ilgili topik acmistim bende orayada yazmistim:52:

canim burayada ugra :10::10::10:

kimse gelmiyo zaten:5::5:

bende bebek icin ugrasanlardayim.insaallah rabbim bizede hayirli evlatlar nasip eder...:16::16::16:

aaaa beyazlim tanidim seni mantarla ilgili topik acmistim bende orayada yazmistim:52:

canim burayada ugra :10::10::10:

kimse gelmiyo zaten:5::5:

bende bebek icin ugrasanlardayim.insaallah rabbim bizede hayirli evlatlar nasip eder...:16::16::16:

Gelirim canim,sen nerde kaliyorsun?

aaah ah cok üzgünüm:14:

Allahim gücüne gitmesin ama cok üzgünüm:14: bi hamile kalsam:14:

canim bende berlindeyim....

aglama bakim insaallah hersey gececek:16: ,seninde yavrularin olacak umutsuzluga düsme..bak benimde 4 düsügüm var ama yinede umutsuz degilim..:50:sen önce dedigim gibi su mantar belasindan kurtulmaya bak...:ssz:bunun careside kendine iyi bir doktor bulman...Daha sonrada bebek isine bakman ...canim hic test falan tedavi ne oldunuz mu?

Son düzenleme:
canim bende berlindeyim....

aglama bakim insaallah hersey gececek:16: ,seninde yavrularin olacak umutsuzluga düsme..bak benimde 4 düsügüm var ama yinede umutsuz degilim..:50:sen önce dedigim gibi su mantar belasindan kurtulmaya bak...:ssz:bunun careside kendine iyi bir doktor bulman...Daha sonrada bebek isine bakman ...canim hic test falan tedavi ne oldunuz mu?

Hayir henüz degil,biliyorsun cogu doktorlar angut oluyorlar:47:

yok bekleyin,yok bidahakine yok bilmem ne yok bilmem ne:47::47::47:

baska doktor bulacagim ve acik acik diyecegim ben simdiye kadar bir kac doktor degistirdim ve umarim siz beni ciddiye alirsiniz..

keyfi bilir:27:

anladim,ama senin bi senen dolmus bundan sonra bosveremezler,cünkü bi seneden sonra hormon,sperm ve gerekirse rahim filmi cekilmek zorunda.lütfen aglamayi birakta simdi doktor arayisina gir.aslinda fertilitiy center gibi yerden termin alirsan daha iyi olur.mesala ben normal frauen arzt ta tedavi görüyodum ama kendi doktorum bu merkezler daha iyi diye oraya überweisung verdi. simdi orada tüm testlerim tekrar yapiliyo.

Son düzenleme:
anladim,ama senin bi senen dolmus bundan sonra bosveremezler,cünkü bi seneden sonra hormon,sperm ve gerekirse rahim filmi cekilmek zorunda.lütfen aglamayi birakta simdi doktor arayisina gir.aslinda fertilitiy center gibi yerden termin alirsan daha iyi olur.mesala ben normal frauen arzt ta tedavi görüyodum ama kendi doktorum bu merkezler daha iyi diye oraya überweisung verdi. simdi orada tüm testlerim tekrar yapiliyo.

Bende öyle bir merkezdeyim zaten suan,bir doktor var haftanin sadece bir günü orda o bakiyor bana:37:

ama baka bir merkez bulacagim:31:

gercekten böyle gecistirdigine ve bos verdigine sasirsim...adi üstünde orasi kinderwunsch icin tedavi merkezi .senin mantar hastaligina bile müdahale etmiyo zaten bebek icin hicbisey yapmaz bu doktor:47:

ne yaptinmi testi...canim benim bak simdi sana sunlari söylüyecem...simdi sende üzülmeyi birak yanlis hatirlamiyosam sende 1 yildir bebek icin ugrasiyosun..artik güzelce iyiy bi doktora gidip tüm hormon,sperm testlerini yaptirmalisin.,gerekirse rahim filmi bile cektirmelisin..üzülerek vakit kaybetme .olmayisinin sebebini arastirmaya bak,cünkü daha cok gecssin ,insaallah seninde yavrularin olacak,hic umudunu kaybetmeden derdimizin caresini aramaliyiz...

Son düzenleme:
gercekten böyle gecistirdigine ve bos verdigine sasirsim...adi üstünde orasi kinderwunsch icin tedavi merkezi .senin mantar hastaligina bile müdahale etmiyo zaten bebek icin hicbisey yapmaz bu doktor:47:

Evet ya manyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinir etti benide...

Hosbulduk tatlim cok moralim bozuk idrar testi yaptim sabah (-) :14:

selam canim,hayirlisi olsun,o negatifi görmek ne kadar üzücü:5:

ne yaptinmi testi...canim benim bak simdi sana sunlari söylüyecem...simdi sende üzülmeyi birak yanlis hatirlamiyosam sende 1 yildir bebek icin ugrasiyosun..artik güzelce iyiy bi doktora gidip tüm hormon,sperm testlerini yaptirmalisin.,gerekirse rahim filmi bile cektirmelisin..üzülerek vakit kaybetme .olmayisinin sebebini arastirmaya bak,cünkü daha cok gecssin ,insaallah seninde yavrularin olacak,hic umudunu kaybetmeden derdimizin caresini aramaliyiz...

Oyle ama iste elimde degil uzulmemek.. Saliya termin vermisti ya gidice iste. Amaadetim bu kadarda gecikmemisti 10 gun ya dile kolay ne adet olacagim var nede bisey hala ayni tik yok bende agri sizi iyice uyuz oldum kendime :50:

Back