Almanca Pratik Yapalim

Hadi bir yerden baslansin, ya da basladinizsa bir katki olsun burdan. Madem KK sürekli takildigimiz bir yer, bir göz atip okumak bile yardimci olacaktir...yerimseniben

cnm cok ii fikir gercekten bende almanyadan geldim ant da yasıorum umarım katılımlar cok olur

Hallo Ela
ich bin hier, aber leider soll ich ins Bett gehen, weil ich früh aufstehen muss.
Speiter wollen wir viel deutsch sprechenyerimseniben

burada bu kelime yok eklemek isterim almancayı hiiçç sevmememde buyuk etkısı vardır :KK43:

ehliyet : führerschein (artıkel bılmıorum tabıkı ırenc o artıkeller zaten!!!)

Hiii elaaa!! Wie geht es dir? Wo wohnst du? Ich bin erst 3 jahre in deutschland. Ich kann auch nicht gut deutsch sprechen. Aber wir können reden. Ich wohne in mühlacker.Das ist zwischen stuttgart und karlsruhe.Also warte ich deine antwort. Maß gut.

hanımaga ben yakında allah izin verirse almanyaya gelin geliyorum evlenecegim kişi türk ama almanyada dugup büyüyen bi insan ve kendisi alman vatandaşı çalışmıyor işsizlik maşı alıyor
ve engeç bütün resmi işlemler 12. ayda gerçekleşecek benim oraya gelmem yani sanırım oturum izni oluyor onu almam aç ay sürüyor
+ o alman vatandaşı bu durumda benim almanca bilmem gerekiyor mu
bana ne gibi zorluklar çıkar bu süreç içerisinde bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim

kleopatra yeni kanunda senin tr de almanca kurs yapman gerek bu konuda bilgi alacagin bir link veryim ordan bakarsin bu site sana cok yardimci olur her konuda paylasim sitesi sevgiler.......

kleopatra canim esinin issizlik parasiyla geciniyor olmasi senin vize isini zorlastirir.Benim bildigim aile birlesimi icin almanyaya getircek kisinin en az 1500 euro geliri oldugunu ispatlamasi gerekiyor.Esin biran evvel bi is bulsun kendine kolay gelsin canim

meltemcim benim bildigimde eger türk vatandasi olursa kisinin geliri olmasi gerekiyor. Alman vatandasi olunca gelirinin olmasi sart degil

ecem24 benim esim 20 yildir alman vatandasi burada benden istediler isyerinden maasinin belgesini verdik.Benim tv avukattan dinledigimde eger issizlik parasiyla geciniyosa esini getirmesi zor ama bu arada tam anlayamadigim bir kefilo durumu var.Biri kefil olabiliyor galiba cunki kefil olursaniz entegresyon kurs parasinida siz odersiniz gibi bisi duymustum bi arastirmak lazim.

aa ama benim kuzenimde esini getirdi alman vatandasi, calismiyordu ama yardimda almiyordu... Nezaman evlenmistin sen?

kafam iyice karıştı benim nişanlıma söylenen alman vatandaşının böyle bi zorunluluğu olmadığıydı ama oda tam net bi yerden öğrenemedi ki

umarim hepinizin isine yarar helede kursa gidenlerin isine yarayacagindan eminim kolay gelsin

X