Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burasi birazzzz ölü bir topikkkk:)))ben aradigimi bulabilirsem mucize olur:)))
Slm kizlar Bende almanyada yasiyorum ve suan 32+1 haftalik hamileyim.Ama bebegimin cinsiyetini hala ogrenemedimmm :))) cok inatci bacaklarini hic acmiyor.Bende alisverisimi yariladim sayilir.Bettset ini bebek odasini Wippesini Badewannesini stubenwagen ini ve bikacta kiyafetini aldim.Ama hala eksiklerimiz var tabiki.Butun esyalarini Sterntaler Dan aldim.Odasi bitince resmini atmak isterim.Kismetse temmuzun 1 inde gelicek minik yavrum.sizlerin dogumu nezaman?birde Biz hala Bir isim bulamadik bebegimize zaten bu gidisle Bir erkek Bir Kiz ismi bulmamiz gerekecek :))))
gel miamorem senin icin canlandirrizzzbak beni buldun yine
nere gidersen git bana rastlarsinn
![]()
Merhaba kizlar bende Almanyda kaliyorum.
Persembe günü test yaptim Positif cikti. Pazartesi terminim var :) Belirtilerim yok ama :S
Nerdensiniz?
aramiza hosgeldin :)
inatci demek göstermek istemiyor annesi... benim kizim olacak.. termin 09.08 ama icimden bir his 2 hafta erken gelecek diyor bakalim kismet.. allahim saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin..
Isim olarak Ela koyacagiz...
Bak belki sana fikir olur hosuma giden isimler bunlardi: Kiz ismi olarak Elen, Naz, Emira, Gaye, Inci, Nisa, Defne
Erkek isimleri hic düsünmedik biz nedense ama Aras cok hosuma gidiyor benim![]()
hayirli olsun canim belirtilere takilma hosgeldinn![]()
Hosbulduk :) Bende takilmamaya calisiyorum zaten hihi.
Hayirlisi olsun insallah..
Canim gercekten isimler cok guzel Bende Kiz isimlerine bakinca Sidelya ismini buldum cok hosuma gitti.Cennette acan cicek adiymis.erkek olarak benimde aklimdan Aras geciyordu hep.8inde terminim var isallah ozaman gosterir kendini inatcim.Bide almanlar soylerken kolay olmasini istiyorum isimlerin.Bakalim artik kismetinde nevarsa o olucak hayirlisiyla.
ayy ne guzel ne kadar az kalmiss senin ki hala gostermedimi nasil durabiliyosunn valla cook inatci demekkibenimde bi oglusum olucak bende kisa ve kolay soylenebilecek bi isim arayisi icindeyimm bakalim
![]()
Kizlar Carsamba gunu terminim var butun umudumu ogune saklixorum isallah busefer gosterir.Ayy catlicam artik 8 ay olucak hala bebegim kendini gostermiyor Ya.Ama isimlerini hazirladik Kiz olursa SIDELYA erkek olursada TAHA :)))) sizlerde son durumlar neler bakim?
Merhaba kizlar bende almanyada yasiyorum ve 18 haftalik hamileyim.benimde 14.haftada doktorum bi oglumun olacagini söyledi.insaallah yanilma yoktur.bakalim ayin 13.de terminim var ve 29.da ayrintili ultrason var cok merak ediyorum.Bebislerimizi insaallah sagliklica kucagimiza aliriz
araniza bende katiliyorum kabul ederseniz.bende almanyada yasiyorum iki kizim var bu ucuncu hamileligim ve 17. haftadayiz rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins