• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Iyi tamam...ben almani istiyorum...turk erkeklerini size biraktim..
:KK20::KK20::KK20:Öyle demaaa..Türk erkekleri ,kadınını sahiplenir,eşlerine saygılı ve aşk doludurlar,,göğüs kılları vardır,,ne yapıcan tüysüzleri,,eee yataktada güçlü olurlar,,çocuklarına iyi babadırlar,,bırak almanı sen gözlerinin rotasını türk erkeklerine çevirr..yeminlen pişman olmassın,,

aynen canım..onlar anlaşamadığı zaman dövmek yerine ayrılıyorlar..kaynana baskısı yok..anlaşabilirsen niye olmasın..benim kızım istese benim onayım evet olurdu..kızım zaten yabancı erkek olsa daha iyi olurdu diyor..yinede nasip..gez huyunu öğren..kararını ver..türk erkekleri Müslüman oluyor ne oluyor..kadınlarımızı öldürüyorlar..kadın ayrılmak istese kabullenmeyip öldürüyorlar..en azından hayatın tehlikede olmaz..inanın hiristiyanlar daha anlayışlı..çocuklarına ve eşlerine daha düşkünler..ama dediğim gibi seni yanılmak istemem..karar yinede senin..bizide tiksindirdi türk erkekleri komşularımızda çok böylesi..
Benimde gorduklerim hep olumsuzdu..bide yabanci deniyecegim...siddet

Iyi tamam...ben almani istiyorum...turk erkeklerini size biraktim..
Bu ne simdi.ben iki yorum yaptim ilkinde almanlarin hep kotusune denk geldigimi ama hepsinin bir olmadigini yazdim.
Bundada siz turk erkeklerinin hep kotusune denk gelmissiniz.sadece iyi orneklerinde oldugunu yazdim.
Erkek aramiyorum canim evliyim ben.
Belliki sen iyice strese girmissin.almanlarla mutluluklar o zaman sana.

:KK20::KK20::KK20:Öyle demaaa..Türk erkekleri ,kadınını sahiplenir,eşlerine saygılı ve aşk doludurlar,,göğüs kılları vardır,,ne yapıcan tüysüzleri,,eee yataktada güçlü olurlar,,çocuklarına iyi babadırlar,,bırak almanı sen gözlerinin rotasını türk erkeklerine çevirr..yeminlen pişman olmassın,,
Alemsin...:KK70:
henuz gormedim kil falan..kollarinda ince ince sari sari..

Bu ne simdi.ben iki yorum yaptim ilkinde almanlarin hep kotusune denk geldigimi ama hepsinin bir olmadigini yazdim.
Bundada siz turk erkeklerinin hep kotusune denk gelmissiniz.sadece iyi orneklerinde oldugunu yazdim.
Erkek aramiyorum canim evliyim ben.
Belliki sen iyice strese girmissin.almanlarla mutluluklar o zaman sana.
Iyi mutlu ol...ara demedim..mutluysan mutlusun banae ya..uff siktiniz..

Bu Almanya da yaşıyorum orada şiddet yok diyenler neresinde yaşıyor çok merak ediyorum? 17 yıl yaşadım ablamlar , abimler hala orada , abimin biri baden württemberd de polis. gayet ii biliyorum orayı. ben sevemedim orayı insanın kendi vatanı gibi yok.
Alman erkekler kaba, soğuk ve iticidir. İyilerde var tabi. Almanyada nasıl şiddet yok? Öyle bir var ki araştırmadan bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız. Birleşmiş Milletlerin araştırmalarını okuyun var mı yok mu? Ben kaç tanesine şahit oldum. Almanlarında var iyisi kötüsü. Diri diri insan (TÜRK) yakanları var mesela. Türklerinde iyisi var kötüsü. kafanıza göre genelleme yapıyorsunuz.

Benim kardesim almanyada yasiyor anlattigina gore genelleme yaparsam kati ruhsuz kaba iskolik prensipli insanlar ama cok samimi asla seni arkandan vurmayacak saglam kkarakterliler de cok var mukemmeliyetciler bazilari turklerden hiz haz etmiyor ama seninki oyle olsaydi seninle konusmazdi diye dusunuyorum

hakkinda hayirlisi olsun
Benimki seviyor turkleri zaten turk arkadasimiz tanustirdi..

Sen iyimisin ya.kafan iyimi senin.
Saygisiz...sana destek olmaya calisanda suc.
Sen almanlarla olursun mutlu.kibirli ve saygisizssiz cunku.neyse ne halin varsa gor belli koca aramaktan siyirmissin
Evet erkek diye deliriyorum.
sen iyiki turk bulmussun canim...sahip cik sahip cikil..mutlu mutlu yasa bize ne...

