Almanca Pratik Yapalim

mein name ist elif,ich bin 29 jahre alt,ich bin zeit 1993jahren verheiratet und lebe ich 12 jahren in deutschland.ich habe schon einen deutschkurs besuch und bekomme ich meinen zertifikat.aber deutsch ist wirklich sehr schwer sie wissen schon.
ich habe zwei söhne,8 und 11 jahren.3.klasse und 6.klasse.ich arbeite zurzeit und mache ich jezt führerschein hoffentlich schaffen.
bis bald,,,jezt ich muss arbeiten.
entschuldigung,ich habe vergessen:ich komme aus der türkei aus istanbul-zonguldak
meine süse mausschene frauen.

Mein Name ist Elif, bin 29 Jahre alt bin zeit 1993 verheiratet und lebe zeit 12 Jahren in Deutschland . Ich habe einen Deutschkurs besucht und bekomme jetzt meinen Zertifikat,aber die deutsche Sprache ist wirklich wie sie bestimmt schon wissen sehr schwer. Ich habe zwei söhne 8 und 11 Jahre die Klasse 3 und 6 besuchen.Zur zeit arbeite ich und lerne für den Führerschein die ich zu schaffen hoffe, jetzt muss ich zur Arbeit bisbald.
Endschuldigung habe vergessen : ich komme aus Zonguldak in der Türkei.

Meine süße ????????? Frauen

bluesky canim umarim bana kizmadim ama meltem hanimin yazilarini yanlis anlamadiysam bilenler yardimci olucak ve düzeltme yapicak tabiki benimkide yüzdeyüz deyildir belki elimden geldigi kadar yardimci olmak istedim yani ukalalik yapmak deyildir amacim sevgilerimle ögrenmeye devam a.s.

olurmu hic nedemek aslinda en sonda yazdigim benim sirinciklerim anlamina gelen bir sözcük gibi bir seydi galiba yanlis hatirlamiyorsam yazilis seklimde bir hata kesin olmustur,cünkü emin degildim yazarken tam olarak nasil yaziliyor diye.aslinda istanbuldan geldim ama zonguldakliyim.bu yüzden istanbul-zonguldak diye yazdiydim.CADIARZU

amaaan zaten almancayla aram hic iyi degil acikcasi bana cok zor geliyor artikellerle birlestirmek ama inanin bana almancayi sonradan ögrenenler hep ayni seyi söylüyorlar.zor bi dil vesselam.aslinda pek dikkat etmiyorum yazarken azicik dikkat etsem cok daha iyi olacak ama iste öyle.artik öyle dolduki kafam almancayla bana kurs diyenler almanca ögrenmek diyenler duydukca beynim duruyor.

aslinda sanki senin yazdigin bana yanlis görünüyor ama iyi bilen biri varsa yardim etsin?????

azicik birazcik kisalttiydim ama bilemiyorum.ben ögrenirken cümleler hep basit ve siradan cümlelerdi ve tek konusmalik.

aslinda sanki senin yazdigin bana yanlis görünüyor ama iyi bilen biri varsa yardim etsin?????

Almanca ile aran iyi olmadigini söylüyorsun ve sonra yazinin sana yanlis yazildigini gördügünü söylüyorsun.
Allah iyiligini versin bluesky:Roflol:
Kursta bir arkadas vardi, almancasi iyi degildi(oraya da cene calmaya gidiyordu) ve sürekli söylerdi '' sanki bana yanlis bir cümle gibi geliyor" diyordu. Onu hatirladim simdi.a.s.

slm kizlar hakkatten ya napcaz bu almanca isiniiiiii?:uhm: iki defa kursa gittim ucer aylik dönem ucer ay ara bu aralar uzun olunca unuttum:a015: son kurs alti ayi gecti biteli ben tam yeniden baslayacak diye sevinirken ögrendim ki tamamem iptal olmus :a015:zaten ara uzun oldugu icin unutuyodum simdi hepten gitti senağlamasu artikeller de hem sinir ediyo hem cok komik geliyodu :Roflol:eek:ff ya offffff:kızgın:

Vallaa Ben Bugüne Kadar Huysuz-citirin Yazdigi Gibi Bir Almanca Gramatigi Görmedim:acaba Bizlere ögretirken Baslarindanmi Savdilar??simdi Olmadi Iste Yada Onunki Hochdeutsch Benim ögrendigim Siradan Basit Gramerler:anlamadim Ama Neyse;ama Bütün Kagit Islerini Ben Kendim Hallederim Ve Konusurum Hatta Kocam Burda Büyümesine Ragmen Benim Gibi Yapamiyor:ve Cogu Memur Konustuktan Sonra Ben Onlara Benim Almancam Okadarda Iyi
Degil Dedigim Zaman Da Sasiriyorlar:nasil Yani Sen Bizimle Gayet Iyisin Diye:almanca ögretmeni Araniyor:aciiil:

