• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kese olabilir

Iyi yapmışsın canim olsun ilk uc ayi atlat Allahın izniyle soylersin sen.sanslisin benim kimsem.yok malesef oglumdada cok sıkıntı cektim calismiyorum ama calissam bu kadar yipranmaz biraz nefes alırdım drdigim.zamanlar oldu annemde yok bana con agir gelir diye korkuyorum ama sonra dik duruyorim yaparim ben Allahim nasip etmisse yaparım yeterki sagsalim aliyim diyorim cok.guzel duygular ama cok zor hakkimizda hayjrlisi olsun canim iki tane olduklarını bilmek bile baska birsey :halay:
Oglun kac yasinda canim bebis dogunca sana yardim eder :))

Kuzum daha mı belirdi durdukca koyulasiyor sanki.
Sendede oglemiydi hatirliomusun?

Eklentiler

• 2017-03-31 17.17.24.jpg
    2017-03-31 17.17.24.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 30
Kuzum daha mı belirdi durdukca koyulasiyor sanki.
Sendede oglemiydi hatirliomusun?

Koyulasmis belirginlesmis daha net gorebiliyorim canim benim ilk idrarla yaptigim atiyim canim resmini birde adet gunumden.once.kanla.yapmıştım bir.gun gecince idrarla.yapmıştım

Koyulasmis belirginlesmis daha net gorebiliyorim canim benim ilk idrarla yaptigim atiyim canim resmini birde adet gunumden.once.kanla.yapmıştım bir.gun gecince idrarla.yapmıştım

Evet canım baya pembe inşallah test yanilmaz diğeri grimsi duruyor bu pembe markadan markaya değişiyor sanırım ayy sana zahmet olucak atarsan çok sevinirim

4yasinda canim aslinda.cok uyumlu uslu cocuk simdiden nasil hevesli yardimci ama oldugunda kiskanir mi.bilemiyorum
Yok kiskanmaz oglusum sen babasin bebegine iyi bak falan diye soylersin o da alisir ay kiyamam ya allah bagislasin :anne:

Evet canım baya pembe inşallah test yanilmaz diğeri grimsi duruyor bu pembe markadan markaya değişiyor sanırım ayy sana zahmet olucak atarsan çok sevinirim
Estağfurullah canim ne zahmeti attim simdi canim.bir hafta varken bence umut verici ama.sen yinede sabaha yap.bakalim koyulasma varmi

Yok kiskanmaz oglusum sen babasin bebegine iyi bak falan diye soylersin o da alisir ay kiyamam ya allah bagislasin :anne:

Amin canim Allah razi olsun cumlemizin insallah diyorim.simdiden dun oyun oynarken elim.karnima vurdu yanlislikla hemen kiziyo.bana.kardesime vurdun yavas ol diye banyo yaptirirken kucagima almak.istedim aliskanlik unuttum biran hayir anne kucak.yok diyo yavrum bir kere konustul.anlattik nasilda tutuyo aklinda inan.sasiyorum

Estağfurullah canim ne zahmeti attim simdi canim.bir hafta varken bence umut verici ama.sen yinede sabaha yap.bakalim koyulasma varmi

Allah razı olsun canım bu çizgide değer kaç çıktı ?
Benden daha koyu ama seninki :)

Amin canim Allah razi olsun cumlemizin insallah diyorim.simdiden dun oyun oynarken elim.karnima vurdu yanlislikla hemen kiziyo.bana.kardesime vurdun yavas ol diye banyo yaptirirken kucagima almak.istedim aliskanlik unuttum biran hayir anne kucak.yok diyo yavrum bir kere konustul.anlattik nasilda tutuyo aklinda inan.sasiyorum
Benim icin oglusunu öp oglusum bebegimize beraber bakacaz sen onu oynatacaksin falan de mutlu olur hem de sorumluluk bilinci gelisir :)) masallah. Ben de ruyamda erkek bebegim oldugunu gordum :)

Allah razı olsun canım bu çizgide değer kaç çıktı ?
Benden daha koyu ama seninki :)

Bu idrarla yaptığım adetim bir gun gectiginde 82di ama.bu bekleyipde koyulasti canim.ilk.daha belirsizdi ve benim.gunum gecmis.sonucta senin haftan var canim.gunun geldiginde bundan.koyj olur.bence

Benim icin oglusunu öp oglusum bebegimize beraber bakacaz sen onu oynatacaksin falan de mutlu olur hem de sorumluluk bilinci gelisir :)) masallah. Ben de ruyamda erkek bebegim oldugunu gordum :)

Öptüm teyzesi.suan yanimda oturuyo söylüyorum simdiden alistjrmak icin maasallah pek hevesli ama zamni geldigindede boyle.olur insallah rabbim hayirli saglikli evlat.nasip etsin insallah kuzum

Bu idrarla yaptığım adetim bir gun gectiginde 82di ama.bu bekleyipde koyulasti canim.ilk.daha belirsizdi ve benim.gunum gecmis.sonucta senin haftan var canim.gunun geldiginde bundan.koyj olur.bence

İnşallah canım maşallah yinede değer güzel çıkmış ben kızımda 60.73 ile öğrenmiştim 5 gün kala idi.
Buda olursa 1 hafta önce öğrenmiş olucam :)

İnşallah canım maşallah yinede değer güzel çıkmış ben kızımda 60.73 ile öğrenmiştim 5 gün kala idi.
Buda olursa 1 hafta önce öğrenmiş olucam :)

Oglumdada sekiz.gunum grcmisti.sekizinci gunu 60.52cikmisti.o.gec dollenmeydi ben.senden.cok.umutluyum canim.sabahai heyecanla bekliyorim.insallah koyulasicsk gor.bak

Oglumdada sekiz.gunum grcmisti.sekizinci gunu 60.52cikmisti.o.gec dollenmeydi ben.senden.cok.umutluyum canim.sabahai heyecanla bekliyorim.insallah koyulasicsk gor.bak

İnşallah canım inşallah koyulasirsa öğlen baska marka ile teyit edicem sonra eşime sürprizi yaparım 1 hafta bekleyip gider keseyi görürüm belki bu zaman zarfindada idrarla bakarım :)

İnşallah canım inşallah koyulasirsa öğlen baska marka ile teyit edicem sonra eşime sürprizi yaparım 1 hafta bekleyip gider keseyi görürüm belki bu zaman zarfindada idrarla bakarım :)

Ayy cok.heyecanli canim kizin kac yasinda kac aydir istiyorsuniz

Ayy cok.heyecanli canim kizin kac yasinda kac aydir istiyorsuniz
2 yaşında canım ben geç olacağını bildiğim için çok 10 ay dir deniyorduk ikiz gibi büyüsün ler istedim.
Nasip olur inş bu aya imiş derim :)

2 yaşında canım ben geç olacağını bildiğim için çok 10 ay dir deniyorduk ikiz gibi büyüsün ler istedim.
Nasip olur inş bu aya imiş derim :)

Allah bagislasin cok iyi aralari ben basta cesaret edemedim sonra hemen olmaz dedim oglum.da gec gelmisti bu erken oldu besinci ayimizda geldi cok sukur ve umutsuzdum bir kere oldu cunku oda tutmus diger aylar gun asiri oldu olmadi nasip bu zamanaymis canim

Back