Almanca Pratik Yapalim

hallo :)

Kizlar size bende katilabilirmiyim ? :26:

Almanya'ya cok yakin oturuyorum :) ve kucuklugumden beri almancayi su gibi konusmak hayallerimden biri :))))) Lütfen yardimci olurmusunuz ?

fransada dogup buyudum ve yasiyorum burda yaklasik 8 sene okulda almanca dersi gördüm, ama 3 senedir artik almanca dersi görmüyorum, ve pratik yapmadigim için cok fazla unuttum, geri

hatirlamak istiyorum mumkunse :) mesela bi cumle kurarken zorlaniyorum, cunku aklima o kelime fransizca veya turkce, veya ingilizce geliyo, ama almancasi neydiii neydiii diye sorup sorup duruyorum

kendime sinir oluyorum sonra :KK70::KK70:

ha birde almanyaya gidince, turk olsun alman olsun, almanca konusuyolarya çok fena kiskaniyorum, bende onlar gibi konusmak istiyorum diye :KK70: cazibeli geliyo bana bu dil :) :KK52:

Mesela KK'da, sizlere :

"Merhaba kizlarr" yazsam almancasi : Hallo mädchen ? mu ?

"Nasilsiniz ? / Napiyosunuz ?" --> ? Wie geht's Ihnen ?miydi, euch muydu ? unuttum bak :$ Was machen sie ? mi ? :44::44::KK50:

Birde acaba almanca haber, almanca filim izlemek ise yarar mi sizce ? yarar ise, bana bi kaç örnek isim verebilirmisiniz kizlar ????

Cok sey istedim kusuruma bakmayin :), ama simdiden tesekkürler , danke schön alles :KK54::KK54:

:KK71:

Son düzenleme:
YA NIYE KIMSE BANA CEVAP YAZMIYOOORRRRR ??????!!!!!!
:KK43:((((((((((((((((((((((

cok uzgunuuummm gercekten kizlar sizlere cok ihtiyacim var :KK43:( Nolur yardim edin nolur biriniz cevap yazsin :':-)':-)':-)'( :KK14::KK14::KK14::KK14:

Almanya'ya cok yakin oturuyorum :) ve kucuklugumden beri almancayi su gibi konusmak hayallerimden biri :))))) Lütfen yardimci olurmusunuz ?

fransada dogup buyudum ve yasiyorum burda yaklasik 8 sene okulda almanca dersi gördüm, ama 3 senedir artik almanca dersi görmüyorum, ve pratik yapmadigim için cok fazla unuttum, geri

hatirlamak istiyorum mumkunse :) mesela bi cumle kurarken zorlaniyorum, cunku aklima o kelime fransizca veya turkce, veya ingilizce geliyo, ama almancasi neydiii neydiii diye sorup sorup duruyorum

ha birde almanyaya gidince, turk olsun alman olsun, almanca konusuyolarya çok fena kiskaniyorum, bende onlar gibi konusmak istiyorum diye :KK70: cazibeli geliyo bana bu dil :) :KK52:

Mesela KK'da, sizlere :

"Nasilsiniz ? / Napiyosunuz ?" --> ? Wie geht's Ihnen ?miydi, euch muydu ? unuttum bak :$ Was machen sie ? mi ? :44::44::KK50:

Birde acaba almanca haber, almanca filim izlemek ise yarar mi sizce ? yarar ise, bana bi kaç örnek isim verebilirmisiniz kizlar ????

Cok sey istedim kusuruma bakmayin :), ama simdiden tesekkürler , danke schön alles :KK54::KK54:

Hallo Leute/ Freundenn wie geht's euch? Was macht ihr ... :13:

Eigentlich habe ich keine lust mehr deutsch zu sprechen.... :KK50:

Mesela KK'da, sizlere :

Selam kızlar için "Hallo Mädels‎ " en uygunu sanırım. Bir de haberler, diziler kesinlikle çok yardımcı oluyor. deutsche welle nin sitesini öneririm seviyene göre haberler hatta gençlik dizisi bile var.:KK34:

Hallo Leute/ Freundenn wie geht's euch? Was macht ihr ... :13:

Eigentlich habe ich keine lust mehr deutsch zu sprechen.... :KK50:

Hallo hanimaga, wie geht's dir ? :)

Was meine : Eigentlich habe ich keine lust mehr deutsch zu sprechen. ?

Du sprechst nicht gut deutsh wie Ich ?

Achhhhh :KK43:((((((( :KK14:

Selam kızlar için "Hallo Mädels‎ " en uygunu sanırım. Bir de haberler, diziler kesinlikle çok yardımcı oluyor. deutsche welle nin sitesini öneririm seviyene göre haberler hatta gençlik dizisi bile var.:KK34:

Hallo Mädels :)

Hmmmm tutuyorum bunu aklimda :KK70:
Deutsche welle sitesine de gireyim hemen :) cok tskler yorgun savasçim :) :KK54::KK54:

Hallo Leuteeee:KK54: Wie geht's euch? Was macht ihr? Ich wünsche inzwischen allen Muslimen ein frohes und gesegnetes Opferfest

Ich bin Esma.Ich bin 20 Jahre alt. Jetzt wohne ich in der Türkei. Ich studiere an der Marmara Universität/Wirtschaftsinformatik..Dieses Jahr lerne ich nur Deutsch .Ich kann English und ein bisschen Deutsch sprechen:KK52:

Ich habe viel im Kopf und ich bin sehrr müde.Eine Prüfung habe ich heute in einer Woche.Ich hab keine Lust Dutsch zu lernen.Eigentlich habe ich keine Lust,etwas zu tun:KK9: Na und,ich bin faul:KK33: )

Ich möchte ganz gut Deutsch sprechen und schreiben.Ich denke,dass ich gut sprechen,wenn ich ein paar Jahren in Deutschland wohne. Nächstes Jahr werde ich entweder nach Deutschland oder nach Österreich kommen.Aber ich kann mich nicht entscheiden,wo ich bleiben möchte. :26:

Kızlar valla almanyada hiç kalmadım türkiyede öğrendiklerimle bu kadar umarım şu seneyi bir atlatırım ..Düzeltmeler yapılması gerekiyorsa yaparsanız çok mutlu olurum.:KK16: Ich wäre euch dankbar.:KK16:

X