• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

alman erkegi tůrk kizi iliskisi...

Kızzz seni izlemeye aldım..durgun olan kadınlar kulübüne aksiyon getiriyorsun sevdim seni sen bir konuya girdinmi orda aksiyon,,hırala,gürele,,şu memlekette çatmadığın kişi yok..severimmmm atraksyon işleri takipteyim seni beybiii:KK14::KK14::KK76::KK76:
Ya ben valla birsey yapmiyorum...zaten artik konulara yorum yapmiyorum pek karar aldim..bu konu onemli benim icin...
Şu an bir karar asamasindayim...hayırlısı....

Sen daha öncede bir konuda yabancı birini bulsam gibi bir şey diyordun sende böyle bir zaaf var sanırım. O yüzden Türkiye'de gördüğün şeylerle kıyaslama, başı çekiyor olsa bile çok fark yok arada. ABD'de tecavüz olaylarına bak bakalım ne kadarmış. Bu kahrolası dünyada şiddetin olmadığı yer yok emin ol. Umarım mutlu olursun.
Abd 'deki tecavuz olaylari bizimkilerden farkli ;

kiz erkek arkadasiyla istedigi zaman birlikte olur,

istemzse erkek zorlarsa hemen kosar polise

bu bana tecavuz etti diye sikayet eder.

Polis , sen zaten bunun kiz arkadasiymissin, evine gitmissin, daha once de birlikte olmussun, bakire degilsin...... filan filan... demez, tecavuzu kayda gecer.

Ulkemizdeki tecavuz olaylarinda oyle mi?yolda görüp saldirdigi kiz polise bile gidemez..., gitse de, hak hukuk sapiktan yana isler, ..... biliyosunuz iste , simdi. uzatmayim ....

Yani rakamlara bakarak ülkeleri olaylari kisileri karsilastirnayin , ozellikle bu gibi olaylarda.

her cümle arasına dört nokta
Türkçede böyle bir işaret yok Türklere yabancı olduğun buradan da aşikar

Aynen aynen..zaten asiri bir duygum yok..o cabaladi bu hosuma gitti yanlis bir hareketi olmadi simdilik..almanca sorun hic bilmiyorum bide oraya gitsem nerde caliscam bu tip sorunlar var...
aa bide sünnet olmasi lazim ne bileyim olur mu ki ..is onda bitiyor yani..
Bak şimdi bu sünnet olayı....çok mühim bir mesele,,Alman olabilirsin ama sünnet olmadan asla olmaz dee..oda sana pörtlemiş gözleriyle baksınn ben müslüman değilimki niye sünnet olayım dermi der.. eee sen ne cevap verecenn

Turklerin nesli tukenmedi ama gördüğüm gozlemledigim turk erkekleri karisini dövuyor asagiliyor korkuttu turk erkegi beni..
bütün türk erkekleri aynı değil, genelleme yapman yanlış... ayrıca müslüman bir kadının başka bir dinden erkekle evlenmesi dinimizce yasaklanmıştır.

Benim koca aradiimi nerden cikardin hadi ariyorum diyelim suc mu.ayrica nispet yapsan ne olur banane ya..saka fibisiniz..neyin nispetini yapicaksiniz...brad pittle evlisiniz sanki..
Allahim deliricem.hastamisin arkadasim kiskanman icin birinin evliyimdemesi yeterlimi senin icin.cidden ruh durumun hic iyi degil.ya ne yapiyosan yap ya. Hey allahim sabir.

Abd 'deki tecavuz olaylari bizimkilerden farkli ;

kiz erkek arkadasiyla istedigi zaman birlikte olur,

istemzse erkek zorlarsa hemen kosar polise

bu bana tecavuz etti diye sikayet eder.

Polis , sen zaten bunun kiz arkadasiymissin, evine gitmissin, daha once de birlikte olmussun, bakire degilsin...... filan filan... demez, tecavuzu kayda gecer.

Ulkemizdeki tecavuz olaylarinda oyle mi?yolda görüp saldirdigi kiz polise bile gidemez..., gitse de, hak hukuk sapiktan yana isler, ..... biliyosunuz iste , simdi. uzatmayim ....

Yani rakamlara bakarak ülkeleri olaylari kisileri karsilastirnayin , ozellikle bu gibi olaylarda.
Mesela norvecte ben bir olay okudum..kiz isteyerek birlikte oluyor alkollu diye tecavuz kapsamina giriyor...

Ya ben valla birsey yapmiyorum...zaten artik konulara yorum yapmiyorum pek karar aldim..bu konu onemli benim icin...
Şu an bir karar asamasindayim...hayırlısı....

ben 8 yildir evliyim esim alman.su ana kadar bir problem yasamadim.bir cok arkadas genellemeler yapmis.bir cogu yanlis.cok bira icdikleri dogru ama:)spor yapmayanlarin da göbegi var.ama burada yapilan sporun onda biri türkiye`de yapilmiyordur.genellikle cok dürüst olduklarini söyleyebilirim ve caliskanlar.

Allahim deliricem.hastamisin arkadasim kiskanman icin birinin evliyimdemesi yeterlimi senin icin.cidden ruh durumun hic iyi degil.ya ne yapiyosan yap ya. Hey allahim sabir.
Ya sen kimsin seni kiskanicam ...ay cok guldum yazma...almanlara ne bu hirs?almani mi istedin yüz vermedi bacim derdin ne

Back