• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Bu arada bu sayfada cok cok iyi olmus , biz almamyada yasayanlar türkiyeye göre cok farkli muane ediyorlar , sizler kacinci haftanizdasiniz ? Foliensäure iciyormusunuz ?

cnm ben 18. haftadayim.foliensäure icmiyorum artik simdi magnezyum ve centrum diye bi ilac aliyorum bende kramplar cok erken basladi

misafir hadi insallah canim hayirlis olsun insallah:16:

birgulcum ben 27sinde gidicem ultrasonda bakilacak alacagini sanmiyorum ama yazarim neler oldugunu:27:

buraya ultrason resmimi yuklemek istiyom sizinde tahminlerinizi almak icin ama olmuyo srnin face falan varsa oraya yuklesemde sen buraya ekleyesen benim icin olurmu cnm ya

cnm ben 18. haftadayim.foliensäure icmiyorum artik simdi magnezyum ve centrum diye bi ilac aliyorum bende kramplar cok erken basladi

Seninlede aramizda iki hafta var , bende 16. haftadayim foliensäurenin ikinci kismina gectim ben .. Ama o bile beni cok zorluyor bugün alamadim korkumdan mahvediyor onun yerine baska vitaminler almayi deniyecegim..

Canimys haziranin 17 sinde benim , ama kadin doktorunda terminim 29 unda , bazen bi bakiyorum doktorum cok ilgili herseyi anlatiyor bazense yanindaki kizlara yazdiriyor sordugumda cvb veriyor .. Sizde kontroller nasil geciyor

Bu arada bu sayfada cok cok iyi olmus , biz almamyada yasayanlar türkiyeye göre cok farkli muane ediyorlar , sizler kacinci haftanizdasiniz ? Foliensäure iciyormusunuz ?

benim 27sinde ayrimtili var ilk kez kalp atisinida duyucaz biz ne sorarsak cvp veriyo ama soguk nevale gibi kendisi pek guler yuzlu degil uyuz iste :4: ben 19.haftamdayim femibion diye bi ilac kullaniyorum 13 hafta oldugumda femibion 2 ye gectim bebek emmeyi birakana kadar kullanicam baskada bisey kullanmiyorum:6:

buraya ultrason resmimi yuklemek istiyom sizinde tahminlerinizi almak icin ama olmuyo srnin face falan varsa oraya yuklesemde sen buraya ekleyesen benim icin olurmu cnm ya

faceim yok canim ekim anneleri gobuslerine gir orada var benim fotolar :27::27: ortanin mali oldu artik :52:

cvp yazma yerimi varya harflerin renklerini fln degistirme yeri var bide kucuk bi pencere var icinde agac var ona tikla oradan yukleyebilirsin:16:

Seninlede aramizda iki hafta var , bende 16. haftadayim foliensäurenin ikinci kismina gectim ben .. Ama o bile beni cok zorluyor bugün alamadim korkumdan mahvediyor onun yerine baska vitaminler almayi deniyecegim..

neden korktun canimm ? drun verdiyse al dediyse guven ve al korkma bence ama ben sadece 1 ilac kullaniyorum baskada bi ilacim yok oda femibion 2:27:

kizlar bana doktor dedi uc kere ultrason hakkin var sigorta uc kere oduyo sen bundan haric baktiracaksan ucreti 35 euro diye sasirdim simdi.cumaya gittigimde ucretli derse soyliyim bakalim

yaa bilemedim simdi canim yaa.. belki sigortanin özelligi farklidir. mesela bir arkadasimin ki de öyleydi herseyi ödemiyordu. ama benim herseyimi sigorta ödüyor. ben hic bir sey ödemedim. bir kere bir kan tahlilinde 39 eur odedim o kadar. oda özeldi...

ben persembe günü amniyosentez yaptircam kismet olursa. Türkiyede 1000 tl falanmis. biz sanirim yine bisi ödemicez..

