-
- Konu Sahibi socialscientist
Ya bu corap olayı cidden dogru olabilir.Çıkarsın coraplarını insallah hasta olmazVallahi akşam çıkarttırırım. Yarın hasta olur. Yine ben uğraşırım. Nazlıdır daneyse ben çorap değil de diğer alanlarda sorumluluk vermeyi biraz deneyeyim.
Onu bile düşündüm inanın. Ama sanmıyorum 1 yıldır aynı evin içinde. Öyle bir şey olsa yakalardım bence.valla ben burada ne konular okudum ,
ne denıyor ona perde evlilik falan gibi o geldi aklıma
Evet bende başta çok korkuyordum hiç istemedim falan sonradan açıldım. Açılmaz olaydım, yemeğime şap atıcam artık.Bu karşılıklı isteyerek yapılan bir şeydir. Biri istiyor diğeri istemiyorsa isteyen istemeyeni zorlarsa o kişi iyice istememeye başlar. Siz biraz fazla üstüne gitmişsiniz ve bunu sorun etmişsiniz bence. İnsanların libidoları dalgalanabilir. Bazen çok bazen da daha az olabilir. Kendimden örnek vereyim. Benim eşim de başta çok istiyordu ve bana fazla geliyordu; onun kadar istekli değildim sonra bir uyum yakaladık kısa bir süre; ama yaklaşık 1 yıl sonra tam tersi oldu durum (aynı sizin şimdiki durumunuz gibi) Ben daha çok istiyor o daha az istiyordu. Ben de eşime sordum o da 1e ilk başlardaki kadar çok olmaz ki bu normal1 dedi yaaa ama neden? falan oldum ben içimden ama hiçbir zaman üstelemedim. Biraz geri çekildim. Sonra zamanla benim libidomun o alevli hali duruldu onunki de normale döndü, uyumu tekrar yakaladık. Sanırım biz kadınlar daha geç açılıyoruz, bizde zamanla artıyor, erkeklerde ise tam tersi başta çok alevli oluyor sonra zamanla duruluyor. Tam uyum yakaladınız mı mükemmel oluyor ama bazen de biriniz yükseklerde gezerken diğeri daha altlarda takılıyor olabilir. Bu sorunu ne kadar büyütürseniz sorun da o kadar büyür, bu yüzden cinsel ilişkiniz size göre seyrek de olsa devam ediyorsa fazla üstüne gitmeyin. Eğer başka bir sorun yoksa aranızda ve ten uyumunuz da varsa zamanla yeniden uyum yakalarsınız gibime geliyor.
Evet bende başta çok korkuyordum hiç istemedim falan sonradan açıldım. Açılmaz olaydım, yemeğime şap atıcam artık.
Tuttum kendimi artık lafını etmiyorum bakalım ne olacak göreceğiz
Ay evet kendim gibi birini bulduğuma çok mutlu oldum şuan sağolun. Başkalarının anlattıklarına baktıkça o kadar üzülüyorum kii..ya siz aynı ben . Takmayın kafanıza ve eşinizin de üzerine gitmeyin fazla. Ben de ilk yaşadığımda korkmuştum, 1 yılda böyle olduysa ya 10 yıl sonra ne olur? demiştim içimden ama öyle olmuyor merak etmeyin, ten uyumunuz varsa nicelik değil niteliktir önemli olan, ve o nitelik de zamanla artıyor ve zamanla yeniden uyum yakalayacağınızı düşünüyorum.
Teşekkürler. Aslında başka bir sebebi bahane edip erteledim. En erken temmuz gibi hazır olcağımı söyledim.sizi kaybetmek istemedigi icin surekli ozur dileyip sizin olmasini istediginiz gibi olmaya calisiyor fakat aslinda oyle olmadigi icin film tekrar basa sariyor.
evlilik planinizi ertelemelisiniz. bahsettiginiz davranis biciminin altinda yatan baska bir problem var gibi geldi. partnerinizin ic dunyasini daha yakindan tanimak icin evliligi ertelemeniz daha iyi olacaktir. ayrica onun evliligi oldu bittiye getirmesine lutfen musaade etmeyin. sonradan cikacak problemler sizi daha cok uzebilir.
