Bence aşkın ırkı olmaz.Hem bu kadar türk erkeklerini savunacağınıza biraz gerçekleri görün.türk erkekleri hep bizleri aşağılıyorlar,yok rus kızıymış falan filanmış.Şiddete meyilliler ,evlenene kadar romantik oluyorlar ,ondan sonra saldım çayıra mevlam kayıra..
Ayrıca inanılmaz küfür ediyorlar,çok sığ düşünüyorlar,her kızla birlikte oluyorlar ama evlenince bakire kız istiyorlar,sokakta hep kızlara bakıyorlar,sokağa çıkın bir .Bütün kadınlarımızın suratları asık,ben de dahil.Neden;taciz etmesinler,bana iş atıyor demesinler falan diye.
Erkekler yüzünden kızlarımız da sığlaşmaya başladı.Tabi türk erkeklerinin hepsi için söylemiyorum bunları .Ama sayıları da çok az bence.Benim gördüklerim bunlar .He almanlara da melek demiyorum.Ama en azından türk erkeği gibi sadakatsiz değiller,arkadan iş cevirmiyorlar,her gördükleri güzel kıza bakarken ağızları sulanmıyo.
Şurada bdv'yi açın okuyun.Full kocam beni aldattı,yanımda başka kızlara bakıyor,internette başka kızlarla yazışıyor,şiddet görüyorum falan filan.
Ben milletimi aşağılamıyorum,gerçekleri söylüyorum.Artık türk kızları da iyice gitmeye başladı .Tek dertleri o bana baksın şu bana baksın.Ne batılı olabildik ,ne doğulu ,sıkıştık kaldık.
Konu sahibi abla bence almanlar en güzel ırklardan biri.Dakik,sadakatli,eğlenceli tipler.Umarım olur sizin ilişkiniz.