• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

sevmeyebilirsin çiğdem.. ben de bir çok şeyi eleştiririm gerek ülke gerekse insan olarak.. ama eleştiriyi tipe indirgemek yanlış.. sonuçta Kıvanç da bu ülkeden çıkma.. ha ben Norveç tipine bayılırım mesela ama çevremde Türk olarak on numara tipler de yok değil :KK53:
o kadar yakısıklı olanlar ona bakmıyor galıba o yüzden

Tipim degil..her tipten erkek olabilir...cok yakisikli erkek az bana göre..olanlarda cok"simarik...ne bileyim deniycem olmadi olmadi zorlayacak halim yok..
anlıyorum seni . " tipe bu kadar önem verenler" o kadar mutlu o kadar mutlu evlilikler yaşıyorlarki anlatamam . inşallah sende mutlu olursun . .

Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz mutlu olacağınızı düşünüyorsanız arada ne fark olursa olsun buna kendiniz karar verirsiniz. Dini inanç farkı neden problem ediliyor insanlar tarafından bunu anlamış değilim. Bu çok zalimce. Yani birçok konuda fark olabilir, olacaktır neticede her insan aynı beyni taşımıyor.

Türk-yabancı kıyaslamalarına girmek boş şeylerden başka birşey değil. Aradaki mevzu "anlaşabilmek", "aşk", "sevgi", "saygı" vs. Bende de bir Avusturyalı var mesela, bu zamana kadar tanıdığım hiçbir Türk'e değişmem.

Bu insanla Almanya'da bir hayat kuracaksanız Almanca'yı da ileri seviyeye taşıdığınız İngilizce'niz gibi konuşabilmeniz gerekecek, kaldı ki Almanca benim en çok öğrenmek istediğim dillerden biri. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ha eger almanyada yasayan bir turk deseydin acik ve net hayir derdim. Burdaki erkeklerde ne sorumluluk var ne bisey. Hepsi hala cocuk gibi, ailenin 40 -50 sene onceki geldigi kulturu devam ettiriyolar. Hepsi ot icen, kumar oynayan asalak insanlar. Kimin yabancilardan colugu cocugu var, igrencler hepsi. Turkiyeye donmeyi cok istiyorum fakat haberleri izledikce turkiyeye tatile bile gelmeye korkuyorum. Bu son zamanlarda yasanan olaylar gozumuzu korkuttu. Tam bir facia. Kadina siddetler, hastanedeki muameleler, park yeri yuzundem birbirini olduren insanlar..burda oyle birsey yok..Ama cok vatan ozlemi cekiyorum. Ve almanlarda siddet olayi hic yok diyebilirim. Eger ki gorustugun kisi herseye acik bir insansa cok mutlu olabilirsin. Cok saygili insanlar gercekten.
Neden genelleme yapıyorsun tatlım, benim tanıdığım cok az Türk erkeği bahsettiğin gibiler. Ama cogu ailesine sahip çıkan, çalışkan, okumuş, ev Bark kurmuş saygılı insanlar. Kadına şiddet dediğimiz fiziksel şiddet değil sadece.almanlardada var eşine şiddet uygulayan gerek psikolojik gerek fizyolojik şiddet! Genelleme yapmak icin cok yanlıs bir konu

Farklı ulkeden biriyle evlenmenin bircok dezavantaji var. Ayni ulkede yasasaniz sorun olmazdi da... O Almanyada sen Turkiyede. Birbirinizi nasil taniyacaksiniz? Bir de tanidiniz diyelim sen onun icin Almanyaya tasinacak misin? Orada dil bilmez, iz bilmez ne yapacaksin? Calisacak misin? Ailen, arkadaslarin ne olacak? Kulturel farkliliklar? Din farkliligi? Bunlarin hepsini dusun, kararini oyle ver.

Neden genelleme yapıyorsun tatlım, benim tanıdığım cok az Türk erkeği bahsettiğin gibiler. Ama cogu ailesine sahip çıkan, çalışkan, okumuş, ev Bark kurmuş saygılı insanlar. Kadına şiddet dediğimiz fiziksel şiddet değil sadece.almanlardada var eşine şiddet uygulayan gerek psikolojik gerek fizyolojik şiddet! Genelleme yapmak icin cok yanlıs bir konu
Simdiye kadar cevremde gordugum diyelim..Tabiki iyiside var..ama inan cok cok nadir..Ama cogu kisi anlattigim gibi..turkiyede 10-12 yasinda bir cocugun konusmasini burda 30 yasinda konusamayan cok kisi taniyorum. Lafi fazla uzatmayacagim. Cok derin bir konu..Bu benim fikrim..Insallah herkes birgun dogru insani bulur ve mutlu oluruz :-)))

sevmeyebilirsin çiğdem.. ben de bir çok şeyi eleştiririm gerek ülke gerekse insan olarak.. ama eleştiriyi tipe indirgemek yanlış.. sonuçta Kıvanç da bu ülkeden çıkma.. ha ben Norveç tipine bayılırım mesela ama çevremde Türk olarak on numara tipler de yok değil :KK53:
Kivanc bosnak zaten..turkiyedede cok yakisikli erkekler var tabi ..benim tipim olmamasi onlarin cirkin olduğunu gosteemez..

tatlım madem her olumsuz yoruma verecek bir cevabın var,neden almanları Tanıyanlar yorum yapabilirmi dedinki? Göbekli diyene o göbekli değil,işkolik diyene olsun bende işkoligim, rahat diyenlere olsun bende rahat severim, sahiplenmez diyenlere olsun ben kendime sahip çıkarım vs vs. Kafana koymuşun ve olumsuz yorumlara hep bi cevap yazmışın. Ya ben bütün gün Almanlarla beraberim, dünya ahiret kardeşim olsun hepsi, ben yapamam ama sen Yaparım diyorsan buyur tatlım neden soruyorsunki? Zaten kabullenmiyorsun olumsuz şeyleri o zaman mutluluklar
Sagol...gobekli dediler degil dedim ki degil...sahiplenme konusunu bilemem zaten kedi yavrusu değilim...heekes fikrini yaziyor sıkıntı yok...

