ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesinde tüp bebek yaptiranlar buluşalim
- Konu Sahibi shenay34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?AAAAA...ben de şaşırdım şimdi, ilk kez duydum.. Geçmiş olsun cnm ya. Neyse Allahtan 16 tanesi sağlam çıkmış. İnşallah hepsi de döllenir. Benden de yine ilk seferdeki gibi 13 tane çıktı ama içleri ne durumda onun hakkında bilgi alamdım. Çünkü ben hemen 2 saat sonra çıktım..Bu sefer kolay geçti, hatta çıktığımda işe bile gittim. İnşallah ilk seferdeki gibi 1 tanesi döllenmez...İnşallllaaaaaaahhh:):)
U
ukba
Ziyaretçi
kızlar dün bi tanıdığa gittim bu arada ben tekrar denemek için lif örüyorum ve satıp para biriktirmeye başladım inş becerebilirim tabiki neyse dün bir tanıdığa gittim dedimya ona dedim lif felan isteyen olusa satıyorum gene tüp denemek istiyorum dedim bana dediki verecek rabbim verirdi 3defa yaptınız olmuyo neden zoluyosun demekki olmayacak dedi çok kötü oldum ona dedim neden oyle diyosun o kadar çokki 5de6da ta17. denemede bile olan var dedim bana halen zorlama dedi çok moralım bozuldu( ALLAHIM ne olur bir keredaha deneme şanşı ver ve bu sefer hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp et nolur ALLAHım)kızlar duama amin deyin ne olur benim için de dua edin RABBİM okadar büyükki bu lafı o kişiye yedir ALLAHIM. inş. en yakın zamanda bende anne olurum.çok canım acıyo dualarınızı bekliyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
dr günay öncelikle aramıza hoşgeldin sende...Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşaallah.
soruna gelince ;
eğer ilkinde toplanan yumurtalardan kaliteli embriyolar döllendiyse doktor bunlardan en kalitelilerini hastaya transfer ediyor. eğer fazla sayıda kaliteli embriyo oluşmuşsa embriyonu donduruyorlar.
ikinci kez deneyeceğin zaman direkt olarak dondurulmuşlar embriyoları hastaya transfer ediyorlar. böyle olunca yumurta oluşturmak, büyütmek ,yumurta toplama gibi işlemlerden hasta muaf oluyor ve daha az ilaç kullanıyor tabiki.
ama eğer dondurulmuş embriyon yoksa yada bazı durumlarda dondurulmuş embriyolar çözüldüğünde kaliteli olmuyor o zamanda tekrardan en başından yumurta oluşturma, büyütme, yumurta toplama gibi işlemler yapılıyor.
ama kaliteli dondurulmuşun varsa direkt transfer işlemine geçiliyor tabi destekleyici ilaçlarla birlikte.
umarım cevabım yetermi olmuştur.
sevgiyle ve sağılıklı günler dilerim...
sevgili rosecum;ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
yazdıklarını okuyunca üzüldüm. ama olsun sabretmek lazım artık hayırlısıyla yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin işin.
maaşallah yumurtalarının sayısı ve kalitesi güzelmiş. inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde...
dualarım seninle takip ediyorum sizleri...
ALLAHA EMANET OLUN...
ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
AAAAA...ben de şaşırdım şimdi, ilk kez duydum.. Geçmiş olsun cnm ya. Neyse Allahtan 16 tanesi sağlam çıkmış. İnşallah hepsi de döllenir. Benden de yine ilk seferdeki gibi 13 tane çıktı ama içleri ne durumda onun hakkında bilgi alamdım. Çünkü ben hemen 2 saat sonra çıktım..Bu sefer kolay geçti, hatta çıktığımda işe bile gittim. İnşallah ilk seferdeki gibi 1 tanesi döllenmez...İnşallllaaaaaaahhh:):)
umutbebek inşallah rabbim gönlünüze göre versin ve bir daha uğraşmadan bu sefer olur herşey yolunda gider canım rabbim tüm çocuk isteyenlere nasıp etsininş
KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRbenimde çok ince cnm hemen iğneyi görünce kayıp kaçıomuş. laboratuvar da zaten tek bayan ve tek bey var sanırım ordaki o bayandan bahsediyosun herhalde. Murat beye gelicez işte cnm doğru 5. kattı sanırsam sekreter sabaha vericekti randevuyu ama ben edirneden geleceğim için 12 ye olsun dedim yoksa karşılaşabilirdik:)
sizleri usul usul takip ediyorum ve bende bana sabırla sıra gelmesini bekliyorum tedaviye başlamak için...
o aşamalara gelmek bile çok önemli aslına biliyor musunuz?
ben bir türlü başlayamadım bile...
bu ay ilk kez doktor başlayalım dediğinde de belki sizin başlangıç şartlarınızda bile değildim. zaten kendimi hazır hissetmeyince, doktorla da konuşup bu ay başlamadım.
iyiki başlamamışım ilk kez hayatımda adet gecikmesi yaşıyorum belki tedaviye başlamış olsaydım probleme yol açabilirdi, iyiki içimdeki sesi dinlemişim diyorum.
