• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Meslegi iyiyse , çok alkol kullaniyorsa sorun , Ailen nsl bakiyor ,din konusuna gelince onlar müslüman olunca bizden daha iyi yasiyor merakli ögreniyorlar
bizim erkekler eslereri çalistigi halde ev islerinde pek yardim etmezler, onlar öģle deģil
eslerine yardim eder kadin kiymeti bilirler evlerine düskündür, çevremde var evli olan
mükemmel geciniyorlar her yerde sayģi sevgi gecerli

Meslegi iyiyse , çok alkol kullaniyorsa sorun , Ailen nsl bakiyor ,din konusuna gelince onlar müslüman olunca bizden daha iyi yasiyor merakli ögreniyorlar
bizim erkekler eslereri çalistigi halde ev islerinde pek yardim etmezler, onlar öģle deģil
eslerine yardim eder kadin kiymeti bilirler evlerine düskündür, çevremde var evli olan
mükemmel geciniyorlar her yerde sayģi sevgi gecerli
Aileme birsey demedim cok erken zaten...
Alkol olayini pek bilmiyorum...

almanyada 1000 tane erkek gorduysem cogu tipsizdi ondan benim pek ilgimi çeken erkekler değil yalnız kadınları da bi o kadar guzeldi yav ya bence gerek yok alman sevgiliye görücü usulü gibi bişi olmuş zaten devam edersen ilerde açıcagın konular.....annem sevgilimin dininden dolayı istemiyor.........sevgilim nazi çıktı......sevgilim sunnetsiz babam sunnet olmasını ıstıyo..............çook aşıgım ayrılmak istemiyorum...........ben trdeym o almanyada az goruşuyoz............ çok bira içiyo bira göbeği bile var..........yani bazen bile bile kaşınıyonuz hazır aşık maşık değilsin hiç girme bulaşma sonra aşık olcan acısını da çekcen

Son düzenleme:
Arada aşk varsa hertürlü olur zaten kimseyi dinlemezsin de,öyle bisey yoksa demenezdim ben şahsen. Sonuçta mantikla karar veriyorsun ve mantıksız tarafları daha fazla su an.

biraz bira masrafları çok oluyor onun dışında ben bi' kötülüklerini görmedim :KK48: birde alkol dirençleri baya yüksek kıskançlık eşikleri baya düşük :KK52:

Teeee.. ben sana demiştim bak gene banlamışsın (konu sahibi)seni 2015 en çok banlanan üyesi olarak görüyorumm..ne olcak annem senin zırt pırt banlanma durumun..:KK14::KK14::KK14:

Kızzz seni izlemeye aldım..durgun olan kadınlar kulübüne aksiyon getiriyorsun sevdim seni sen bir konuya girdinmi orda aksiyon,,hırala,gürele,,şu memlekette çatmadığın kişi yok..severimmmm atraksyon işleri takipteyim seni beybiii:KK14::KK14::KK76::KK76:
:KK53::KK53::KK53:
banlar gelmiş zaten. çiğdem dene, almanı türkü yok bunun. sevgi saygı,dürüstlük değer önemli olan.