kizlar cuma gunu gittim doktora ultrasonda bakti para falan bisey demedi ve bebegimi erkege benzetti hayirlisiyla saglikla ins erkektir

ayyyyy insalllah... iyi para istemediyse belkide sen yanlis anladin:))) hayirli ugurlu olsun hayirlisiyla dogsun insallah canimmmm

slm kizlar bende almanyadayim ,bende anlamiyorum bazi doktorlar ultrasyon parasi istiyor bazisi istemiyor.. benim doktorum hic istemedi mesela ,ama teyzemin gelininde istemislerdi ..
sizlerde detayli ultrasyona girdinizmi yada girecekmisiniz?

slmmm burada da karsilastikk:))) ben ayrintili hic bir seye girmedimm. en fazla 10 sn ultrasondan görebildimmm... benim doktor ultraonu hic ama hic sevmiyor:)) persembe hayilrisiyla amniyosentezolucam sende biliyorsun zaten.. hayirlisi..

bana doktorum hamile kalmadan önce Centrum für sie vitamini vermisti. hamile kalinca yine Centrum materna dha plus diye bir vitamin verdi onu kullaniyorum hep. baska da bisi vermedi..

bacagina mi giriyor... bugün benimde ilk defa sag ayagimla basladi sol tarafima girdi. saatlerce yürüyemedim,,,,

bana doktorum hamile kalmadan önce Centrum für sie vitamini vermisti. hamile kalinca yine Centrum materna dha plus diye bir vitamin verdi onu kullaniyorum hep. baska da bisi vermedi..

cnm bende centrum ve magnezyum aliyorum ama genede kramplar oluyo yaaa

faceim yok canim ekim anneleri gobuslerine gir orada var benim fotolar :27::27: ortanin mali oldu artik :52:

cvp yazma yerimi varya harflerin renklerini fln degistirme yeri var bide kucuk bi pencere var icinde agac var ona tikla oradan yukleyebilirsin:16:

yok cnm ben cepten girdigim icin o dedigin yerler bende gozukmuyo galiba ondan yukleyemiyom

yaa bilemedim simdi canim yaa.. belki sigortanin özelligi farklidir. mesela bir arkadasimin ki de öyleydi herseyi ödemiyordu. ama benim herseyimi sigorta ödüyor. ben hic bir sey ödemedim. bir kere bir kan tahlilinde 39 eur odedim o kadar. oda özeldi...

ben persembe günü amniyosentez yaptircam kismet olursa. Türkiyede 1000 tl falanmis. biz sanirim yine bisi ödemicez..

gercekten bende okuyorum turkiyede fiyatlar daha yuksek

neden korktun canimm ? drun verdiyse al dediyse guven ve al korkma bence ama ben sadece 1 ilac kullaniyorum baskada bi ilacim yok oda femibion 2:27:
3 gündür alamiyorum , yoksa midemi cok bulandiriyo , insallah biraktigim icin bi zarari olmaz , yada tekrardan icmeye basliyscagim..

Yok cnm amniyosentezede birsey ödenmiyor , bende ödememistim..
slmmm burada da karsilastikk:))) ben ayrintili hic bir seye girmedimm. en fazla 10 sn ultrasondan görebildimmm... benim doktor ultraonu hic ama hic sevmiyor:)) persembe hayilrisiyla amniyosentezolucam sende biliyorsun zaten.. hayirlisi..

Bugün bütün gün o sayfada sana baktim , bende dün oldun zannettim , haftaya persembe insallah hayirli sonuclarla gelirsin .. O topiktense burda takip etmesi daha kolay oluyor ..

Kizlar hepinize hayirli geceler...
Saglikli ve sorunsuz hamilelikler dilerim...
Kizlar bende Almanyada yasiyorum..
Bebek kapi süsü yapiyorum siparis üzerine...
Daha yeni baslamama ragmen 2 tane sattim bile....:1::1::1::1:
Eger düsünürseniz yardimci olurum...
Saglicakla kalin...:16::16::16::16:

Back