cnm bende centrum ve magnezyum aliyorum ama genede kramplar oluyo yaaa
benim cok sik olmuyor...centrum disinda ekstra magnezyum vermedi bana canimmm.. doktoruna bir sor mademm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende centrum ve magnezyum aliyorum ama genede kramplar oluyo yaaa
3 gündür alamiyorum , yoksa midemi cok bulandiriyo , insallah biraktigim icin bi zarari olmaz , yada tekrardan icmeye basliyscagim..
Yok cnm amniyosentezede birsey ödenmiyor , bende ödememistim..
Bugün bütün gün o sayfada sana baktim , bende dün oldun zannettim , haftaya persembe insallah hayirli sonuclarla gelirsin .. O topiktense burda takip etmesi daha kolay oluyor ..
iyi geceler kizlar.. ben geldim.. baya sessiz yine burasi..
croiselle den haber varmi? göremedik bayadir.. bebisiyle ugrasiyor herhalde eskisi gibi giremiyor sanirim
türkiyeye gittim geldim bende.. dönüste az daha ucaga almicaklardi beni
28 haftaliktim ozaman.. bilet aldigimiz sirket Kabul ediyordu aslinda ama dönüste bizim aldigimiz sirket deyil baska bir sirket tasimaciligi yapacakmis, onlardada hostes ebe olmadigi icin Problem cikarticaklardi
tabi bu durumda bizim bi hatamiz yok cünkü bileti ona göre almistik.. neyseki sonradan tamam dediler
hayirlisiyla geldik yani.. suan 32 haftamiza geldik.. yarin Doktor randevumuz var ilk defa ctg yapacaklar.. cok merak ediyorum kizimi..
bizim Doktor normalde 3D yapiyor ultrasonlari ama nedense bize hic acmadi daha.. en son sordugumda bebek tam pozisiyonda deyil demisti bakalim bu sefer yapacakmi..
odamiz geldi, kurduk.. eksiklerimiz var ama onlarda yavas yavas artik.. ilk etapta Stubenwagen aldim bizim odamizda yatiracagimiz icin acele etmiyorum.. sizler ne yaptiniz?
hastane cantami hazirlamam lazim artik yavas yavas herkes sormaya basladi hazirladinmi diye onlar sordukca ben korkuyorum..
ilk bebegim ne koyacagimida tam bilmiyorum bakalim.. carsamba günü hastanemizde infoabend für werdende Eltern war.. esimle oraya gidecegiz.. gezdirecekler Kreißsaal falan.. iyi olur dedik, nereye gidecegiz, ne yapacagiz sanci aninda ögrenmis oluruz dedik
sizler anlatin..
neye pisman oldum biliyormusunuz?
hamileligimde günlük tutmadigim icin
ilk kipirtisi, cinsiyetini ögrendigimiz günü falan yazsaydim günlük tutsaydim keske diyorum ama artik gecti.. doguma gidicez neredeyse
Merhabaaaa
hamile oldugumu bugün ögrendim ve almanya da yasiyorum. Böyle bir konu bulamadim bende kendim acayim dedim .
Almanya da yasayan hamile olan var mi aramizda ? Yardimci olabilir misiniz bana ?
Zaman cok çabuk geciyor canım sende hayırlısı ile bitirirsin Günlerini inşallahAyy ne güzel az kalmis Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin.
Kimsecikler yok gibi buralarda simdilik :)
Ben daha yolun basindayim 8+1 :)