Almanca Pratik Yapalim

iyim gulsemin almancaya devam ediyorum bana sertifikaya gerek olmadigini soylediler suresiz oturum alirken ama cok basit konustular aldim ama ben almancamdan memnun diilim yani ise girsem cok zorluk cekerim o yuzden devam calismaya seninde pek bisi kalmamis bol bol pratik yap ve en azindan son bi ay hic turkce konusmadan duymadan gecirmeye calis becerebilirsen cunki mehter marsi gibi bu dil ogrenmek oturup bi saat almanca calis biriyle bes dakika turkce sohbet et hoppp geri gidiyon ustelik ilerleme olmadigini gorunce yada cok yavas gittigini gorunce guven kaybediyosun moral gidiyo motivasyon gidiyo bi sure su almancayi becermek icin diye turkce unut diye tavsiye ederim ben heh ben yapabiliyomuyum yok nerdee:KK43:(

canim benim moralini yitirme yapicaz hep beraber basaricaz niye boyle diyorsun kendi kendini motive et
dediklerin altin degerinde haklisin soyle bir unutsak turkceyi bi kac ayligina ama imkansiz ya keske dedigini uygulayabilsek=)

:eek: huppss! Meltem gercekten farketmedim ama mailini okudum. :asigim:

yaaaa kizlar ben hep turist kaliyorum bu aralar olaylara ev tasinma islri varda giremiyorum=)
hanim aga canim benim demek sende almancaxlisin yani konu acmasak kimse söylemiyor ya insan bi teklif eder ayol=) gel gülsemin surdan calis der ask olsun balim sana :Roflol:

canim benim cok iyi akil etmissin ya bravo sana bencede boyle bir grup olusturrusak cokn super olur valla kopya cekmeyin haa yakarim =):Roflol::Roflol:

eee hadi ama meltemcim nerdesin yaa gelsene
ben birkac gundur yoktum canim ev tasinma isleri var kayinpederin giremiyorum dolayisiyla konunuda yeni gordum gelmemmi söz konusu olan almanca olunca tabikide gelirim ama sen yoksun=(

kleopatra canim esinin issizlik parasiyla geciniyor olmasi senin vize isini zorlastirir.Benim bildigim aile birlesimi icin almanyaya getircek kisinin en az 1500 euro geliri oldugunu ispatlamasi gerekiyor.Esin biran evvel bi is bulsun kendine kolay gelsin canim

canim
benim bir tanidigimin maasi 1100 euro
esini rahatlikla getirebildi
tanidik alman vatandasida degil ama almanyada dogma buyume yasi suan 30

yaaaa kizlar ben hep turist kaliyorum bu aralar olaylara ev tasinma islri varda giremiyorum=)
hanim aga canim benim demek sende almancaxlisin yani konu acmasak kimse söylemiyor ya insan bi teklif eder ayol=) gel gülsemin surdan calis der ask olsun balim sana :Roflol:

Gülsemin canim aslinda biz konuyu tekrar baska bir baslik altinda konusmustuk ve bu siteyi taniyanlar da tavsiye etmistik ama saolsun Meltem tekrar buraya yazmis.
Artik msn de süreekli görüsmeyi umut ediyorum.

Gülsemin canim aslinda biz konuyu tekrar baska bir baslik altinda konusmustuk ve bu siteyi taniyanlar da tavsiye etmistik ama saolsun Meltem tekrar buraya yazmis.
Artik msn de süreekli görüsmeyi umut ediyorum.

saol canim cvbin icin bende az once girdim okudum meltemin konusunu hemen ekledim tabi kambersiz dugun olur mu hic
yandiniz beyninizi sisircem artik beni engellersiniz kesin :Roflol::Roflol:

Gülsemin artik su mailimi silsen canim. Yani yukardaki mesajimdan alinti yaptigin yaziyi kastediyorum. Hirlisi var hirsizi var anlarsinyayerimseniben Siteye giren erkek sinekler falan yani. Tsk silmeni bekliyorum.

cok guzel ama ben mns adresinizi gormuyorum sizinle nasil iletisim kurarim????

bu adresi almanca pratik yapalim diye actik.ekleyin.

Gulsemin haklisin ya bu gunde alisveris ev temizligi falan nete gecenin bi yarisi girebildim kimse yok tabii.

Soyle yapalim o zaman kendini ekleyen almanca olarak kendini tanitan bi yazi gondersin tam bi toplanana kadar iyi olur .Bildiginiz kadar kendinizi tanitin iyi bilen hatalari gorunce duzeltsin size geri gondersin.
Hadi ilk faaliyetimiz bu olsun bari tanismis oluruz.

herkese selamlar almanca egitim konusunda bende cok istekli ve azimliyim.Ve bu azmimin karsiligini aldikca dahada hevesleniyorum .Böyle bir organizasyon icinde sizi cani gönülden tebrik ediyor ve destekliyorum
En kisa zamanda sadece bununla ilgili bir msn adresi edinip bunu bu sayfada yazacagim.Almanca ögrenme istegimden mütevellit bende bir cok kaynak kaynak olustu internetle ilgili
Bunlari paylasmayi seve seve isterim.
Sevgi ile kalin hanimlar.

X