Bu Almanya da yaşıyorum orada şiddet yok diyenler neresinde yaşıyor çok merak ediyorum? 17 yıl yaşadım ablamlar , abimler hala orada , abimin biri baden württemberd de polis. gayet ii biliyorum orayı. ben sevemedim orayı insanın kendi vatanı gibi yok.
Alman erkekler kaba, soğuk ve iticidir. İyilerde var tabi. Almanyada nasıl şiddet yok? Öyle bir var ki araştırmadan bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmayınız. Birleşmiş Milletlerin araştırmalarını okuyun var mı yok mu? Ben kaç tanesine şahit oldum. Almanlarında var iyisi kötüsü. Diri diri insan (TÜRK) yakanları var mesela. Türklerinde iyisi var kötüsü. kafanıza göre genelleme yapıyorsunuz.
Yahu hatunnn.. bir konu açıyon sonra kendi konunun içine kendin ediyon ne olcak senin bu halinnn..
Artik cevap veemicem zaten..

Deniyecegim..iyi biri de uyum problemi olur mu diyw duşunuyorum..ben asiri kiskanc biri degilim zaten o konuda sıkıntı olmaz ama baska seyler var..
Ama bunu denemeddn bilemessin anliyorum hep ciddi yaklasiyorsun bu sefer ciddi yaklasma olursa iyi olmassa olmasin modunda kendini kaptirmadan bi muhhabet kur beklentilerini de dusuk tut hani romantizm ilgi alaka gibi erkek sonucta ister alman ister turk olsun

Yahu agzimdan boyle bi cumle ciktimi:) ben evlendim yasasin mutluyum oh diyemi nispetmi yaptim.cidden normal bi ruh hali yok.neyse bu son cumlem.cok siktin cunku.
Benim koca aradiimi nerden cikardin hadi ariyorum diyelim suc mu.ayrica nispet yapsan ne olur banane ya..saka fibisiniz..neyin nispetini yapicaksiniz...brad pittle evlisiniz sanki..

Türkiye'de erkekler tecavüzcü, dayakçı diyorsunda Almanya'da her 4 kadından 1 i şiddet görüyormuş ona ne diyorsun?
İtalya'da her 3 günde 1 kadın sevgilisi ya da eşi tarafından öldürülüyormuş ona ne diyorsun?
Okulda abim tez hazırlamıştı oradan biliyorum. Fransa'da da çok varmış mesela. Arjantin, Brezilya buraları saymıyorum başı çekiyor.
Sadece Türkiye'de yok kadına şiddet.
Uzaydan herif getirelim o zaman kizlariniza :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ama bunu denemeddn bilemessin anliyorum hep ciddi yaklasiyorsun bu sefer ciddi yaklasma olursa iyi olmassa olmasin modunda kendini kaptirmadan bi muhhabet kur beklentilerini de dusuk tut hani romantizm ilgi alaka gibi erkek sonucta ister alman ister turk olsun
Aynen aynen..zaten asiri bir duygum yok..o cabaladi bu hosuma gitti yanlis bir hareketi olmadi simdilik..almanca sorun hic bilmiyorum bide oraya gitsem nerde caliscam bu tip sorunlar var...
aa bide sünnet olmasi lazim ne bileyim olur mu ki ..is onda bitiyor yani..

Benim koca aradiimi nerden cikardin hadi ariyorum diyelim suc mu.ayrica nispet yapsan ne olur banane ya..saka fibisiniz..neyin nispetini yapicaksiniz...brad pittle evlisiniz sanki..
Kızzz seni izlemeye aldım..durgun olan kadınlar kulübüne aksiyon getiriyorsun sevdim seni sen bir konuya girdinmi orda aksiyon,,hırala,gürele,,şu memlekette çatmadığın kişi yok..severimmmm atraksyon işleri takipteyim seni beybiii:KK14::KK14::KK76::KK76:

Bir tanı önce, hemen evlenmeyeceksiniz sonuçta. Eğer gelenekçi bir kafaya sahip değilsen çok rahat olur bu süreç. Sen kendini tanırsın, olup olmayacağını bilirsin. Ona göre hareket et derim.
Kadın cinayetleri ilk başladığında bazı kafalar "Sadece burada cinayet oluyor sanki!!11" diye zırvalamıştı. Ortadoğu'dan çok bir şey beklememek lazım, kapasite bu. Ama aynı kafalar bir zar uğruna mahvolan psikolojileri, bozuk kadın-erkek ilişkilerini hep görmezden geliyor. Aynı ikiyüzlülük erkeğe pek işlemiyor. Erkek yabancı bir kadınla beraber olmak istediğinde "Hopp abi, onun dini, kültürü nolacak?!" diyen pek olmuyor. Tam aksine, yedi sülale birleşip kadını 30 yıllık Türk kadını yapma çabasına giriyorlar hummalı bir şekilde. O kadınlar da genelde düşük iq'lu olup her şeyi kabul ediyorlar. Ama kadın yabancı biriyle birlikte olmak istese "Sünneti nolucak, sünneti?" moduna geçiliyor. Çok komik. Bunun sebeplerini da gayet güzel açıklardım da şimdi hem yasak hem de sinirim bozulmasın.
Kendini sahiplenilecek bir Pet Shop yerlisi olarak görmeyen, tatil anlayışı kayınvalidesiyle gittikleri yazlıkta şakır şukur çay bardağı yıkamak olmayan, ortama uyum sağlayan açık fikirli bir kadın için çok eğlenceli olur bu tarz bir ilişki.

Back