slm arkadaşlar bende tüp bebek için bahçeci kliniğine gitmiştim. Prof Mustafa Bahçeciye muayene olduktan sonra vitamin haplarına başladım şu an onları kullanıyorum yaklaşık 1 ay sonraki reglimde tekrar görüşüp gerekli tedaviye iğnelerime başlıcam Allah kısmet ederse. benim yumurta rezervimin azaldığı söylenmişti ve eşiminde sperm sayıları ve hareketliliği az dı. daha öncede 2 kez aşılama denemiştim edirnede malesef tutmadı. ilk denemem olacak tüp bebekte olumlu sonuç almayı umuyorum inş ve hep birliktee dileğiylee...
HOŞGELDİN GLSN ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. VİTAMİN DERKEN SANA DA ELEVİT- FOLBİOL-BENOXİL Mİ VERDİLER. BANA ONLAR VERİLMİŞTİ.
ALAH ŞİMDİDEN SANA BOL ŞİFALAR VERSİN.
ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN.
LİSTEYE SENİDE EKLİYORUM.:1shok:kaydirigubbakcemile5
YA cnm beni de listene ekle bende alman hastanesi doktor ululn ulunun hastasıyım.. daha öncede yazmıştım sana..
YA cnm beni de listene ekle bende alman hastanesi doktor ululn ulunun hastasıyım.. daha öncede yazmıştım sana..
Tamam tatlım teşekkür ederim sana..
shenay34 canım senin de dediğin gibi ve kısaca gayret bizden takdir Allah tan.biz üzerimize düşeni yapalım ama ondan sonra çok ama çok dua edelim.ve gerçekten arkadaşlar birbirimize çok dua edelim.tüp bebek tedavisi gören veya imkanı olmayan ve bebeği olmayan tüm insanlara dualarımız gönderlim.hiçbiey kaybetmeyiz aksine kaznırız inşallah.
ben de alman hastanesi mudayimlerindenim:))) bu oradaki üçüncü tüp bebek denemem, doktorum Halit Bey...inş. bu sefer diyoruz bakalım...bu arada akapunktura da başlamışlar iyi olmuş,biraz canım yandı ama inş. bi faydası olur...
hb cnm saol. evet aynen onlar verildi birde rulid onu eşimle birlikte kullandık 7 gün boyunca ve flucan onuda kliniğe gittiğim gün kullanıcam cnm. Aminn inş cnm. yanlız şimdiden yumurta toplatma gününü düşünüyorumm acaba nasıl olacak geçecek die biraz korkuyorum daa
AMİN MEGULCÜM.....
DÜN NİHAT HATİPOĞLU'NUN PROGRAMINI İZLİYORDUM. HOCAMIN DEDĞİ BİR CÜMLE BENİ DERİNDEN ETKİLEDİ.
BİR ANNE ARAMIŞTI HOCAYI. ÇOCUĞUNU 18 YAŞINDA KAYBETMİŞ. RAHMETLİ BÖBREK YETMEZLİĞİNDEN VEFAT ETMİŞ, 10 YIL TEDAVİ GÖRMÜŞ. AMA MEVLAM YANINA ALMAYI UYGUN GÖRMÜŞ. ANNE ÇOK ÜZÜNTÜLÜ TABİ.
HOCA O AN DEDİKİ " ALLAH SİZLERDEN NE ALIRSA SİZE FAZLASIYLA GERİ VERECEKTİR!!!!! BUNU SAKIN UNUTMAYIN.. BUNUN BİLİNCİNDE OLUN!!!"""
BEN ÇOK DUYGULANDIM. VE SENİNLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
ALLAHA EMANET OL..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?