• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

dene bence,aklinda kalacagina deneyimlemis olursun.
ben denedim tuttu :KK45:

Ben dayakci tecavuzcu helede demedim...gordugum orneklerde dayak yiyenler vardi..herkes ayni degil...turkiye kadina şiddette basi cekiyor bu gercek..

Sen daha öncede bir konuda yabancı birini bulsam gibi bir şey diyordun sende böyle bir zaaf var sanırım. O yüzden Türkiye'de gördüğün şeylerle kıyaslama, başı çekiyor olsa bile çok fark yok arada. ABD'de tecavüz olaylarına bak bakalım ne kadarmış. Bu kahrolası dünyada şiddetin olmadığı yer yok emin ol. Umarım mutlu olursun.

bence boyle ilişkilere aşk meşk yokken başlamak yanlış.
mantık yok cünkü ilişkide, başlayayım aşık olayım demek tuhaf.
ben de yabancıyla evliyim, gerci benimki doğu taraflarından, ama biz arkadasken asık olduk.
yoksa kesinlikle düşünmezdim. farklı kültür o kadar zor ki.
normal evlilik sorunlarını yasayacaksın, üstüne bir de kültür farkı, dil farkı, din farkı vs vs.
bazen insan ingilizce konusmaktan sıkılıyor. kendini anadilinde ifade etmek istediğin zamanlar oluyor.
o alman beye cok normal gelecek bir davranıs sana cok absurt gelecek.
zamanla kabulleneceksin ama o zaman da cok yıpranmıs olacaksınız.
ask varsa tamam sonuna kadar deneyin diyeyim, ama bir deneyelim oluyor mu diye başlanacak bir ilişki tarzı değil.
Ne bileyim o cok istiyor..

Sen daha öncede bir konuda yabancı birini bulsam gibi bir şey diyordun sende böyle bir zaaf var sanırım. O yüzden Türkiye'de gördüğün şeylerle kıyaslama, başı çekiyor olsa bile çok fark yok arada. ABD'de tecavüz olaylarına bak bakalım ne kadarmış. Bu kahrolası dünyada şiddetin olmadığı yer yok emin ol. Umarım mutlu olursun.
Demisimdir bilmiyorum..yazdiklarimi herkes takip ediyor ben neymisim...ben beğeniyorum turk erkeklerini ..tipim degil ondan demusimdir..

Uff bi bitin ya..
ne irkcisiniz
tamam siz turk eekeklerinle mutlu olun ben almanla..ne negatiflik ya..
negatifliği yaratan sensin. türkleri sevmeyebilirsin bunu sorgulamak bize düşmez.

ama abi bi insan her konudada bunu dile getirirmi ya . türkleri sevmiyorum , türkleri sevmiyorum .. anladık sevmiyosun

Turkleride begenmiyorum tip olarak ama
siz de bi tuhafsınız. :D
türk tek bir tip degil ki.
masallah cok cesitli bir ırkız.
ne ortadogulular gibi herkes kavruk
ne slavlar gibi hep beyaz
her türden erkegimiz de kızımız da var.

Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..

aynen canım..onlar anlaşamadığı zaman dövmek yerine ayrılıyorlar..kaynana baskısı yok..anlaşabilirsen niye olmasın..benim kızım istese benim onayım evet olurdu..kızım zaten yabancı erkek olsa daha iyi olurdu diyor..yinede nasip..gez huyunu öğren..kararını ver..türk erkekleri Müslüman oluyor ne oluyor..kadınlarımızı öldürüyorlar..kadın ayrılmak istese kabullenmeyip öldürüyorlar..en azından hayatın tehlikede olmaz..inanın hiristiyanlar daha anlayışlı..çocuklarına ve eşlerine daha düşkünler..ama dediğim gibi seni yanılmak istemem..karar yinede senin..bizide tiksindirdi türk erkekleri komşularımızda çok böylesi..

sevmeyebilirsin çiğdem.. ben de bir çok şeyi eleştiririm gerek ülke gerekse insan olarak.. ama eleştiriyi tipe indirgemek yanlış.. sonuçta Kıvanç da bu ülkeden çıkma.. ha ben Norveç tipine bayılırım mesela ama çevremde Türk olarak on numara tipler de yok değil :27:

Ailen sorun yapmayacaksa bence problem yok.
Kültür farkı deniyor da Tr de bile bolgesel farklılıklardan dolayı evlenip mutsuz olanlar var. Ne konular acılıyor burda ailelerimiz arasında kultur farkı var bilmem ne diye.
O şekilde bakacak olsaydık herkes kendi memleketinden biriyle evlenmek zorunda kalırdı.
Bunlar aşılacak şeyler
Kalbin ona atıyorsa düşünme bence

