Almancanizi ilerletmek istiyorsaniz yardimci olurum

merhaba karışıyım mı muhabbete

böyle cok karisik oluyor, bi dahaki sefere renksiz yazarim belki, colorlar girince lunaparka döndü sayfa
yok yok iyi oluyo.
ya ben seni skmiyom dimi .
bana ögretmenlik yapcan simdi.
bende geldim aranıza almancamı ilerletmem lazım ne yapayım muhabbete direk dalıyım mı anlayamadım biri yol göstersin

dal hayatim dal.
yeterki biseyler yazda nerden dalarasn dal.

ay acele yaziyorm bazi harfleri yutuyorum:90:

ok ok .
ich übergebe mich.
wie geht es dir??
parola, nasl oldun düzeldimi nasil yazabiliriz??
iyiyim cok sükür, tam gecmedi ama iyiyim

ich übergebe mich? bu bildigim kadariyla sich ile kullanilinca kusmak anlamina geliyor...bu anlamdada kullanilirmu sich ile, efsunum yetisssherhalde denir elmi

biliyorum nerde öyle hata yaptim ben :26:

ich übergebe mich? bu bildigim kadariyla sich ile kullanilinca kusmak anlamina geliyor...bu anlamdada kullanilirmu sich ile, efsunum yetisssherhalde denir elmi

galiba ben yanlis yazdim.über nehmen olcakti heralde teslim olmak anlaminda. ewet Efsun beni bilgilerinden mahrum etme 3 seneye süper Almanca ögrenmeliyim:18:

ja ich bin immer beschäftig meinrm Tochter daswegen.
Sie ist 3 Monat alt.
Meine Hobbys sind lesen und Müsik hören .
mesela sadece hobilerimi yazsam olur mu ??
hani her zaman mecburmuyuz ich ikle knsmay.

ich bin immer mit meiner Tochter beschäftigt, deswegen schreibe ich nicht, obwohl ich hier erscheine...
...Musik..
son cümleni anlayamadim canim...knsmay??

yok elmicim ayni yolardan bende gectigim icin, memnuniyetle yapiyorum bunu...arada calisiriz nolucak... seninle sahsen tanisiyor olsak bu kadar ögrenemezdin, eminim kacamak yapardin, ama böyle iki cümle bile olsa kar kardir

biliyorum nerde öyle hata yaptim ben :26:

galiba ben yanlis yazdim.über nehmen olcakti heralde teslim olmak anlaminda. ewet Efsun beni bilgilerinden mahrum etme 3 seneye süper Almanca ögrenmeliyim:18:

hayir , übernehmen teslim almak, übergeben dogru, yalniz sich ile olunca kafama takildi, cünkü öyle kusmak anlaminada geliyor, efsun gelince sorariz...hayir elmi dogru yazdin...

Son düzenleme:

ich ile demek istemistim.
sind müsik und lesen yazsam olmaz mi diye.

gercekten dedigin gbi faydasi oluyo kelime hazinem genisli kelime defteri tutuyorum bakiyorum da baya kelimeler burdan ögren misim.

ich ile demek istemistim.
sind müsik und lesen yazsam olmaz mi diye.

gercekten dedigin gbi faydasi oluyo kelime hazinem genisli kelime defteri tutuyorum bakiyorum da baya kelimeler burdan ögren misim.

ögrenilir, mümkünse almanlarlada konus, madem bu kadar hirslisin, kesinlikle almanlarla konusman gerekiyor..peki nicin 3 senede ille ögrenmen gerekiyor, onu anlamadim, calismak falan mi istiyorsun? benim cevremdekiler de tik yok, konusalim desemde ay cok zor diyip gecistiriyorlar seni takdir ettim

buldukca konusuyom mesela alisverisde hic anlamsiz bisey gidip soruyom bakalim birgün o kadin beni dvücek ama ne zaman hepte ona denk geliyom.
hayir calismak istemiyorum. kizim icin ilerde kizimin benden utanmasini istemiyorum diger cocuklar gibi benm annem almanca bilmiyo tr geldigi icin.keske benm yanmda olsan esime syliyom hic umrunda degil biliyo cnkü hep sorucam hersweyi.

:13::13:
elmi, ich sehe, dass du hier bist, Hände hoch!!

:18::18:

in Deutschtland schatzi.

ich hab jetzt gekommen ,aber du bust nicht hier.

ich hab' wieder verpasst:84:

freue dich nicht zu früh elmi, ich bin hier

böyle cok karisik oluyor, bi dahaki sefere renksiz yazarim belki, colorlar girince lunaparka döndü sayfa

neinn, ich denke, so ist es sehr verständlich

bende geldim aranıza almancamı ilerletmem lazım ne yapayım muhabbete direk dalıyım mı anlayamadım biri yol göstersin

komm und mach mit

merhaba karışıyım mı muhabbete

komm und mach mit

ben de kusmak olarak olarak biliyorum, bi de pes etmek için aufgeben kullanıyorum ben ama:26::26:

ja izmir35, bitte

almanca biliyormusun, nerde yasiyorsun, almanyadami dogdun...mümkünse cavaplarini almanca alalim
:26:

ich hab' wieder verpasst:84:

aber warum treffen wir nicht.:97:

hey elmiiii, was macht deine Tochter jetzt? Schläft sie? Wann wacht sie morgens auf? Hilft dein Mann dir? Ist er ein guter Babysitter? Ich habe vieles gefragt, warte auf deine Antworten

ahh ahh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
heyyy du bist auch hier
ja aber hab nicht gesehen.
hey elmiiii, was macht deine Tochter jetzt? Schläft sie? Wann wacht sie morgens auf? Hilft dein Mann dir? Ist er ein guter Babysitter? Ich habe vieles gefragt, warte auf deine Antworten

es geht,manchmal gut schläft manchmal nicht.
Um 7 oder 6 Uhr wacht sie auf. ja er hilft mir ,aber nur eine Stunde.dann er ist weg.er geniere.
für Babysitter sein, er soll eine Bäkerei Brot isst.:90::90::90:

du sagst aber nur eine Bäckerei, nicht vierzig Bäckereien!

Er soll sich doch nicht genieren,Babysitter zu sein, er ist doch der Vater von dieser Prinzessin Spass beiseite, ich verstehe, ,dass dein Mann arbeitet und nicht zu viel Zeit hat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…