• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

3 gündür alamiyorum , yoksa midemi cok bulandiriyo , insallah biraktigim icin bi zarari olmaz , yada tekrardan icmeye basliyscagim..

Yok cnm amniyosentezede birsey ödenmiyor , bende ödememistim..

Bugün bütün gün o sayfada sana baktim , bende dün oldun zannettim , haftaya persembe insallah hayirli sonuclarla gelirsin .. O topiktense burda takip etmesi daha kolay oluyor ..

evet yaa burasi tenha.. orada sayfalar dolusu oluyor hepsini okuyamiyorummm:))) ben birde devamli baska topikteyim...istersen orayada gel cok tatli kizlar var...

Kizlarr ben geldim ama cikicam cok yogunum kurs fln var bu hafta sonu pazar gunu de tr ye ucuyoruz insallah sizleri ozlicem ama oradan girmeye calisicam... Dun doktor kontrolumuz vardi hersey cok iyi doktor ustten bakiyo artik cok sukur sancilarimi olctuler ve ilk kez kalp atislarini dinlettiler ama benim erkegim uyuyodu cok hafif geliyodu kalp sesleri.. kontrolumuzde iyidi cok sukur bebisin kilosu 2 kat daha fazlaymis masalllah diyin teyzeleri bende 2 kg almisim her ay 1 kilo almisim yani doktor cok iyi dedi bende sevindimm tabi bebisimin ellerini parmaklarini gorduk yine uyuyodu cok uykucu bu velet yaaa

benden boyle iste kizlar sizlerden ne haber?

iyi geceler kizlar.. ben geldim.. baya sessiz yine burasi..
croiselle den haber varmi? göremedik bayadir.. bebisiyle ugrasiyor herhalde eskisi gibi giremiyor sanirim:1::1:
türkiyeye gittim geldim bende.. dönüste az daha ucaga almicaklardi beni:52::52::52::52:
28 haftaliktim ozaman.. bilet aldigimiz sirket Kabul ediyordu aslinda ama dönüste bizim aldigimiz sirket deyil baska bir sirket tasimaciligi yapacakmis, onlardada hostes ebe olmadigi icin Problem cikarticaklardi :D
tabi bu durumda bizim bi hatamiz yok cünkü bileti ona göre almistik.. neyseki sonradan tamam dediler :D
hayirlisiyla geldik yani.. suan 32 haftamiza geldik.. yarin Doktor randevumuz var ilk defa ctg yapacaklar.. cok merak ediyorum kizimi..
bizim Doktor normalde 3D yapiyor ultrasonlari ama nedense bize hic acmadi daha.. en son sordugumda bebek tam pozisiyonda deyil demisti bakalim bu sefer yapacakmi..
odamiz geldi, kurduk.. eksiklerimiz var ama onlarda yavas yavas artik.. ilk etapta Stubenwagen aldim bizim odamizda yatiracagimiz icin acele etmiyorum.. sizler ne yaptiniz?
hastane cantami hazirlamam lazim artik yavas yavas herkes sormaya basladi hazirladinmi diye :53::53: onlar sordukca ben korkuyorum..
ilk bebegim ne koyacagimida tam bilmiyorum bakalim.. carsamba günü hastanemizde infoabend für werdende Eltern war.. esimle oraya gidecegiz.. gezdirecekler Kreißsaal falan.. iyi olur dedik, nereye gidecegiz, ne yapacagiz sanci aninda ögrenmis oluruz dedik :52:
sizler anlatin..
neye pisman oldum biliyormusunuz?
hamileligimde günlük tutmadigim icin:43:
ilk kipirtisi, cinsiyetini ögrendigimiz günü falan yazsaydim günlük tutsaydim keske diyorum ama artik gecti.. doguma gidicez neredeyse :D

Merhaba kizlar hepinize saglikli hamilelikler hayirli dogumlar dilerim...
Kizlar ben butik kurabiye isi ile ugrasiyorum...
Bebek dogumlarinda, mevlutlerinde, dis bugdaylarinda ve dogum gunlerinde isteyen olursa yardimci olurum ..(Almanya ve cevre ulkeler)
Ozelden ulasabilirsiniz...Sevgiler....

