Almanca Pratik Yapalim

Merhaba Meltem ben bu verdigin adresi tam olarak anlayamadim acikcasi..Az önce oraya bir mail gönderdim fakat sizin yollamis oldugunuz mailleri nasil görecegimi bilmiyorum..Bu konuda beni aydinlatirsan sevinirim..

cisilsu ve vildan grup belli oldumu orda oturum acar yazisiriz diye dusunmustum.kac kisi olacagimiza bakicam eger ciddi bi grup olusacaksa yahoo da mail grubu acacagim o zaman herkes yolladigi maili gorur ayrica ordanda sohbet etme imkanimiz var msn gibi yahoo nunda var

hanimaga giriyorum bakiyorum kimse yok en son 7 kisiydik eger kesin bi grup olursak eklemeyi birakicam sizlerede msn in adresini vericem gruptan isteyen istedigi zaman acabilsin diye oki

ok canim haberlerini beklicem veya bi saat belirleyip hepimiz oanda mns ye girebiliriz ne dersiniz

Tsk ederim Gülsemin iylik canim, senden naber?:asigim: Ben Meltem ile pratik msn disindaki msn iyla görüsüyorum canim. Meltem'cimle sohbetimiz muhabbetimidz cok iyidir:nazar::asigim:

Tsk ederim Gülsemin iylik canim, senden naber?:asigim: Ben Meltem ile pratik msn disindaki msn iyla görüsüyorum canim. Meltem'cimle sohbetimiz muhabbetimidz cok iyidir:nazar::asigim:

iyilik ya ne olsun meltemi dun gec online yakaladim az bi yazistik ben yaprak dokumune bakicam diye yazismadim pek fazla onun idsinda hep offline yaa

kizlar aslinda haklisiniz ne zaman nete girip ciktigim hic belli olmuyo :KK43:
bu ara evdeyim almanca kursum degisti eve cok yakin bi kurs acilmis bana haber verdiler gittim ama mektup yollicaklar kasimda baslicagini biliyorum sadece kursun ama kasimin kaci ve hangi siniftayim bilmiyorum.Bunun disindada bu ara hic bi isim yok ev isleride alistim sanirim arada hallolup gidiyo_Oglan sabahtan oglene kadar kindergartenda bende ne zaman canim daralsa neti aciyorum.Esim 4,30 gibi eve bi geliyo sonra gidiyo gece geliyo arada oglan var oyle vakit olduruyorum.Sanirim bi 10 gun daha boyleyim.Ben yarindan itibaren surekli acik tutucam pratikde olan msn adresini.
9:00-13:00
14:00-16:00
19:00-21:00
arasi saatlerde acik birakicam bu adresi eger bi isim cikarsa basliga not yazarim yada birileri olursa konferans halde birakiriz
biraz yavas oluyo organizasyon kusura bakmayin umarim saglam olur
gulsemin kafa sisir canim bu is kafasisirmeden olmuyo:)

kizlar aslinda haklisiniz ne zaman nete girip ciktigim hic belli olmuyo :KK43:
bu ara evdeyim almanca kursum degisti eve cok yakin bi kurs acilmis bana haber verdiler gittim ama mektup yollicaklar kasimda baslicagini biliyorum sadece kursun ama kasimin kaci ve hangi siniftayim bilmiyorum.Bunun disindada bu ara hic bi isim yok ev isleride alistim sanirim arada hallolup gidiyo_Oglan sabahtan oglene kadar kindergartenda bende ne zaman canim daralsa neti aciyorum.Esim 4,30 gibi eve bi geliyo sonra gidiyo gece geliyo arada oglan var oyle vakit olduruyorum.Sanirim bi 10 gun daha boyleyim.Ben yarindan itibaren surekli acik tutucam pratikde olan msn adresini.
9:00-13:00
14:00-16:00
19:00-21:00
arasi saatlerde acik birakicam bu adresi eger bi isim cikarsa basliga not yazarim yada birileri olursa konferans halde birakiriz
biraz yavas oluyo organizasyon kusura bakmayin umarim saglam olur
gulsemin kafa sisir canim bu is kafasisirmeden olmuyo:)

sen iste balim ben sisirmezmiyim kafa davul yaparim davul ehehhh:icecream::icecream:

gulsemincim ya bu saat oglanin yeme ve yatma saati o yuzden acik ama ikide bir kalkiyorum kusura bakma az sonra oglan uyur iyice konusurz,

Almanca baslayip Türkceye dönüsen sohbet..:))Harikayiz bayanlar..:))

Selamun Aleyküm... Ich hoffe es geht allen gut hier ...

kizlar su almanca pratik icin biraz yavas ama ilerliyoruz.yahoo dan da bi mail grubu actim almanca maillesmek icin.Kim gruba girmek istiyosa burdan bana yazarmi davet vericem.Almanca olmak sartiyla mailler yollayin turkce mailleri silicem haberiniz olsun:)almanca bilmiyorum diyende bildigi ne varsa yazsin bilenler yardimci olsun grubun sarti bu gelmek isteyen bu sekilde gelsin oki.

gulpare yahoo da grup actim sadece almanca yazismak icin ve turkce yazilari silicem orda burda farkli olabiliyo durum

birde gruba gelecek arkadaslar simdiden almanca kendinizi tanitan yazinizi hazirlayin ilk mailler tanitim olacak oki.

hallo ich bin tutku ich bin auch in deutschland geboren in münchen aber zeit ungefahr 14 jahr wohne ich in der türkei

bide arkadaslar bastan diyim ben hem bu organizasyon hemde almanca da iyi degilim ama bekle bekle kimseden bi yardim gormedim bu gune kadar o kadarda forumlari asindirdim.is basa dustu ben bisiler yapiyorum yanlis bisi olursa yazin duzeltelimk eklemek istediginizi soyleyin ekleyelim ama yalniz birakmayin beni
kursum baslayana kadar sabahlari oglan kindergartendaykende acicam neti artik sanirim bi 10 gun ilgilenebilirim umarim o surede su organizasyon oturur rayina.
bi aklima gelen biside bu yapmaya calistigim seyi kurs gibi dusunmeyin zaten bilen biliyo kursa gidende gidiyo bu tamamen benim gibi evde olup fazla almanca pratik yapamayanlarin isine yarasin diye tamamen gunluk yazismalar olacak.Iyi bilenlerinde yardimlarini bekliyorum o yuzden.Kafadengi olan ozel yazisir ayni seviyede olan pratik yapma imkani bulur.

hallo tutku ich bin meltem.ich lebe in hamburg sein 2003 aber mein deutsch ist nicht gut:KK43:Freut mich.

hallo meltem Ich heiße cisilsu ,wohne Ich auch in Deutschland .Ich warte deine nachricht tschuss.

X