- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
- Konu Sahibi cigdemlik86
Gerçekten mi Zerrin miYanliz zerrin senin ailen hayatta izin vermez ha haberin olsun.... Hazirlikli ol...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi Zerrin miYanliz zerrin senin ailen hayatta izin vermez ha haberin olsun.... Hazirlikli ol...
Ben dayakci tecavuzcu helede demedim...gordugum orneklerde dayak yiyenler vardi..herkes ayni degil...turkiye kadina şiddette basi cekiyor bu gercek..
Ne bileyim o cok istiyor..bence boyle ilişkilere aşk meşk yokken başlamak yanlış.
mantık yok cünkü ilişkide, başlayayım aşık olayım demek tuhaf.
ben de yabancıyla evliyim, gerci benimki doğu taraflarından, ama biz arkadasken asık olduk.
yoksa kesinlikle düşünmezdim. farklı kültür o kadar zor ki.
normal evlilik sorunlarını yasayacaksın, üstüne bir de kültür farkı, dil farkı, din farkı vs vs.
bazen insan ingilizce konusmaktan sıkılıyor. kendini anadilinde ifade etmek istediğin zamanlar oluyor.
o alman beye cok normal gelecek bir davranıs sana cok absurt gelecek.
zamanla kabulleneceksin ama o zaman da cok yıpranmıs olacaksınız.
ask varsa tamam sonuna kadar deneyin diyeyim, ama bir deneyelim oluyor mu diye başlanacak bir ilişki tarzı değil.
istemekle olmuyor malesef.Ne bileyim o cok istiyor..
Demisimdir bilmiyorum..yazdiklarimi herkes takip ediyor ben neymisim...ben beğeniyorum turk erkeklerini ..tipim degil ondan demusimdir..Sen daha öncede bir konuda yabancı birini bulsam gibi bir şey diyordun sende böyle bir zaaf var sanırım. O yüzden Türkiye'de gördüğün şeylerle kıyaslama, başı çekiyor olsa bile çok fark yok arada. ABD'de tecavüz olaylarına bak bakalım ne kadarmış. Bu kahrolası dünyada şiddetin olmadığı yer yok emin ol. Umarım mutlu olursun.
Turkleride begenmiyorum tip olarak amaistemekle olmuyor malesef.
olmaz demiyorum olur tabi boyle bir ilişki
ama ZOR olur.
ben de bastan bile bile zoru secmeye gerek var mı diyorum.
Uff bi bitin ya..hiç sanmıyorum .
negatifliği yaratan sensin. türkleri sevmeyebilirsin bunu sorgulamak bize düşmez.Uff bi bitin ya..
ne irkcisiniz
tamam siz turk eekeklerinle mutlu olun ben almanla..ne negatiflik ya..
siz de bi tuhafsınız.Turkleride begenmiyorum tip olarak ama
Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
Tipim degil..her tipten erkek olabilir...cok yakisikli erkek az bana göre..olanlarda cok simarik...ne bileyim deniycem olmadi olmadi zorlayacak halim yok..siz de bi tuhafsınız.
türk tek bir tip degil ki.
masallah cok cesitli bir ırkız.
ne ortadogulular gibi herkes kavruk
ne slavlar gibi hep beyaz
her türden erkegimiz de kızımız da var.
Ingilizce..almancam yok.ama öğrenirim dile kabiliyetim var...Almanin iyisi cok iyi kotusu cok kotu. Helede cogu, yabanci ozellikle turk dusmani. Ama iyiside cok iyi!!! Bazi turklerden bile daha turk olabiliyorlar. Saygili, anlayisli..ben almanyada yasiyorum. Ben mesela asla yabanci bir erkekle gelecek dusunemem.Tipim degil vede ailem asla musade etmez. Ama cidden iyisi cok iyi oluyor. Cok disiplinlidirler. Kuralcidirlar. Dil problemi olmadimi?nasil anlastiniz? almanyada yasamayi goze aliyormusun yada o turkiyeyi kabul edermi? Eger sansliysan cok ama cok mutlu olabilirsin bir almanla.
Ya aslinda onun ilgisi hoşuma gitti.cok asik degilim ama ozledim mesela..zaman gecmesi lazim ..Ailen sorun yapmayacaksa bence problem yok.
Kültür farkı deniyor da Tr de bile bolgesel farklılıklardan dolayı evlenip mutsuz olanlar var. Ne konular acılıyor burda ailelerimiz arasında kultur farkı var bilmem ne diye.
O şekilde bakacak olsaydık herkes kendi memleketinden biriyle evlenmek zorunda kalırdı.
Bunlar aşılacak şeyler
Kalbin ona atıyorsa düşünme bence