Almanin iyisi cok iyi kotusu cok kotu. Helede cogu, yabanci ozellikle turk dusmani. Ama iyiside cok iyi!!! Bazi turklerden bile daha turk olabiliyorlar. Saygili, anlayisli..ben almanyada yasiyorum. Ben mesela asla yabanci bir erkekle gelecek dusunemem.Tipim degil vede ailem asla musade etmez. Ama cidden iyisi cok iyi oluyor. Cok disiplinlidirler. Kuralcidirlar. Dil problemi olmadimi?nasil anlastiniz? almanyada yasamayi goze aliyormusun yada o turkiyeyi kabul edermi? Eger sansliysan cok ama cok mutlu olabilirsin bir almanla.

siz de bi tuhafsınız. :KK70:
türk tek bir tip degil ki.
masallah cok cesitli bir ırkız.
ne ortadogulular gibi herkes kavruk
ne slavlar gibi hep beyaz
her türden erkegimiz de kızımız da var.
Tipim degil..her tipten erkek olabilir...cok yakisikli erkek az bana göre..olanlarda cok simarik...ne bileyim deniycem olmadi olmadi zorlayacak halim yok..

Almanin iyisi cok iyi kotusu cok kotu. Helede cogu, yabanci ozellikle turk dusmani. Ama iyiside cok iyi!!! Bazi turklerden bile daha turk olabiliyorlar. Saygili, anlayisli..ben almanyada yasiyorum. Ben mesela asla yabanci bir erkekle gelecek dusunemem.Tipim degil vede ailem asla musade etmez. Ama cidden iyisi cok iyi oluyor. Cok disiplinlidirler. Kuralcidirlar. Dil problemi olmadimi?nasil anlastiniz? almanyada yasamayi goze aliyormusun yada o turkiyeyi kabul edermi? Eger sansliysan cok ama cok mutlu olabilirsin bir almanla.
Ingilizce..almancam yok.ama öğrenirim dile kabiliyetim var...

Ailen sorun yapmayacaksa bence problem yok.
Kültür farkı deniyor da Tr de bile bolgesel farklılıklardan dolayı evlenip mutsuz olanlar var. Ne konular acılıyor burda ailelerimiz arasında kultur farkı var bilmem ne diye.
O şekilde bakacak olsaydık herkes kendi memleketinden biriyle evlenmek zorunda kalırdı.
Bunlar aşılacak şeyler
Kalbin ona atıyorsa düşünme bence
Ya aslinda onun ilgisi hoşuma gitti.cok asik degilim ama ozledim mesela..zaman gecmesi lazim ..

tatlım madem her olumsuz yoruma verecek bir cevabın var,neden almanları Tanıyanlar yorum yapabilirmi dedinki? Göbekli diyene o göbekli değil,işkolik diyene olsun bende işkoligim, rahat diyenlere olsun bende rahat severim, sahiplenmez diyenlere olsun ben kendime sahip çıkarım vs vs. Kafana koymuşun ve olumsuz yorumlara hep bi cevap yazmışın. Ya ben bütün gün Almanlarla beraberim, dünya ahiret kardeşim olsun hepsi, ben yapamam ama sen Yaparım diyorsan buyur tatlım neden soruyorsunki? Zaten kabullenmiyorsun olumsuz şeyleri o zaman mutluluklar

Ha eger almanyada yasayan bir turk deseydin acik ve net hayir derdim. Burdaki erkeklerde ne sorumluluk var ne bisey. Hepsi hala cocuk gibi, ailenin 40 -50 sene onceki geldigi kulturu devam ettiriyolar. Hepsi ot icen, kumar oynayan asalak insanlar. Kimin yabancilardan colugu cocugu var, igrencler hepsi. Turkiyeye donmeyi cok istiyorum fakat haberleri izledikce turkiyeye tatile bile gelmeye korkuyorum. Bu son zamanlarda yasanan olaylar gozumuzu korkuttu. Tam bir facia. Kadina siddetler, hastanedeki muameleler, park yeri yuzundem birbirini olduren insanlar..burda oyle birsey yok..Ama cok vatan ozlemi cekiyorum. Ve almanlarda siddet olayi hic yok diyebilirim. Eger ki gorustugun kisi herseye acik bir insansa cok mutlu olabilirsin. Cok saygili insanlar gercekten.

Back
X