Almanca Pratik Yapalim

Benim ordaki nickim de hanimaga. Takilin kizlar oraya ben pek online kimse göremedim orada.yerimseniben

hanimaga ben sana kiziyom ya bi mailine bak sohbette bagriniyom gormuyon ozel mesajlarda kapali mailine bak canimmmm

iyim gulsemin almancaya devam ediyorum bana sertifikaya gerek olmadigini soylediler suresiz oturum alirken ama cok basit konustular aldim ama ben almancamdan memnun diilim yani ise girsem cok zorluk cekerim o yuzden devam calismaya seninde pek bisi kalmamis bol bol pratik yap ve en azindan son bi ay hic turkce konusmadan duymadan gecirmeye calis becerebilirsen cunki mehter marsi gibi bu dil ogrenmek oturup bi saat almanca calis biriyle bes dakika turkce sohbet et hoppp geri gidiyon ustelik ilerleme olmadigini gorunce yada cok yavas gittigini gorunce guven kaybediyosun moral gidiyo motivasyon gidiyo bi sure su almancayi becermek icin diye turkce unut diye tavsiye ederim ben heh ben yapabiliyomuyum yok nerdee:KK43:(

almanca ciddi calismak isteyenler bir msn grubu kuralim diyorum
ben cok iyi bilmiyorum ozellikle yazisirken cok agirim iyi bilenler buna sabir gosterecekse hatalarimi duzeltecekse yeni baslayanlara benim bi faydam dokunacaksa gunun belli saatlerinde ders calisabiliriz kafamiza takilan soruyu sorabiliriz ben bunun icin actigim msn adresini veriyorum isteyen eklesin

yalniz sizden bi ricam var mumkunse bunun icin sizde ayri bi msn adresi alin cunki zamanla ozel konular yok zincir mailler derken konudan uzaklasma durumu var gercekten ciddi calismak yardimlasmak isteyen varsa gelsin birbirimize faydasi dokunacak bisi yapalim geyik yapmak isteyen varsa onada com acariz careler tukenmiyor ama iyi bisileride bozmak yerine destek vermenizi istiyorum.Forumda bunu denedik ama pek saglam olmadi umarim burda olur.

neler yapabiliriz.
benim aklima gelen
gunun belli saatleri normal gunluk yazisabiliriz
sesli konusarak pratik yapabiliriz
birbirimize bildigimiz almanca yazilari gonderebiliriz
netten buldugumuz almanca ogretecek herseyi paylasabiliriz

:hooray:hepinize

iyim gulsemin almancaya devam ediyorum bana sertifikaya gerek olmadigini soylediler suresiz oturum alirken ama cok basit konustular aldim ama ben almancamdan memnun diilim yani ise girsem cok zorluk cekerim o yuzden devam calismaya seninde pek bisi kalmamis bol bol pratik yap ve en azindan son bi ay hic turkce konusmadan duymadan gecirmeye calis becerebilirsen cunki mehter marsi gibi bu dil ogrenmek oturup bi saat almanca calis biriyle bes dakika turkce sohbet et hoppp geri gidiyon ustelik ilerleme olmadigini gorunce yada cok yavas gittigini gorunce guven kaybediyosun moral gidiyo motivasyon gidiyo bi sure su almancayi becermek icin diye turkce unut diye tavsiye ederim ben heh ben yapabiliyomuyum yok nerdee:KK43:(

Haklisin Meltem valla, ve bir süre almnanca konusmaynca da gene konusurken takiliyorsun. Biz evde türkce konusmama karari almistik zaten. Msnde de görüsmek üzere...

hanimaga canim ben o karari ikide bir aliyorum hemende unutuyorum bak geldim gene burda turkce lafliyorum oturup iki kelime ezberlesem daha iyi diilmi ya ustelik bilincli yapiyorum ne kotu ya ama zaten gun boyu kimseyi gormuyorum insanin psikolojiside bi yere kadar ya

hanimaga destegin icin cok tesekkur ederim canim
hirsliyim ama yavasim bide hirs olmasa kaz mezari yatayim:KK43: bitek motivasyonumu kaybederken hizliyim tam tersi olmasi gerek halbuki.

ciddi bayanlar msnimi kaydedin:))))))gercekten ciddiyim bende cok iyi bilmiyorum cok yavasim ama denicem bi baslayalim cok basit seyler yazariz bi yandanda sozluk acin www.almancasozluk.com var ben orayi acip bakiyorum
ozellikle benim gibi evde vakit geciren varsa faydali olur diye dusunuyorum cunki bu almanca sokaga cikip onla bunla konusmadan ogrenilmiyo maalesef:-)((

hanimaga sen ve benden baska yok neyse biz senle basliyalim canim belki özenen olur da gelir.
Yarin hangi saat musaitsen buraya yaz canim bende acayim bir iki cumlede olsa baslayalim

bende size katilicam zaten 2 hafta sora kurslarim basliyo yalniz verdiginiz adresleri nereye kaydetmeliyim uzunca bi ara yaptik ogrendiklerimi hep unutmusum bende yeniyim ve gramatigim kotuymus aciklamali bilgi verirseniz ben varim hepimize basarilar

Cisilsu msn adresine bizim msn adresimizi eklersen msn de konusabilecegiz. Diger adreslerde almanca ögrenmek icin cok yararli siteler.
(Anlatimim berbat biliyorum)

X