• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

Adanali bende cok heyecanliyim 8 ay olmus bide yaramaza bak artik gostersinde rahat edinn Sidelya ilk kez duyuyorum farkli bir isim canim.Hayirli evlat olsunlar kiz erkek farketmiyo gonlunden gecen olur insallah.. Bizdede ayni 27sinde ilk kez bebisimim kalp seslerini duymaya gidicez hemen gelsin istiyorum bakalim :16:

Merhaba busra hosgeldin aramiza Almanyanin neresindesin yazarsan sevinirim aramizda 1 hafta var benimde gecen hafta oglum olacagini soyledi Allahim sag saglim dogurmamizida nasip etsin:16: benimde 27sinde terminim var ilk kez kalp seslerini duyucaz heyecanim cokkk :16:

Hosgeldin misafir seninle ayni haftadayiz anlasilan bu sene oglan senesi gibi cogunluk oglan belki seninde bir oglandir rabbim gonlune gore versin:16: Almanyanin neresindensin bu arada:16:

Herkese kolay Hamilelikler:16::16::16:

hosbulduk loori ins cnm cok isterim iki kizdan sonra bi oglum olsun hayirlisi artik rabbim ne verirse onu alicaz.ben almanya ulm tarafindayim sen nerdensin

Kizlar Carsamba gunu terminim var butun umudumu ogune saklixorum isallah busefer gosterir.Ayy catlicam artik 8 ay olucak hala bebegim kendini gostermiyor Ya.Ama isimlerini hazirladik Kiz olursa SIDELYA erkek olursada TAHA :)))) sizlerde son durumlar neler bakim?

Hayirlisi olsun canim. Ama bence ozaman kesin kizin olucak senin :) cünkü genellikle kizlar göstermiyor.

hosbulduk loori ins cnm cok isterim iki kizdan sonra bi oglum olsun hayirlisi artik rabbim ne verirse onu alicaz.ben almanya ulm tarafindayim sen nerdensin

gonlundeki olur insallah canim:16: ben Hamburgtayim :31:

kizlar almanyada üc kere hakkimiz varya ultrasona girmek icin hangi haftalar bakiyo doktor.benim cuma gunu terminim var ve cok merak ediyom cinsiyetini ogrenebilicekmiyim tam olarak bi 9 haftalikken bakti bide 12 haftalikken ins cumayada bakar yoksa 35 euro odemeliyim

kizlar almanyada üc kere hakkimiz varya ultrasona girmek icin hangi haftalar bakiyo doktor.benim cuma gunu terminim var ve cok merak ediyom cinsiyetini ogrenebilicekmiyim tam olarak bi 9 haftalikken bakti bide 12 haftalikken ins cumayada bakar yoksa 35 euro odemeliyim

aaaaa neden ki ben hamilelligimin basindan beri iki hafta da bir termine gittim. her seferinde bakti resim verdi. hic duymadim bu dedigini... ayrica parada ödemyoruz...canim sen bi arastir neden böyleymis??

uuuu baya uzagiz haa.ekim annelerindede goruyorum seni iki yeri birden idare ediyoz masallah:-)

evet canim ben 3 yeide idare ediyorum valla sorma hizliyimdirr:10::10:

benim bu zamana kadar hep alttan bakti diger terminimde ustten bakicakmis ve ilk kez kalp atislarini duyucaz bilmiyorum para konusunu ama neden para verelim ki :26:

hahahaha yine karsilasamadikk.. ayy yben bugün gözlerimi dinlendireyim dedim bi uyumusum ben bile inanmaadimm. heryerim tutulmus:))))

:9::9:sorma miamorem uyu uyu iyidir napcan havada guzel degil zaten :31:

aaaaa neden ki ben hamilelligimin basindan beri iki hafta da bir termine gittim. her seferinde bakti resim verdi. hic duymadim bu dedigini... ayrica parada ödemyoruz...canim sen bi arastir neden böyleymis??

evet canim ben 3 yeide idare ediyorum valla sorma hizliyimdirr:10::10:

benim bu zamana kadar hep alttan bakti diger terminimde ustten bakicakmis ve ilk kez kalp atislarini duyucaz bilmiyorum para konusunu ama neden para verelim ki :26:

kizlar bana doktor dedi uc kere ultrason hakkin var sigorta uc kere oduyo sen bundan haric baktiracaksan ucreti 35 euro diye sasirdim simdi.cumaya gittigimde ucretli derse soyliyim bakalim

kizlar cuma gunu gittim doktora ultrasonda bakti para falan bisey demedi ve bebegimi erkege benzetti hayirlisiyla saglikla ins erkektir

slm kizlar bende almanyadayim ,bende anlamiyorum bazi doktorlar ultrasyon parasi istiyor bazisi istemiyor.. benim doktorum hic istemedi mesela ,ama teyzemin gelininde istemislerdi ..
sizlerde detayli ultrasyona girdinizmi yada girecekmisiniz?

kizlar cuma gunu gittim doktora ultrasonda bakti para falan bisey demedi ve bebegimi erkege benzetti hayirlisiyla saglikla ins erkektir

slm kizlar bende almanyadayim ,bende anlamiyorum bazi doktorlar ultrasyon parasi istiyor bazisi istemiyor.. benim doktorum hic istemedi mesela ,ama teyzemin gelininde istemislerdi ..
sizlerde detayli ultrasyona girdinizmi yada girecekmisiniz?

misafir hadi insallah canim hayirlis olsun insallah:16:

birgulcum ben 27sinde gidicem ultrasonda bakilacak alacagini sanmiyorum ama yazarim neler oldugunu:27:

misafir hadi insallah canim hayirlis olsun insallah:16:

birgulcum ben 27sinde gidicem ultrasonda bakilacak alacagini sanmiyorum ama yazarim neler oldugunu:27:

Benimde ayin 17 sinde olacak , bende parasini sordum birsey istemediler parasiz diye .. Önemli olan hayirli haberlerini alalimda

senin daha yakinmis yaz olurmu :9:

Canimys haziranin 17 sinde benim , ama kadin doktorunda terminim 29 unda , bazen bi bakiyorum doktorum cok ilgili herseyi anlatiyor bazense yanindaki kizlara yazdiriyor sordugumda cvb veriyor .. Sizde kontroller nasil geciyor

Bu arada bu sayfada cok cok iyi olmus , biz almamyada yasayanlar türkiyeye göre cok farkli muane ediyorlar , sizler kacinci haftanizdasiniz ? Foliensäure iciyormusunuz ?

Back