sağol canım, testi sırttan yapıyorlar, batırdıkları küçük iğnelerle ama iğneler belli olmuyor ve kanatmıyor , bastırıyorlar neye alerjin varsa orada küçük kabarcıklar oluşuyor .oğlum ilk başta korktu ama sonradan can yakmadığı için fazla sorun olmadı .bizim yaptırdığımız yerde beşer beşer çıt çıt gibi tene temas ettitiriliyor neye alerjisi varsa sivrisinek ısırmış gibi kabarıyor ve aynı gün geçiyor. test kısa sürüyor ve neticeyi hemen öğreniyorsun.gecmis olsun,alerji testi nasil yapiliyor ?
geçmiş olsun canım , acil şifalarevet canım dün doktordaydım kızımda alerji testinde toza karşı alerjisi çıkmıştı ya doktorumuz alerjik astım demişti,sürekli kullandığı şurubu ve iki tane spreyi vardı,kızım birkaç gündür yine hastalandı ve doktorumuz kullandığı ilaçları değiştirdi,onun için gitmiştim hastaneye canım...
geçmiş olsunbenim de iki oğluma kolundan alınan 5 tüp kan alınarak alerji testi yapıldı,
her türlü toza akara, fındık-ceviz-portakal-muz-çileğe
kedi-köpek-kuş
buğday-arpa-çim-çimene
akla gelecek herşeye nerdeyse alerjileri var, doktor zamanla vücudun bazılarına bağışıklık kazanacağını söyledi, bu kadar alerjenle nasıl başedeceğimi bilmiyorum
benim de iki oğluma kolundan alınan 5 tüp kan alınarak alerji testi yapıldı,
her türlü toza akara, fındık-ceviz-portakal-muz-çileğe
kedi-köpek-kuş
buğday-arpa-çim-çimene
akla gelecek herşeye nerdeyse alerjileri var, doktor zamanla vücudun bazılarına bağışıklık kazanacağını söyledi, bu kadar alerjenle nasıl başedeceğimi bilmiyorum
canım alerji olduğun besinleri 3 ay hiç yemezsen bir çoğuna alerjin kamayacaktır,3 ay uzun gelebilir ama geri kalan zamanı düşün.Aklına gelebilecek her türlü hastalığın kökeni alerjik aslında ama çoğu farkında değil.Bence dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?