çünkü ben erken adet olmuşumdur ama asla adetim gecikmezdi.
neyse bunda da bir hayır vardır.
adet gecikmesinin nedenleri arasında yumurtanın çatlamması varmış. demekki geçen aydan kalan yumurta çatlamadı diye adet daha başlamadı diye düşünüyorum.
aman kızlar neyse sizleri usul usul dinliyorum burdan, ihtiyacınız olduğunu hissettiğimde bana yanınızdayım her zaman.
ama dualarım her daim sizlerle...
hepiniz ALLAHIMA emanet olun....
birbiriinizden desteğimizi asla esirgemeyelim.
sevgili ukbacım sen kimin ne dedğine fazla takılma.kızlar dün bi tanıdığa gittim bu arada ben tekrar denemek için lif örüyorum ve satıp para biriktirmeye başladım inş becerebilirim tabiki neyse dün bir tanıdığa gittim dedimya ona dedim lif felan isteyen olusa satıyorum gene tüp denemek istiyorum dedim bana dediki verecek rabbim verirdi 3defa yaptınız olmuyo neden zoluyosun demekki olmayacak dedi çok kötü oldum ona dedim neden oyle diyosun o kadar çokki 5de6da ta17. denemede bile olan var dedim bana halen zorlama dedi çok moralım bozuldu( ALLAHIM ne olur bir keredaha deneme şanşı ver ve bu sefer hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp et nolur ALLAHım)kızlar duama amin deyin ne olur benim için de dua edin RABBİM okadar büyükki bu lafı o kişiye yedir ALLAHIM. inş. en yakın zamanda bende anne olurum.çok canım acıyo dualarınızı bekliyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
onlar belki iyi birşeyler dedğini düşünsede aslında bizleri nasıl kırdıklarını fark etmiyorlar bile...
eğer okursan blog yazılarımda bunlara yer vermeye başlıyorum ...
sen üzülme ama tamam mı?
sonuçta verende ALLAHIIM vermeyecek olanda... verse de vermezse de bizlerden daha iyi bir bildiği vardır.
ben eğer olmazsa evlat edinmeyi düşünoyorum biliyor musun?
aslında bunu da burda tartışabliriz?
bayramda bahçelievlerdeki çocuk yuvasını ziyarete gittim.
o gün eve giderken içim huzur doluydu kızlar.
çocukları olmayan bir çiftte evlat edinmek için gelmişlerdi.
ha bu arada ukbacım liflerini görme şansımız olabilir mi?
ben görsem kesin alırdım ihtiyacım vardı life...
:teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ukba merhaba
sakın dinleme boyle cirkin sozleri
her ne olursa olsun o laf bi kere edinmez
ayrıca yasamayan bilemez konsuması kolay
kendi olsa pes mi edecekti yani
ayrıca herkes bir mi herkesin cocuk istegi farkli boyutlarda
iste bu yuzden bence tedavin hakkında fazla kimseye bahsetme milletin agzı torba diilki buzesin
agzi olan konusuo
kmsede halden anlamıoo
ben alman hastanesınde ilk denememde ebek sahibi oldum daha once baska yerde 2 kez denemistim olmamistiii
isallah bebegin olur sıcacık tatli tatli koklarsın onu en kısa zamanda sakın pes etme!
sakın dinleme boyle cirkin sozleri
her ne olursa olsun o laf bi kere edinmez
ayrıca yasamayan bilemez konsuması kolay
kendi olsa pes mi edecekti yani
ayrıca herkes bir mi herkesin cocuk istegi farkli boyutlarda
iste bu yuzden bence tedavin hakkında fazla kimseye bahsetme milletin agzı torba diilki buzesin
agzi olan konusuo
kmsede halden anlamıoo
ben alman hastanesınde ilk denememde ebek sahibi oldum daha once baska yerde 2 kez denemistim olmamistiii
isallah bebegin olur sıcacık tatli tatli koklarsın onu en kısa zamanda sakın pes etme!