Cicilsu Ben Sinavimi Verdim Zertifikami Aldim Ve Notumda 3 Idi:aslinda Iyi Ama Sana Tavsiyem Kontak Cok Kurman Lazim:yoksa Olmuyor:valla Ben Su Almanyada Ne Arbeitsamt Kaldi Ne Jugendamt Kaldi Nede Sozialamt Kaldi Birbirine Katmadik:saydigim Bütün Bu Devlet Daireleriyle Gidip Bigüzelde Kavga Ettim:hep Yabancilik Yaptilar Onun Icin:simdi Yazik öyle Bellemislerki Beni Hatta Bu Sabah Bi Memur Calistigim Is Yerini Bana Saglayan Daireden Bir Kadin Benimle Hususi Tanismaya Geldi Calistigim Yere:asla Konusurken Acaba Yanlismi Yapiyorum Diye Düsünmiyeceksin Merak Etme Onlar Sana Yardim Ediyor:einfach Konus Bildigin Kadariyla:es Ist Sehr Wichtig:

Almanca ile aran iyi olmadigini söylüyorsun ve sonra yazinin sana yanlis yazildigini gördügünü söylüyorsun.
Allah iyiligini versin bluesky:Roflol:
Kursta bir arkadas vardi, almancasi iyi degildi(oraya da cene calmaya gidiyordu) ve sürekli söylerdi '' sanki bana yanlis bir cümle gibi geliyor" diyordu. Onu hatirladim simdi.a.s.

SEN SIMDI BENIMLE DALGAMI GECTIN:uhm: YANI ASK OLSUN: SANA::çok üzgünüm:
ARAM IYI DEGIL DEDIYSEMDE O KADAR DEGIL CANIM:ZERTIFIKAMI ALDIM VE NOTUM 3 DÜ:

Ja arkadaslar su msn lerinizi acsaniz, ne yapcez demessiniz.:mymeka:
cisilsu ja aksamlari bakiyorum ama kimse yok canim. Alman bir kac arkadas var onlarla da sohbet ederdik:sm_confused:

Cicilsu Ben Sinavimi Verdim Zertifikami Aldim Ve Notumda 3 Idi:aslinda Iyi Ama Sana Tavsiyem Kontak Cok Kurman Lazim:yoksa Olmuyor:valla Ben Su Almanyada Ne Arbeitsamt Kaldi Ne Jugendamt Kaldi Nede Sozialamt Kaldi Birbirine Katmadik:saydigim Bütün Bu Devlet Daireleriyle Gidip Bigüzelde Kavga Ettim:hep Yabancilik Yaptilar Onun Icin:simdi Yazik öyle Bellemislerki Beni Hatta Bu Sabah Bi Memur Calistigim Is Yerini Bana Saglayan Daireden Bir Kadin Benimle Hususi Tanismaya Geldi Calistigim Yere:asla Konusurken Acaba Yanlismi Yapiyorum Diye Düsünmiyeceksin Merak Etme Onlar Sana Yardim Ediyor:einfach Konus Bildigin Kadariyla:es Ist Sehr Wichtig:

canim kac puan aldin 3 derken 60-70 falanmi aldin az bilgi ver be guzelim bende gircemde subatta sinava ŞenizŞeniz

ich habe keine lust mehr. deutschsprache ist schwer.wir möchten bischen übung machen aber geht nicht.und soweiter geht achhhh egal ich kann mittel sprechen.für mich ist genug.

sprachbausteine 30 du en düsük olani oydu.ötekiler hep 80,99,bide 100 idi.zaten sprachbausteine und schriebbausteine düsük olunca biraz kiriyorlar.benimde öyleydi.gerci kontaktaufnahmeden 100 de 100 aldiydim.

sprachbausteine 30 du en düsük olani oydu.ötekiler hep 80,99,bide 100 idi.zaten sprachbausteine und schriebbausteine düsük olunca biraz kiriyorlar.benimde öyleydi.gerci kontaktaufnahmeden 100 de 100 aldiydim.

valla tatlim biz bi ön eleme gecirik
schreiben
hören
sprechen
birsey daah vardi hatirlamiyorum aralarinda 15er puandan hesaplama yapildi ben toplam 92 aldim
insallah subattada iyi olur benim icin

X