Ay evet sanırım mevzu bu. Az önce spordan döndük, asansörde beni öptü gayet ateşli bir şekilde. Eve girdik. Melül melül bakıp kaçıyor, sarılıp ben seni çok seviyorum falan diyor. Bir de ağlamaklı. Ne desem şaştım kaldım. Hala bir yanaşma yok. Bakalım o isteyene kadar bekleyeceğim.Ereksiyon mevzunu yeni gördüm.
Benim exlerimden biri de bir seferinde erekte olamadı. Çaktırmama şansı da yoktu olayın gidişatı bakımından. Sorun değil olur bunlar dedim ama morali bozuldu tabii. İnanın 2 gün boyunca adam kendisi istese bile o endişe yüzünden olamadı.
Biz iyi niyetle destek olsak bile erkeklerin bakışı aynı olmuyor. Sürekli bir performans endişesi olmuş olabilir.
Ay yazık ya, mevzu buysa gerçekten çok kendine güveni kırılmış demek ki. Kısırdöngü oluyor bir süre sonra, o güvenmedikçe endişelendikçe olmuyor, olmadıkça da güveni kırılıyor.Ay evet sanırım mevzu bu. Az önce spordan döndük, asansörde beni öptü gayet ateşli bir şekilde. Eve girdik. Melül melül bakıp kaçıyor, sarılıp ben seni çok seviyorum falan diyor. Bir de ağlamaklı. Ne desem şaştım kaldım. Hala bir yanaşma yok. Bakalım o isteyene kadar bekleyeceğim.
Mevzu buysa bir şekilde hallederiz. En azından sebebini bilirim. Ama daha önce de bu sorunları yaşadık ve o zaman ereksiyon problemi de yoktu. Başka bir şey de olabilir yani. Az önce duşa girdim geldim önünde soyunup giyindim adam hiç bir tepki vermedi. Yanaklarımla falan oynadıAy yazık ya, mevzu buysa gerçekten çok kendine güveni kırılmış demek ki. Kısırdöngü oluyor bir süre sonra, o güvenmedikçe endişelendikçe olmuyor, olmadıkça da güveni kırılıyor.
inat olsun diye kendi isini kendin mi halletsen onun fark edebilecegi sekilde?Mevzu buysa bir şekilde hallederiz. En azından sebebini bilirim. Ama daha önce de bu sorunları yaşadık ve o zaman ereksiyon problemi de yoktu. Başka bir şey de olabilir yani. Az önce duşa girdim geldim önünde soyunup giyindim adam hiç bir tepki vermedi. Yanaklarımla falan oynadıbu halleri de beni gıcık ediyor işte. İnadım inat nereye kadar gitcek bakalım
Bende eşimin yanında giyinip soyunuyorum her giyinip soyunmaya seks yapsak ohooMevzu buysa bir şekilde hallederiz. En azından sebebini bilirim. Ama daha önce de bu sorunları yaşadık ve o zaman ereksiyon problemi de yoktu. Başka bir şey de olabilir yani. Az önce duşa girdim geldim önünde soyunup giyindim adam hiç bir tepki vermedi. Yanaklarımla falan oynadıbu halleri de beni gıcık ediyor işte. İnadım inat nereye kadar gitcek bakalım
Sapık muamelesi yaparinat olsun diye kendi isini kendin mi halletsen onun fark edebilecegi sekilde?
Hiç bir şey değişmese ve her şey yolunda olsa da böyle. Artık çok yoruldum. Bir şey düzelmeyecek olsa bile sadece mutsuzluğumu belirtmek için bile söyler hale geldim. Söylenince içimi dökmüş ve rahatlamış oluyorum.Bende eşimin yanında giyinip soyunuyorum her giyinip soyunmaya seks yapsak ohoobence siz cidden bir süre bu beklentiden cıkın ve karşı tarafa hissettirmen 2 günde bir 2şer kez falan ödev gibi bana çok saçma geldi. Yanlış anlamayın tüm msjları da okudum beklemişsiniz isteklisiniz ama seks bu sonucta isteyerek olan birşey şartlanarak olmaz ki. Bir de dinamik sürekli değişir yaşanılan olaylar iş stresi vb.