• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Sahsi olaylari butun topluma mal etmemek gerek...türkiyede de kizlara tecavuz edilip yakarak öldürüyorlar...butun turk toplumu boyle diyemeyiz...
ama turk erkeginin siddete egilimi cok yuksek...herkes ayni degil tabi..

e madem topluma mal etmemek gerek neden sen mal ediyorsun?
Sen orayi gormedigin, insaniyla ilgili bilgi sahibi olmadigin icin onlari adeta birer melek saniyorsun.
Neyse ya beni alakadar etmez zaten..
Kolay gelsin..

anlayışlı bi insansa, sen de dini filan sorun etmeyeceksen birbirinizin hayatlarına saygılı olduğunuz sürece her türlü gider ilişki. çok fazla alkol tüketiyorlar bu da bir dip not olsun.
Evet bira cok iciyorlarmus..
ben muslumanim ama tutucu degilim din konusunda..

Babamın kuzeni bir almanla evli gayette mutlu. Çok iyi bir eşi var. Ondan oönce ki eşi Türk'tü düşman başına vermesin Allah. Yani herkesin iyisi de var kötüsüde var ülkeye göre ayrım yapılmaz ki.

Hangi eyaletten yalnız almanlarda aşk bitince hemen boşanıyorlar vefa mış çocukmuş o duygular onlarda yok heyecan bittimi monotonluk geldi mi anında yeni aşk arayışına giriyorlar

Hangi eyaletten yalnız almanlarda aşk bitince hemen boşanıyorlar vefa mış çocukmuş o duygular onlarda yok heyecan bittimi monotonluk geldi mi anında yeni aşk arayışına giriyorlar

Yanliz zerrin senin ailen hayatta izin vermez ha haberin olsun.... Hazirlikli ol...:KK53:
Birincisi adim cigdem
ikincisi ailemi nerden taniyorsun
üçüncüsü ailemden izin alicak yasi coktan gectim

Dort yorumlarini kendine sakla ...cevap yok sana iyica simardi insanlar cevap verdikce...konumu dagitmayin..

valla aynı yöreden,aynı kültüre sahip insanlar bile sorun yaşıyor kaldı ki ayrı ülkeden , ayrı milliyettten olacak.

sen bilirsin ama bence zaman harcamaya değmez canım.

Birincisi adim cigdem
ikincisi ailemi nerden taniyorsun
üçüncüsü ailemden izin alicak yasi coktan gectim

Dort yorumlarini kendine sakla ...cevap yok sana iyica simardi insanlar cevap verdikce...konumu dagitmayin..

Ben tanirim. Neyse dua et karmakarisik daha sitede degil :KK70:

Türkiye'de erkekler tecavüzcü, dayakçı diyorsunda Almanya'da her 4 kadından 1 i şiddet görüyormuş ona ne diyorsun?
İtalya'da her 3 günde 1 kadın sevgilisi ya da eşi tarafından öldürülüyormuş ona ne diyorsun?
Okulda abim tez hazırlamıştı oradan biliyorum. Fransa'da da çok varmış mesela. Arjantin, Brezilya buraları saymıyorum başı çekiyor.
Sadece Türkiye'de yok kadına şiddet.

Türkiye'de erkekler tecavüzcü, dayakçı diyorsunda Almanya'da her 4 kadından 1 i şiddet görüyormuş ona ne diyorsun?
İtalya'da her 3 günde 1 kadın sevgilisi ya da eşi tarafından öldürülüyormuş ona ne diyorsun?
Okulda abim tez hazırlamıştı oradan biliyorum. Fransa'da da çok varmış mesela. Arjantin, Brezilya buraları saymıyorum başı çekiyor.
Sadece Türkiye'de yok kadına şiddet.
Ben dayakci tecavuzcu helede demedim...gordugum orneklerde dayak yiyenler vardi..herkes ayni degil...turkiye kadina şiddette basi cekiyor bu gercek..

Ben dogma büyüme almanyadayim , Sana simdi almanlar boyle söyle diyemem ..
Herkes kendine gore farklidir , ama bizlerden daha rahatlar , iliskide cok rahatlar ..
Bizim gibi degiller yani, asil sorun almanya turkiye arasi iliski nasil yurutulecek ben ona takildim acikcasi ..

bence boyle ilişkilere aşk meşk yokken başlamak yanlış.
mantık yok cünkü ilişkide, başlayayım aşık olayım demek tuhaf.
ben de yabancıyla evliyim, gerci benimki doğu taraflarından, ama biz arkadasken asık olduk.
yoksa kesinlikle düşünmezdim. farklı kültür o kadar zor ki.
normal evlilik sorunlarını yasayacaksın, üstüne bir de kültür farkı, dil farkı, din farkı vs vs.
bazen insan ingilizce konusmaktan sıkılıyor. kendini anadilinde ifade etmek istediğin zamanlar oluyor.
o alman beye cok normal gelecek bir davranıs sana cok absurt gelecek.
zamanla kabulleneceksin ama o zaman da cok yıpranmıs olacaksınız.
ask varsa tamam sonuna kadar deneyin diyeyim, ama bir deneyelim oluyor mu diye başlanacak bir ilişki tarzı değil.

Back
X