Bu arada Turk erkeklerinin cok ustune gelindigini dusunuyorum. Yani sanki hepsi dayakci... Medeni, efendi, dogru duzgun de dolayisiyla Turk erkegi var. Buradaki Turk kadinlari Turk kocalarini bildiklerinden Turk erkeklerinden yakiniyor, ama bir Italyan kadinina sorsan o Italyan erkekleirnden, bir Uruguyli kadina sorsan Uruguayli erkeklerden yakinir. Herkes kendi cektigini bilir.

Ha eger almanyada yasayan bir turk deseydin acik ve net hayir derdim. Burdaki erkeklerde ne sorumluluk var ne bisey. Hepsi hala cocuk gibi, ailenin 40 -50 sene onceki geldigi kulturu devam ettiriyolar. Hepsi ot icen, kumar oynayan asalak insanlar. Kimin yabancilardan colugu cocugu var, igrencler hepsi. Turkiyeye donmeyi cok istiyorum fakat haberleri izledikce turkiyeye tatile bile gelmeye korkuyorum. Bu son zamanlarda yasanan olaylar gozumuzu korkuttu. Tam bir facia. Kadina siddetler, hastanedeki muameleler, park yeri yuzundem birbirini olduren insanlar..burda oyle birsey yok..Ama cok vatan ozlemi cekiyorum. Ve almanlarda siddet olayi hic yok diyebilirim. Eger ki gorustugun kisi herseye acik bir insansa cok mutlu olabilirsin. Cok saygili insanlar gercekten.
Sagol canim...
iyi biri gibi simdilik hoslaniyorum da.deneyeceğim bakalim olursa olur...siddet her yerde var ama burdaki gibi degildir..

Bu arada Turk erkeklerinin cok ustune gelindigini dusunuyorum. Yani sanki hepsi dayakci... Medeni, efendi, dogru duzgun de dolayisiyla Turk erkegi var. Buradaki Turk kadinlari Turk kocalarini bildiklerinden Turk erkeklerinden yakiniyor, ama bir Italyan kadinina sorsan o Italyan erkekleirnden, bir Uruguyli kadina sorsan Uruguayli erkeklerden yakinir. Herkes kendi cektigini bilir.
ırkçılık yapan kendisi ama bizi ırkçı ilan etti..

Sagol...gobekli dediler degil dedim ki degil...sahiplenme konusunu bilemem zaten kedi yavrusu değilim...heekes fikrini yaziyor sıkıntı yok...
Olumsuz Yorumları yabana atma tatlım ama kimseye sans vermeden tanıyamazsın,yarın nikah kıyacak değilsin tanı,mümkünse nasıl biyerde hangi şartlarda yaşıyor Öğren ona göre değerlendirirsin.tekrar mutluluklar :)

Oyledir...ne yapalim..benim karsima cikan tipler kötüydü belkide...hem tip olarak hemde karekter..ayrica hepside okumustu toplumda saygi goren insanlardi..

Selam hanimlar..
Benim bir arkadasim var cok yakin erkek .bu arkadasin alman bir arkadasi var.almanyada yasiyor.türkiyeye geliyor bazen tatile vs.ben onu faceden falan taniyordum bende ekliydi.bir kac kez konustuk ama epey zaman gecti.üstünde durmadim ben zaten o dönem aklimda baska biri vardi.zaten hep evlilik amacli insanlarla tanisiyorum olmuyor ortaya baska kadinlar çıkıyor acikcasi cok sıkıldım .
Neyse bu alman cocuk turkiyeye geldi geçen hafta.arkadaşim beni çağırdı birlikte takilalim dedi.bende gittim güzel geçti hersey.bir günü de yalniz gecirdik.sohbet ettik.benden hoşlandigini soyledi tanımak istiyor beni.
simdi sorum almanlar nasil insanlar?bu forumda almanyada yasatanlar vardir muhakkak...yorumlarinizi bekliyorum ...
Valla belkide hepsi bir olmaz ama gittigim tatillerden sonra almanlarin pisliginden,etrafta insan yokmus gibi iki kez uyarmamiza ragmen sabahlara kadar kahkaha atip susmamalarindan tutta daha bircok seylerinden dolayi sevmiyorum ben.dikkatli ol derim.

Olumsuz Yorumları yabana atma tatlım ama kimseye sans vermeden tanıyamazsın,yarın nikah kıyacak değilsin tanı,mümkünse nasıl biyerde hangi şartlarda yaşıyor Öğren ona göre değerlendirirsin.tekrar mutluluklar :)
Zaten zaman gerek..bende gidicem iliskimiz ilerlerse almanyaya...

Benim kardesim almanyada yasiyor anlattigina gore genelleme yaparsam kati ruhsuz kaba iskolik prensipli insanlar ama cok samimi asla seni arkandan vurmayacak saglam kkarakterliler de cok var mukemmeliyetciler bazilari turklerden hiz haz etmiyor ama seninki oyle olsaydi seninle konusmazdi diye dusunuyorum

hakkinda hayirlisi olsun

Back
X