Merhaba kizlar ben geldim Turkiyedeydim grip oldum orada bugun daha iyiyim sanki ama nefes alamiyorum burnum fln kapali :31::31:

bu arada ben hastaneye basvurdum aradik ve temmuz 23e termin verdiler bende turk ebe arayisina girdim bu semtte bakan 2 ebe var bilmiyorum hangisi olur bakicaz artik hakkimizda hayirlsii:9:

iyi geceler kizlar.. ben geldim.. baya sessiz yine burasi..
croiselle den haber varmi? göremedik bayadir.. bebisiyle ugrasiyor herhalde eskisi gibi giremiyor sanirim:1::1:
türkiyeye gittim geldim bende.. dönüste az daha ucaga almicaklardi beni:52::52::52::52:
28 haftaliktim ozaman.. bilet aldigimiz sirket Kabul ediyordu aslinda ama dönüste bizim aldigimiz sirket deyil baska bir sirket tasimaciligi yapacakmis, onlardada hostes ebe olmadigi icin Problem cikarticaklardi :D
tabi bu durumda bizim bi hatamiz yok cünkü bileti ona göre almistik.. neyseki sonradan tamam dediler :D
hayirlisiyla geldik yani.. suan 32 haftamiza geldik.. yarin Doktor randevumuz var ilk defa ctg yapacaklar.. cok merak ediyorum kizimi..
bizim Doktor normalde 3D yapiyor ultrasonlari ama nedense bize hic acmadi daha.. en son sordugumda bebek tam pozisiyonda deyil demisti bakalim bu sefer yapacakmi..
odamiz geldi, kurduk.. eksiklerimiz var ama onlarda yavas yavas artik.. ilk etapta Stubenwagen aldim bizim odamizda yatiracagimiz icin acele etmiyorum.. sizler ne yaptiniz?
hastane cantami hazirlamam lazim artik yavas yavas herkes sormaya basladi hazirladinmi diye :53::53: onlar sordukca ben korkuyorum..
ilk bebegim ne koyacagimida tam bilmiyorum bakalim.. carsamba günü hastanemizde infoabend für werdende Eltern war.. esimle oraya gidecegiz.. gezdirecekler Kreißsaal falan.. iyi olur dedik, nereye gidecegiz, ne yapacagiz sanci aninda ögrenmis oluruz dedik :52:
sizler anlatin..
neye pisman oldum biliyormusunuz?
hamileligimde günlük tutmadigim icin:43:
ilk kipirtisi, cinsiyetini ögrendigimiz günü falan yazsaydim günlük tutsaydim keske diyorum ama artik gecti.. doguma gidicez neredeyse :D

yine tutabilrisin hatirladigin tarihleri yazzzz:)) cok yaklasmissin canimm, Rabbim hayilrisiyla kurtarsin insaalllah......

Selam kizlar sizlerede yazip oyle cikmak istedim nerelerdesininzz:27::27:

bugun doktor kontrolumuz vardi oglusumu gorduk kocaman olmus :27: 20 cm 650 gr kipir kipir masallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

hersey yolunda 10 temmuza termin verdi seker testi icin onuda bi atlatirsam rahatlicam sanirim:27:

bu arada ebemiz ayin 4unde bize gelicek tanismaya fln merak ediyorum gelismeleri yazarim size:16:

Kizlar neredesiniz ya sayfamizi zor buldum valla ara ara niye ugramiyosunuz topige arada gelin bakalim neler yapiyosunuz :9::9:

bizim ebemiz geldi ama bu ebe dogum yaptirmiyomus sadece dogumdan sonra gelip bebegi emzirebiliyomuyum,giydirebiliyomuyum bunlari yapiyomus eger ben yapamiyosam gosteriyomus fln gobegini temizliyomus dogduktan sonra 1 hafta banyo yaptirmicakmisiz daha sonra beraber banyo yaptiricakmisiz fln filn yani:9: seker yuklememide yaptirdim 1 sise icidim o zikkimdan tadi cok kotu degildi ama 2 bardakta biraz kotu oldum 3 kere kan aldilar kollarim mos mor :27: sonuclar saliya bi daha :26: insallah sorun yoktur diye umut ediyorum :9: 23 unde hastanede terminimiz var gidip kayit yaptiricaz insallah bide bakicam odalarini vs fln 22 sinde de kontrolumuz var bakalim ne kadar oldu sipacik :55::55: benden bu kadar gelinde su sayfaya biseyler karalayin bizden sonrakilerede yardimci olur en azindan bu arada ebeye fln 5 kurus odemedik sigorta karsiliyomus ama seker testi icin 5 euro verdik eczaneden o ilaci aldik o kadar ama onuda sigortadan geri alabiliyosun.. Bu arada kursa baslicam hamilelik icin 28 haftasinda baslaniyomus onuda arayip ogrenmemiz lazim hastanede oluyomus sanirsam ve yanilmiyosam onuda aradiktan sonra size yazarim :16::16:

iyi aksamlar hanimlar.. sessiz kalmis yine buralar... sanirim en yakin dogum sirasi bende.. bakiyorumda takvime 16 gün yaziyor...
dün Doktor kontrolümüz vardi.. muayne etti.. kisalma var ama 2 hafta sonra tekrar görüsürüz diye düsünüyorum dedi.. ama olurda ozamana Kadar dogum yaparsan haber ver dedi.. bana kalsa coktan doguma gidecegim ama bizim kiz sevdi galiba yerini.. ne bir sanci, ne bir belirti hic birsey yok daha bende.. artik olsun istiyorum sabirsizlanmaya basladik hep beraber..
erken gelecek, erken gelecek diyordum ama doktorda öyle deyince ümitsizlestim.. gerci belli olmaz yinede ama ne bileyim..
hastane cantamiz, odamiz herseyimiz Hazir artik.. kizimizi bekliyoruz sadece...
burdan dogum hikayelerini okuyorum arada.. dogumdan korkmuyor gibiyim.. positif düsünmem lazim ozaman daha az sanci, aci olur diye düsünüyorum.. allahim hayirlisiyla kurtarir insallah..
sizlerden ne haber? odalarinizi, kiyafetlerinizi hazirladinizmi? odalarimizi paylasalimmi kizlar ne dersiniz?
hatta hemen bi kac resim atayim odamizdan.. gerci pek birsey anlasilmiyor fotograflardan ama merak Edip bakanlar cok begendik cok güzel olmus dedi.. onlarin begenmesinden haric benim cok icime sindi herseyimiz...
yazin arada ya bakip kacmayin cok sessiz kalmasin buralar...
$duvarimiz.jpg $dolabimiz.jpg $patiklerimiz.jpg $melek.jpg $yatak 1.jpg $sepet 1.jpg $sepet.jpg $sekerimiz.jpg $yatak.jpg

terkedilmis iyice almanya topiki:53::53::53::53:

loorim bile en son gecen sene yazmis:27::27::27::27:

hicmi alamanyada olan kimse yok kk da:51::51::51::51:

Merhabaaaa :KK8::KK8:

hamile oldugumu bugün ögrendim ve almanya da yasiyorum. Böyle bir konu bulamadim bende kendim acayim dedim .
Almanya da yasayan hamile olan var mi aramizda ? Yardimci olabilir misiniz bana ? :KK55::KK55::KK55:

Merhaba canım bende almanya da yaşıyorum ve henüz çok yeni bi hamilelegim var bilmiyorum yardımcı olabilirmiyim. Sen ne kadarlık hamilesin canım benimki 3-4 gün dün oluyor daha :) :) :)

Merhabalar,

derin uykusundan kaldirmaya geldim topigi :)

Bu ilk mesajim direk burdan yaziyorum, ben de Almanya'dan, Dortmund sehrindenim.

merhaba arkadaslar bende hamburg tan 38 +2 az kaldi dogumuma ins sizin ?

Ayy ne güzel az kalmis Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin.
Kimsecikler yok gibi buralarda simdilik :)
Ben daha yolun basindayim 8+1 :)

Selam kızlar ben varım nürnbergden 23 haftalık ilk bebegime hamileyim burda yeni sayılırım hepinize hayırlı hamilelikler

Back