U
ukba
Ziyaretçi
sheynacım ve heppy heppycim desteğiniz için çok teşekkür ederim ALLAH sizinde benimdegönüllerimizin muradını versin gerçi heppycim senin olmuş ALLAH analı babalı büyutsün belki başka muradın varsa onuda nasip etsin buraya yazınca biraz kendime geliyom sheynacım canım sana lif hediye etmek isterim ihtiyacın varsa canım ama nasıl bilmiyorum ben pcyi fazla bilmiyom kullanmayı yardım etdersen gösteririm lif modellerini canımcev bekliyom ha birde ist neresinde oturuyorsun belki yakındırız
Canım Alman hastanesi bence en iyisi ben Ulun Uluğun hastasıydım kuzenim ve bir arkadaşım de ona gitti arkadaşımın ikiz oğulları kuzenimin kızı ve inşallah benimde bir kızım olacak.kızlar mrb ben 1,5 yıldır evliyim ilaç iğne tedavisi oldum ama çocuğum olmadı bugüne kadar hiç korunmamamıza rağmen olmuyo sonra doktorda pko olduğumu öğrendim tedaviler bir işe yaramıyo sinirim bozuluyo alman hastanesine gitmeyi düşünüyorum şu ara sizce nasıl bir hastane gidenler bama msj atsın lütfen alman hastanesi hakkında iyi şeyler duymaya ihtiyacım var eğer daha iyi bir hastane bilenler varsa onarda yardımcı olsun ve doktor ismi istiyorum tüp bebek yada aşılama bilmiyorum farketmez lütfen yardımcı olun
Canım senin yumurtalar çok olunca erken çatlamış hiç merak etme iyi sonuç çıkar önemli olan 1 tane bile olsa döllenmesi.ya bugün neler geldi başıma gece 3tü aşırı sancıyla uyandım gittik sabah hastaneye aldılar beni operasyona çıktığımda foliküllerin akşamdan bi kısmı çatlamış kanama yapmış diğer sağlam olanları alırkende kanamış hep yaklaşık 5-6 saat hastanedeydim 4 şişe serum yedim ağrı kesiciler filan bir sürü şey sancıdan kıvranıyorum şu anda çok zor bir gündü gerçekten ayılamadım filan yani 1000de 1 insanın başına gelen benim başıma gelmiş 20 folikül olmuş 4 tanesi kendi kendine çatlamış kanama yapmış 16 tanesi sağ sağlim çıkmış hiç boş çıkmadı yani doktor diğerleride çatlamasydı onlarda ii çıkardı dedi yarın 12 de belli olucak kaç tanesi döllendi nasıl filan die ama ben bittim yani allahım görsün hayırlısını versin
Böyle insanlara kulak asmamalısın bana herkes laf ediyordu 6 yıllık evliyim yazık diyorlardı yanım da torunlarını ve çocuklarını sevip sonra dalga geçiyorlardı şimdi hepsi sustu hayırlı olsuna bile gelmediler düşün fesatlıklarını insanların.kızlar dün bi tanıdığa gittim bu arada ben tekrar denemek için lif örüyorum ve satıp para biriktirmeye başladım inş becerebilirim tabiki neyse dün bir tanıdığa gittim dedimya ona dedim lif felan isteyen olusa satıyorum gene tüp denemek istiyorum dedim bana dediki verecek rabbim verirdi 3defa yaptınız olmuyo neden zoluyosun demekki olmayacak dedi çok kötü oldum ona dedim neden oyle diyosun o kadar çokki 5de6da ta17. denemede bile olan var dedim bana halen zorlama dedi çok moralım bozuldu( ALLAHIM ne olur bir keredaha deneme şanşı ver ve bu sefer hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp et nolur ALLAHım)kızlar duama amin deyin ne olur benim için de dua edin RABBİM okadar büyükki bu lafı o kişiye yedir ALLAHIM. inş. en yakın zamanda bende anne olurum.çok canım acıyo dualarınızı bekliyorum kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin
Her seferinde aynı işlemlerden geçiyorsun canım benim 2. de tuttu mesela.Merhaba arkadaslar.Ben Bakuden Gunay.Arkadaslar ben PCO hastasiyim.Ameliyat olundum.Yumurtaliklarimin uyarilmasina ragmen bende gebelik olusmadi.Simdi bana tup bebek oneriyor doktorlar.Arkadaslar bilmek istediyim bir sey var.Mesela ilk kez tutmazsa ikinci sefer yeniden yumurtalar toplaniyormu yani ilk seferde oldugu gibi islemler tekrarlaniyormu?
Bu arada iğnelerden korkmayın arkadaşlar ben 30 karnımdan 130 kalçadan vuruldum önemli olan sonuç artık kanıyordu oturamıyordum ama sabır çok önemli.Hepiniz için dua ediyorum geçen cuma bende Almandaydım hala gidiyorum kontrollere bu cuma ve sonraki cuma da gidicem.Destek çok önemli kimseye anlatmayın bence annenize bile burda paylaşın böylece kimsenin lafını sözünü duymazsınız.
kızlar dün kanama olupta çatlayanlardan hariç 16 folikülden 16 yumurta çıkmıştı az önce aradım hastaneyi 16sınıda işleme almışlar 11i döllenmiş sizce ii bi sayımı ay hala sancılarım devam edio tuvalette çok problem yaşıorum çünkü dün operasyon esnasında kanamayı görünce idrarda da varmıdır die sonda takmışlar allahım bu eziyetlerin mükafatını hepimize versin rabbim beni aydınlatın nolur transfer sonrası gibi hiç bişi yapamıorum evde kardeşimle eşim bakıo bana göğüslerim aşırı şiştiler sütyen bile takamıorum çok kötü durumum ama yinede bebişlerim için herşeyi yaparım