• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki kese olabilir

Allah bagislasin cok iyi aralari ben basta cesaret edemedim sonra hemen olmaz dedim oglum.da gec gelmisti bu erken oldu besinci ayimizda geldi cok sukur ve umutsuzdum bir kere oldu cunku oda tutmus diger aylar gun asiri oldu olmadi nasip bu zamanaymis canim

Evet araları iyi olucak çok şükür sizinde iyimis bence 4 yaş :)
Benim inş vardır da tutunsun bana :)

Ohh gozumuz
gittim doktora,herşey yolunda keseyi gördük içindeki minik noktayı da çok şükür Allaha bin şükür:)

Oh gözümüz aydın canim rabbim devamini getirsin hayirlisiyla saglikla insallah aminn

Insallahhhhhhh insallahhh canin insallah sımsıkı tutunsun annesine kardesine minigin
Amin canim inşallah allah razı olsun hersey gönlün gibi tertemiz olsun hamileliğin kolay gecsin benim ilk 3 ay bulantı çok olmuştu inş olmaz bu sefer

Amin canim inşallah allah razı olsun hersey gönlün gibi tertemiz olsun hamileliğin kolay gecsin benim ilk 3 ay bulantı çok olmuştu inş olmaz bu sefer
Amin canim benim amin seninde insallah rahat gecsin hayirli gecsin ilk cocuklarda yan gelip yatiyoduk simdi.cok.zor ayakta kaliyosin dinlenemiyosun oglumda benimde cok bulantim olmustu simdilik cok şükürrrr birsey yok insallahda olmaz bu mubarek gunlerde Rabbim cumlemizin hakkinda gonlundekini hayirli kilsin saglikli etsin insallah canim benim esine soyledinmi netlesjnce mi soyliyceksin

Amin canim benim amin seninde insallah rahat gecsin hayirli gecsin ilk cocuklarda yan gelip yatiyoduk simdi.cok.zor ayakta kaliyosin dinlenemiyosun oglumda benimde cok bulantim olmustu simdilik cok şükürrrr birsey yok insallahda olmaz bu mubarek gunlerde Rabbim cumlemizin hakkinda gonlundekini hayirli kilsin saglikli etsin insallah canim benim esine soyledinmi netlesjnce mi soyliyceksin

Sürpriz yapmayı düşünüyorum yemekte kutunun içinde sakliycam ultrason resmini pasta felan alıcam öğle :) amin canım benim inşallah öğle valla kızım çok uysal uslu kız çok yaramaz değildir.
Allaha Şükür rahat ettirdi bana inş 2.ci kolay olur

Sürpriz yapmayı düşünüyorum yemekte kutunun içinde sakliycam ultrason resmini pasta felan alıcam öğle :) amin canım benim inşallah öğle valla kızım çok uysal uslu kız çok yaramaz değildir.
Allaha Şükür rahat ettirdi bana inş 2.ci kolay olur

Ohh maasallah canim Allah can sagligi versib kuzularimiza verimli olalim inşallah canim benim esinin tepkisini merak ediyorum simdiden:)

Allahim anali babalı buyutsin kuzularini canim rabbime emanetler :nazar: canim benim özeldeki kanama alani da yok ikinci kesede dedi tek kese bak bu bak beyaz nokta bebegin dedi esimle birbirimize baktik gulumsedik rahatladik ve o kadsr rahatlatici konustuki her kadinda dusuk riski yada sebepsiz olabilir nasip dedi ama bu bebegin hic dusecek gibi hali yok kese.cok guzel gayet saglikli dedi cd mizi ultrason resmimizi verdi elime guler yüzüyle ilgisiyle haftaya görüşürüz dedi inan gun sayıyorum öyle rahatladim ki digeride direkt düşük diyo hastaneyede yatsam birsey yapamazmis bunun ilacini onleyicisi yok mu diyemedim düşük dedigi ikinci kese icin mi yoksa olan kese icinmi anlayamadim bile yolda düşündüm hep gozlerim dolu dolu ki cok cok şükür sikintim yok benim hala kafam almiyo canim benim.yaa
Banada ozeldeki dr kanama alani yok dedi. Probu bastrma sekli ile oyle gormus olabilir dedi

Ohh maasallah canim Allah can sagligi versib kuzularimiza verimli olalim inşallah canim benim esinin tepkisini merak ediyorum simdiden:)

Eşim de istio hatta içine doğdu sanırım bu ay gebe kalicaksin diyo dedim nerden biliyosun içime doğdu dio

Banada ozeldeki dr kanama alani yok dedi. Probu bastrma sekli ile oyle gormus olabilir dedi

Hayirlisi bakalim canim benim perşembe günü özelde kalp atışlarıni dinlemeye gidicem insallah nasipse pazarteside devlete tekrar gidicem bakalim ne diyecek ayni kafaada devammi edecek

Eşim de istio hatta içine doğdu sanırım bu ay gebe kalicaksin diyo dedim nerden biliyosun içime doğdu dio

Ayy kiyamam demekki hissetti kuzusunu rabbim hayirliiyla nasip etsin en once hayırlı sağlıklı olsun insallah canım benim

Günaydın arkadaslar Visneli_Turtam canim merakla bekliyorum :KK46::KK46::dua:

Canim bu sabah biraz daha belli ama gene silik beklemem lazım demek daha idrara karşısın diye
Dunkunden sonra daHa iyi görünüyor :)

Eklentiler

• 2017-04-01 12.25.08.jpg
    2017-04-01 12.25.08.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 38
Back