Almanca Pratik Yapalim

hallo cisilsu,
ich bin hatize.ich wohne in nähe Stuttgart und bin ich seit 3 Jahre in Deutschland bleiben.ich kann noch nicht Deutsch sprechen.Aber , ich hoffe sehr gut lernen werden.

meltem yahoo isini cozunce sana burdan bilgi vercem yada beni mns den arayabilirsin henuz cozemedim

meltem yahoo isini cozunce sana burdan bilgi vercem yada beni mns den arayabilirsin henuz cozemedim

canım problem varsa yardımcı olmak ısterım benım uni. almanca ve yahoo.da grubumuz var ordan tanıdık geldı konu

sanırım yahoo da grup acılmıs

acan kısıye maıl adresınızı verın sızı davet etsın
onun ardından sıze bır maıl gelıyor lınke tıklayıp yonleneceksınız zaten
bır yahoo ID (kimlik) olusturmanız gerekıyor mesela lafael@yahoo.... gibi lafael oluyor ID.niz bu durumda
sonra o guruba yazıgınız her soru attıgınız her mesaj ayarlarını o sekılde yapan tum uyelere maıl olarak gelır
sorularınıza daha hızlı yanıt alırsınız

yanı bılmıyorum gercı yahoo group ıle ılgılı sorun neydı ama bıldıklerımı anltıyım dedım

yahoo gruplarına adresınden gırılebılırsınız

o kısı sızı davet ettıkten ve sızde bır ID olusturup kayıt olduktan sonra bu adrese gırı ID ve sıfrenızı yazarsınız otomatık olarak grubun sayfasına yonlenırsınız yenı uye ve mesajları takıp edebılırsınız

kizlar son durumu yaziyorum belki ilgilenen vardir
msnde actigimiz pratikde adresinde su an 10 kisiyiz yari turkce yari almanca rastladikca konsuuyoruz her aksam 20:30 21:30 arasi almanca yazismaya bekliyorum sizi tabii bir sorunumuz var herkes ayni seviyede:KK43:( birde biraz daha iyi bilen biri olsa arada bize hatalarimizi gosterse ne iyi olurdu ama varmi oyle gonullu bilmiyorum varsa seviniriz.Neyse bu bi acik davet bakarsiniz biri denk gelir bi gun.
Bunun disinda yahoo dada mail grubu actik ordada 4 kisiyiz henuz diger arkadaslar da yahoo adresi alirlarsa davet yollarim orda sadece almanca yazisiyoruz .
Cok kisi olmak gibi bir derdimiz yok yeterki birbirimizi birazda olsa su almanca derdimizden kurtulmaya motive edelim yeterli oki.

Burdada almanca yazilarinizi bekliyorum ben hatirlatma olarak yazdim bu yaziyi.Bundan sonra burda turkce yazi olursa silinecek uyarimi yapayim mesaj sayim azaldi demeyin oki:)))

Hallo!
Ich bin Nur$en.Ich bin erst 3 jahre in Deutschland,wohne ich in nähe pforzheim. Ich bin 2 monaten zur Volkshochschule sprachkurs gegangen. Ich möchte auch gerne mit euch Deutsch reden!! Hoffentlich werden wir unsere fehler weniger machen!!! Wie heißt denn diese msn adress für die Deutsch praktik machen?? Tschüüsss!!

hallo ,mein name ist gul.ich bin 31 jahre alt,ich bin seit 2\5 jahre in deutschland,ich habe kein kind,ich arbeite nicht bin hausfrau.ich komme aus der istanbul,ich bin zum sprachkurs gegangen.
arkadaslar ben yeni 600 saatlik kurs bitirdim ama evde oldugumdan fazla pratik yapamiyorum,yeni kurslara baslayanlarin anlamadiklari gramatiklerde yardimci olmak isterim her ne kadar fazla konusamasamda gramatigim sehr gut,

hi alles
ich bin gulsemin
ich bin heute zum deutsch kurs gegangen
wir haben ein test gemacht
ich habe gut abgescnitten
hoffentlich schneide ich im mai auch gut ab
ciao alle

hi Gülsemin Ich freu mich über dich.leider mein deutsch kurs ist verschoben.

Gutmorgen ihr lieben , mein deutsch ist in allgemein gut aber diese Grammatische Zusammensetzungen machen mir immer noch Probleme, ich würde mich freuen wenn, ich euch mit meinen wissen helfen kann. Meltem diese Hoetmail Adresse die du angegeben hast ist es nur über MSN? es gebe bischtimt mit wirkenden die ein besseres deutschkentnis haben als ich trotzdem würde ich mich freuen wen ihr meine Kentniessee an nimmt. a.s.

slm kizlar almanca ögrenelim dedik ama her birimiz bir digerimizden bihaberiz lütfen biraz toparlanalim artik böyle davranmakla bir adim bile ilerleyemeyizzzzzzzzzzz meltem hadi anacim bu isin önayakolani sensin neyapalim canim?????

mein name ist elif,ich bin 29 jahre alt,ich bin zeit 1993jahren verheiratet und lebe ich 12 jahren in deutschland.ich habe schon einen deutschkurs besuch und bekomme ich meinen zertifikat.aber deutsch ist wirklich sehr schwer sie wissen schon.
ich habe zwei söhne,8 und 11 jahren.3.klasse und 6.klasse.ich arbeite zurzeit und mache ich jezt führerschein hoffentlich schaffen.
bis bald,,,jezt ich muss arbeiten.
entschuldigung,ich habe vergessen:ich komme aus der türkei aus istanbul-zonguldak
meine süse mausschene frauen.

X