- 14 Ağustos 2007
- 7.543
- 24
Hallo ihr Lieben ! Alles gut ?
Ich bin totmüde (wie mein Name) aber glücklich Wie geht es dir Schatzi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hallo ihr Lieben ! Alles gut ?
Hallo Leute/ Freundenn wie geht's euch? Was macht ihr ... :13:hallo :)
Kizlar size bende katilabilirmiyim ? :26:
Almanya'ya cok yakin oturuyorum :) ve kucuklugumden beri almancayi su gibi konusmak hayallerimden biri :))))) Lütfen yardimci olurmusunuz ?
fransada dogup buyudum ve yasiyorum burda yaklasik 8 sene okulda almanca dersi gördüm, ama 3 senedir artik almanca dersi görmüyorum, ve pratik yapmadigim için cok fazla unuttum, geri
hatirlamak istiyorum mumkunse :) mesela bi cumle kurarken zorlaniyorum, cunku aklima o kelime fransizca veya turkce, veya ingilizce geliyo, ama almancasi neydiii neydiii diye sorup sorup duruyorum
kendime sinir oluyorum sonra
ha birde almanyaya gidince, turk olsun alman olsun, almanca konusuyolarya çok fena kiskaniyorum, bende onlar gibi konusmak istiyorum diye cazibeli geliyo bana bu dil :)
Mesela KK'da, sizlere :
"Merhaba kizlarr" yazsam almancasi : Hallo mädchen ? mu ?
"Nasilsiniz ? / Napiyosunuz ?" --> ? Wie geht's Ihnen ?miydi, euch muydu ? unuttum bak :$ Was machen sie ? mi ? :44::44:
Birde acaba almanca haber, almanca filim izlemek ise yarar mi sizce ? yarar ise, bana bi kaç örnek isim verebilirmisiniz kizlar ????
Cok sey istedim kusuruma bakmayin :), ama simdiden tesekkürler , danke schön alles
hallo :)
Kizlar size bende katilabilirmiyim ? :26:
Almanya'ya cok yakin oturuyorum :) ve kucuklugumden beri almancayi su gibi konusmak hayallerimden biri :))))) Lütfen yardimci olurmusunuz ?
fransada dogup buyudum ve yasiyorum burda yaklasik 8 sene okulda almanca dersi gördüm, ama 3 senedir artik almanca dersi görmüyorum, ve pratik yapmadigim için cok fazla unuttum, geri
hatirlamak istiyorum mumkunse :) mesela bi cumle kurarken zorlaniyorum, cunku aklima o kelime fransizca veya turkce, veya ingilizce geliyo, ama almancasi neydiii neydiii diye sorup sorup duruyorum
kendime sinir oluyorum sonra
ha birde almanyaya gidince, turk olsun alman olsun, almanca konusuyolarya çok fena kiskaniyorum, bende onlar gibi konusmak istiyorum diye cazibeli geliyo bana bu dil :)
Mesela KK'da, sizlere :
"Merhaba kizlarr" yazsam almancasi : Hallo mädchen ? mu ?
"Nasilsiniz ? / Napiyosunuz ?" --> ? Wie geht's Ihnen ?miydi, euch muydu ? unuttum bak :$ Was machen sie ? mi ? :44::44:
Birde acaba almanca haber, almanca filim izlemek ise yarar mi sizce ? yarar ise, bana bi kaç örnek isim verebilirmisiniz kizlar ????
Cok sey istedim kusuruma bakmayin :), ama simdiden tesekkürler , danke schön alles
Hallo Leute/ Freundenn wie geht's euch? Was macht ihr ... :13:
Eigentlich habe ich keine lust mehr deutsch zu sprechen....
Selam kızlar için "Hallo Mädels‎ " en uygunu sanırım. Bir de haberler, diziler kesinlikle çok yardımcı oluyor. deutsche welle nin sitesini öneririm seviyene göre haberler hatta gençlik dizisi bile var.
Ne güzel yazmışsın mein Respekt....:)
ich danke dirr artık biraz biraz konuşabiliyorum da umarım daha iyi olcam