Eee arkadaşlar okunudunuz mu????
Ben daha ne diyeyim
herkese israrla tavsiye ediyorum...
Transfer öncesi 1 seans olmak bile tüp bebek tedavisini şansini başarisini arttiriyormuşşş.
Trnsfer sonrasi bir seansta embriyonun rahime tutunmasi rahim dokusuna uyum sağlamis ve düşük tehdidine karşi çok fayda sağliyormuş...
Tabi asil akupunktur tedavisi transferden bir ay önce her hafta seansa girerek başlyir. Trasferden önce ve sonra devam ediyor kapsamli şekilde ama en azindan bizler transfer öncesi ve sonrasi girsek bile çok faydaliymiş.
Düşünsenize tüp bebekte başariyi yüzde 20-30 arttirmak ne demek!!!!!!!!!!!!
Eee arkadaşlar okunudunuz mu????
Ben daha ne diyeyim
herkese israrla tavsiye ediyorum...
Transfer öncesi 1 seans olmak bile tüp bebek tedavisini şansini başarisini arttiriyormuşşş.
Trnsfer sonrasi bir seansta embriyonun rahime tutunmasi rahim dokusuna uyum sağlamis ve düşük tehdidine karşi çok fayda sağliyormuş...
Tabi asil akupunktur tedavisi transferden bir ay önce her hafta seansa girerek başlyir. Trasferden önce ve sonra devam ediyor kapsamli şekilde ama en azindan bizler transfer öncesi ve sonrasi girsek bile çok faydaliymiş.
Düşünsenize tüp bebekte başariyi yüzde 20-30 arttirmak ne demek!!!!!!!!!!!!
gönüllerimiz bir olduktan sonra ne nasil yazarsan yaz anlariz canini sikma hiç....
Allahim inşaallah sana nasip ettiği gibi bu siteyi okuyan ziyaret eden alman has. Tedavi gören yada görmeyen herkese nasip eder inşallah...
Sen şimdi rahatina bak...allahim senin için en iyisini en hayirlisini nasip eder...
Yeterki şükür et ve sabret...
Herşeyin en iyisine layiksin...
Allaha emanet ol...
Listeye ekliyorum.
Karemelli nescafe dualarina dileklerine gönülden inaniyorum ve katiliyorum. Tüp bebek tedavisine başladilar mi peki canim? Drlariniz çok iyi. Hem hastanede de hemde dişardaki diğer hastanelerde duymuştum. Tabi herşeyin hayirlisi canim. Onlar rada araci sadece tabi işlerini iyi yaptiklari sürece...yoksa ön hazirlik evresinde misin? Benimki eğer aksilik olmazsa aralik gibi gözüküyor. Yani bir ay sonra falan. Seninki ne zaman ?
kizlar az once aradim alman hastanesini ama ses gelip gittigi icin pek anlasamadik telefonda.ama adetiniz 2 gun oncemi sonrami gelmeniz gerekiyo dedi ben orasini anlayamadim bende zaten adet duzensizligi var ne zaman olucagimi hic kestiremiyorum.ama ben hollandada tup bebek yaptirmak istemiyorum ya burdakiler hic bisey bilmiyorlar saolsunlar yani ben illa bebegimi turkiyede yaptirmak istiyorum ama sanirim zor olucak.
arkadaşlar merhabalar. Ben de alman hastanesi halit beyin hastasıyım. 3 yıl önce gtmiştim ona. Tiroit sorunum vardı bana tirotlerini düzeltmeden tüp bebeğe başlayamayız dedi. Başladım uğraşmaya her hafta t3 t4 tahlilleri bir hfta az çalışıyor ilacı değiştiriyoruz bu sefer çok çalışıyor on yıl öncede ameliyat olmustm halbuki ama demekki fayda vermemiş olmalı. Endokrin doktorum bile incelenmesi gereken vaka olduğımu düşünmeye başladı. Neyse uzatmayım atom aldım ve hormonlar yavaş yavaş düzene girdi. Tabi 1 hafta tecrit oldum herkesten. Bu arada oturduğum semte konferansa geldi halit bey. Beni hemen tanıdı konuştuk 3 ay daha düzenli çıksın seni tüp bebeğe alalım dedi biraz kararsız kaldım . çünkü bir kez cerrahi hast. Denemiştim yasımda 40 olmustu 17 yıllık da evlidim. Ama beni ikna etdi . çalışmalar çok iyi gitdi çok rahatlatıcı bir tarzı var. 11 gün sonunda kan tahlilinde pozitif çıktı. 1 aylıkken kalp atışını dinlemeye bahçeçi klniğine gtdi. O anı unutamam. Odanın içinde gümbür gümbür kalp sesi. Inanamadı. Eşime dedi ki bunu ikna edene kadar ne uğraştım bak dedi. Bir tane oğlum var şimdi kontrollerimi halit bey yaptı her dediği çıktı rahat geçti hamileliğim. Doğumumu da o yaptı. Oğlumun ikinci adınıda onun soyadı olan erden koyduk. Herkese tavsiye ederim benim dktorum bir tane çooook seviyorum onu . :roflol::dance:
çok sağol canım.zaten neler yaşadığımızı bizden başkası çok zor anlar.dualrım hepinizle inşallah.inanıyorum ki rabbim hiçbirimizi geri çevirmeyecek.çok fatiha suresi okuyun arkadaşlar.transfer sırasında da okuyun.hiç bırakmayın.rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.Allah a emanet olun.:Saruboceq:
arkadaşlar ,
lucrin iğnelerime başladım...hatta bugün 2.iğnemi oldum.hadi hayırlısı inşallahhhh...
mrb tatlım haklısın onlar sadece aracı ben tedavime basladım Allah kısmet ederse bu hafta transferim olucak tabi Allahdan hayırlısı cnm Allah her isteyeni boş çevirmesin doktorum çok güler yüzlü ve ilgili bi doktor üstelik tedavim için bütün bilgileri önceden veriyor benim soru sormama bile gerek birakmıo cnm insalah bu denememde basarılı olurum herşey gönlünce olsun..a.s.
5.denemem için alman hastanesimi yoksa amerikan hastanesimi diye düşünüp duruyorum.
genelde alman hastanesinden daha çok olumlu tepki alınıyor galiba.
sizce genetiktede iyilermidir.yani pıhtılaşma sorunum var.birde morfoloji .
birde hangi doktordan randevu alayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?