Selam hanimlar..
Benim bir arkadasim var cok yakin erkek .bu arkadasin alman bir arkadasi var.almanyada yasiyor.türkiyeye geliyor bazen tatile vs.ben onu faceden falan taniyordum bende ekliydi.bir kac kez konustuk ama epey zaman gecti.üstünde durmadim ben zaten o dönem aklimda baska biri vardi.zaten hep evlilik amacli insanlarla tanisiyorum olmuyor ortaya baska kadinlar çıkıyor acikcasi cok sıkıldım .
Neyse bu alman cocuk turkiyeye geldi geçen hafta.arkadaşim beni çağırdı birlikte takilalim dedi.bende gittim güzel geçti hersey.bir günü de yalniz gecirdik.sohbet ettik.benden hoşlandigini soyledi tanımak istiyor beni.
simdi sorum almanlar nasil insanlar?bu forumda almanyada yasatanlar vardir muhakkak...yorumlarinizi bekliyorum ...
Yurt dısında yasayan ve burdakı cıftlerı referans alan biri olarak ben uzak dur derim. Kültür farklılıgı coook buyuk sorun. Ask paylasım demek ortak nokta demek. Beraber bi cem yılmaz izleyip kopabilmelisin;) ya da bunun gibi bi çok örnek. Burda yasayan bi turk arkadasımın kız arkadası amerikan asla aynı ortamda bulunmuyoruz. Cnkı kız skılıyor ve arkadasın en son dediği "abi ben aşkım aksama kuru fasulye pilav yapıyım diyen bi kız istiyorum yaa". Zor!

insanlık önemli herşeyden önce her ülkenin iyisi de var kötüsü de şimdi burda kocaları türk olan bayanların bazı yazılanlara tepki vermeleri çok normal ben de yabancı damat olayını eleştirenlere tepki verebilirim ama kime neyi ispatlıyoruzki biz mutluysak kime ne benim mesela türk erkeğiyle hayatta evlenmem illa yabancı olucak diye bir düşüncem asla olmadı aklıma bile gelmezdi kısmet böyleymiş sevdim aşık oldum evlendim ha anlaşamayıp boşanırsam da aman yabancıydı o yüzden dersem komik olur hayatta herşey nasip kısmet bence mühim olan sevmek anlaşmak ortak noktada birde anlatınlanlara göre bir ilişkiye başlamak bana doğru gelmiyor anımak ve zaman vermek gerekir çünkü o insanla sen yaşayacaksın temkinli ve sabırla tanımaya çalış derim ben baktın olmadı yolver gitsin :)

Babanda mı yalancı AYI vs. babandanda mı tiskindin? sevgilin arapmış arapların içinde yaşıyorum ne yazık ki sardılar etrafımızı onlar mı çok iyi :))) elleri ile yemek yiyorlar leş gibi kokuyorlar 3-4 kadın ile evleniyorlar bunlar mı iyi? eczanemin olduğu site arap turist dolu biri karısını cadde ortasında dövdü zor kurtardı otelin güvenlik görevlileri bırak Allah aşkına ya yemişsin herhalde kazığı darbeyi acısını böyle çıkartıyorsun. Ayı ne demek ya ayı ne demek sende bir ayıdan geldin dünyaya o zaman dimi?
herkesin dusuncesi kendisine canm ben boyle dusunuyorum, benim icin boyle arap sevgilim olmasa dahi onunla evlenmesem dahi benim icin turk erkeklerinin yeri belli.. babam olsun kuzenlerim kardeslerim olsun hepsi ayni ama benim babamla kardeslerimle olan iliskim farkli evlenecegim adam olan kisiyle farkli oyuzden babama veya kardeslerime bise demem.. sen turksun ben turkum ne senin yasam farkin nede benim yasam farkim ayni degildir sen catal bicak kullanirsin ben kasikla ekmekle yerim vs vs
sizin etrafinizi saran araplardan degil canim. arap ulkesinden ve gayetde kulturleri guzel ahlakli
her milletin iyisi kotusu vardir ben illaki araplar cokkkk iyiler demiyorum sunuda belirtim TURKLUGUMDEN GURUR duyuyorum ama bizim turk erkekleri benim gozumde oyle,

