ewt bende aynı sekılde hamile kaldım alman hastanesınde ustelıkte üçüzlerımoldu .memnunum yanı.
ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN GLSN...
HERŞEYİ OLURUNA BIRAKMAK RAHAT OL DEMEK KOLAY...
BİR İŞE YARAMAYACAĞINI DA BİLİYORUM ZATEN...
BENİM TAVSİYEM HERŞEY ALLAHTAN VERENDE O .... VERMEYEN DE O.
OL DERSE LUR, OLMA DEMEZSE HERŞEY NAFİLE....
EĞER ALLAHIM BİZLERE VERMEZSE İSTEDİĞİMİZİ MUTLAKA BUNDA DA HAYIR VARDIR.
RABBİM HİÇBİR ŞEYİ BİZLERE ZULÜM YADA KÖTÜLÜK OLSUN DİYE YAPMAZ ASLLLAA!!!
HEP DİYORUM BÖYLE EVLAT OLACAĞINA OLMAZ OLSUN DEDİRTMEK İÇİN VERMEZSE VERMEZ....
HERŞEY O'NDAN...
GERİSİ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL ASLINDA.
AMA ALMAN HASTANESİ GİBİ BİR HASTANEDE VE DR İLE BİRLİKTE OLMAK BU İŞE ONLARLA BAŞLAMAKTA BİZİM ŞANSIMIZI ARTIRIR...
DEMEK İSTEDİĞİM BÖYLE DÜŞÜN ...
BANA ENİ İYİ TERAPİDEN DAHA İYİ GELİYOR.
OLMADI MI PSİKOLOG IŞIL ERTÜZÜN'DEN RANDEVU AL...ONUN TAVSİYELERİ RAHATLATABİLİR BELKİ.
ALLAHA EMANET OL..
mrhb arkadaşlar ben iki defa tüp yaptırtım hamile
kaldım ama düşük yaptım konyadan gelmiştim ücünçüyü yaptırmak istiyorum ama malesef kalacak yerim olmadıgı icin gelemiyom daha önce akrabam vardı oda istanbuldan taşındı konyayaya geldi o yüzden kalacak yerim yok otellerde pahalı neyapacacagımı bilmiyorum
kaldım ama düşük yaptım konyadan gelmiştim ücünçüyü yaptırmak istiyorum ama malesef kalacak yerim olmadıgı icin gelemiyom daha önce akrabam vardı oda istanbuldan taşındı konyayaya geldi o yüzden kalacak yerim yok otellerde pahalı neyapacacagımı bilmiyorum
[sıze="3"][ı]sevgili antares konaklama sorununu kafana takmakta haklısın elbette. Seni iyi anlıyorum. Ben alman hastanesinin konaklama birimi olduğunu biliyorum .ücretlerini de bilgi alıp sana söylerim. Belki pahalı olabliri neticede alman hastanesi....
Ama kamu kurumlarınında misafirhaneleri var. öğretmenevi, polisevleri ssk misafirhaneleri gibi. O kurumun mensubu olmasanız bile otellerden daha ucuz, güveninilir yerler. Taksimde öğretmenevi olması gerekli bildiğim kadarıyla. internetten bir araştır....
Tlf ücret hakkında bilgi alırsın.hesabına uyarsa değerlendir bunları...
Allah şifa versin inşaallah şimdiden[/ı][/sıze]
arkadaslar bende bayramdan sonra 2.defa tup yapmayı dusunuyom ama jınemed mı yoksa almanmı karar veremıyom ılk denememıde jınemedde yaptırdım negatıf oldu malesef bı yandanda bayan doktor ısıyorum ama ısın ehlısı bana ulun bey gıbı gelıyoo sız almanda bayana yaptıran yokmu ayyyyy ne yapsam herkes olumlu gercı almanda. jınemedde hıc denecek kadar yorum yok herhalde buyuk ıhtımalle alman da yaptırıcam ama bı yandanda dıyyorumkı ılkını orda yaptırdım 2.yı daha dıkkat ederler dıyorum bı yandanda bı daha pısman olmak ıstemıyom bıde ben teksen beydee yaptırdım transfer olduktan sonra doktor benım yanıma gelmedı benı yanına cagırdı o tavrının dısında her seyı ııı ama bıemıyom hayırlısı bakalım daha 2 ayım var karar vemem ıcın hayırlısı
arakadaslar bı de bı sey sorcam kısa protokol uzun protokol nedır acaba
Arkadaşlar daha önce de belirtmiştim ben de Alman Hastanesinde tüp bebek yaptırdım bu 3.denememdi çok şükür Allahım yüzümüze güldü:)) 12.gün test sonucum 2098 çıktı!! hala inanamıyorum...bu ayın 28inde kontrolüm var inşallah kesesini görüp kalp atışlarını da duyabiliriz çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına...umudunuzu sakın kaybetmeyin ve doktorunuza güveninbenim doktorum Halit Fırat Erden ve transferimi de Ali Bey yaptı 3embriyo konuldu hepsi de 5.gün embriyosuydu...kızlar dua edin hep böyle devam etsin hayırlısıyla şu 15gün bir geçse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?