Turk erkeginden niye nefret edeyim iyi misiniz ya?almandan hoslaninca turkten nefret etmis olmuyorum...
ekonomisk sosyal acidan avrupadan geriyiz bu gercek..bunlari yazdigim icin kendi irkimdan nefret etmis olmam..
bende yazdiklarimdan dolayi yanlis anlayanlar oluyo belirteyim
TURKLUGUMDEN GURUR DUYUYORUM o baska mesela ben sadece turk erkeklerinden tiksindimi belirttim ;)

herkesin dusuncesi kendisine canm ben boyle dusunuyorum, benim icin boyle arap sevgilim olmasa dahi onunla evlenmesem dahi benim icin turk erkeklerinin yeri belli.. babam olsun kuzenlerim kardeslerim olsun hepsi ayni ama benim babamla kardeslerimle olan iliskim farkli evlenecegim adam olan kisiyle farkli oyuzden babama veya kardeslerime bise demem.. sen turksun ben turkum ne senin yasam farkin nede benim yasam farkim ayni degildir sen catal bicak kullanirsin ben kasikla ekmekle yerim vs vs
sizin etrafinizi saran araplardan degil canim. arap ulkesinden ve gayetde kulturleri guzel ahlakli
her milletin iyisi kotusu vardir ben illaki araplar cokkkk iyiler demiyorum sunuda belirtim TURKLUGUMDEN GURUR duyuyorum ama bizim turk erkekleri benim gozumde oyle,
sencede bi çelişki yok mu ?

mesele konu sahibinin türk erkeklerini sevip sevmemesi değil . . . bunu alakasız konularda bile dile getirip tartışma çıkarması .

Almanya'da yaşamadım, Alman biriyle de tanışmadım ama bence bir engel olmaz. Her insan çok farklıdır genellenemez.İyi bir Türk ile nasıl bir ilişkiniz olursa, iyi bir Alman ile de güzel bir ilişkiniz olabilir.

Resmen arkadaşlarımın yarısı yabancıyla evli, kuzenimde dahil buna. Hepsinin eşi kuru fasulye yapmayı da öğrenmiş, cem yılmazla birlikte gülmeyi de. Bence ortak yolu bulduktan sonra aşkın dili, dini, ırkı yoktur. Önemli olan kiminle ne paylaştığın ve ne kadar huzur bulabildiğindir...

Ben almanyada yaşıyorum ilişki olmaz diye birşey yok ama onun nasıl biri olduğu önemli hiç kimse için genelleme yapılamaz ama kültürel farklılıklar olduğu belli

Bence aşkın ırkı olmaz.Hem bu kadar türk erkeklerini savunacağınıza biraz gerçekleri görün.türk erkekleri hep bizleri aşağılıyorlar,yok rus kızıymış falan filanmış.Şiddete meyilliler ,evlenene kadar romantik oluyorlar ,ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra..
Ayrıca inanılmaz küfür ediyorlar,çok sığ düşünüyorlar,her kızla birlikte oluyorlar ama evlenince bakire kız istiyorlar,sokakta hep kızlara bakıyorlar,sokağa çıkın bir .Bütün kadınlarımızın suratları asık,ben de dahil.Neden;taciz etmesinler,bana iş atıyor demesinler falan diye.
Erkekler yüzünden kızlarımız da sığlaşmaya başladı.Tabi türk erkeklerinin hepsi için söylemiyorum bunları .Ama sayıları da çok az bence.Benim gördüklerim bunlar .He almanlara da melek demiyorum.Ama en azından türk erkeği gibi sadakatsiz değiller,arkadan iş cevirmiyorlar,her gördükleri güzel kıza bakarken ağızları sulanmıyo.
Şurada bdv'yi açın okuyun.Full kocam beni aldattı,yanımda başka kızlara bakıyor,internette başka kızlarla yazışıyor,şiddet görüyorum falan filan.
Ben milletimi aşağılamıyorum,gerçekleri söylüyorum.Artık türk kızları da iyice gitmeye başladı .Tek dertleri o bana baksın şu bana baksın.Ne batılı olabildik ,ne doğulu ,sıkıştık kaldık.
Konu sahibi abla bence almanlar en güzel ırklardan biri.Dakik,sadakatli,eğlenceli tipler.Umarım olur sizin ilişkiniz.

Back
X