Allahını seven bir el atsın kafayı yemek üzereyim

Konuyun tamamını okuduğumda sizi haksız buldum derken bir şuphe hissettim 'neymiş ben onu terkedecek gibi davranıyormuşum' yani evlendikten sonra nasıl olsa evlendik diye daha bi rahatlayıp sizin dediklerinizi umursamaz mı, ya da olduğundan farklı durumlar çıkar mı acaba
Bir yandan da herşeyiyle sizi çok sevdiği belli
Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum cevabından emin olamıyorum ama ayrılmak istemezdim sanırım

son durumun ne
ayrıldınız mı
Bir kaç sorunumuz daha vardı. Oturup konuştum böyleyse ben yokum dedim. 1 aydır falan aşırı iyi her şey düzeldi ama ben tetikteyim tabi kalıcı mı diye.
Şimdi tatildeyiz günde 6 kere falan oldu. Artık ben adamdan kaçar oldum. Hayretler içerisindeyim.

Benim de asıl derdim evlendikten sonra türlü türlü huyları çıkmasından korkmam. Asıl ondan endişe etmiştim yeni şeyler görünce. Evlenince iyice salabilir. Şuan iyi gidiyoruz ama bakalım

bence siz çıtayı çok yükseltmişsiniz. bir insanın modu her zaman maximum olamaz. nasıl her an aynı ruh halinde değilsek bazen canımız isteyemeyebilir. bazen halsiz hissederken, bazen de enerjimiz tavan yapar. mümkün mü insanın hep bişeyi çok istemesi. çıtayı biraz aşağıya çekin, beklentileri de düşürün. bakın görün beklentiyi düşürdüğünüz zaman nasıl işler değişecek.

Ben bu tür sorunları tamamen sevğiye bağlarım bende yenı evlıyım hergun hergun oluyor araya gün girdikçe özlem olduktan sonra daha haz duyuyo ınsan her erkek bir olmuyor ama bence benım hıssıyatıma gore erkek dilinden anladıgım ıcın aşık olan gerçekten seven erkek cinsellık konusunda sıkıntı yaşıcagını zannetmiyorum herkonu aşılır edliri ama bu mevzularda kadınlar daha cok stres yapıyor ama sen sen ol kazanmaya çalış bi büyüğünden tecrubelı bı bayandan destek al zor durumlar ınsallah aşarsınız buzamana kadar hıc cinsel ılıskısı yaşamadınızmı pekı

Benim aklıma bikaç ihtimal geldi.
Yakın bi arkadaşım bi yıldır eşiyle cinsel sorun yaşamaya başladı. Adamın cinsel problemleri olmaya başlamış kompleks yapmış o yüzden kaçıyormuş, sonunda itiraf etti öyle terapi ile çözdüler. Bu bir.

İki sizi asla itham etmiyorum ama farketmediğiniz bir hijyen, koku vs sorunu başlamış olabilir mi? Tiksindirici bir şey. Bu iki. (Kusura bakmayın sadece belki farketmediğiniz bir şey vardır)

Bir Esra Ezmeci instagram ve son kitabına bakın derim. Bu da üç.

Bir süre üstelemeyin ve odaklanmayın. Bence bu üçünden biri çözer.
Çözmezse ayrılınabilir çünkü cinsellik evliliğin yarısıdır.

Aynı evi evlenmeden önce paylaşmanın artısı bu işte. Evliliğin fragmanı gibi.
Keşke toplum baskısı olmasa da herkes senin kadar rahat olsa şanslısın
Bence kaçan kovalanır hiç trip atmadan ona kaybetme korkusunu yaşattır. Birde sürekli olması da iyi değil bir sonrakinin performansını düşürüyor. Ecük özleyin birbirinizi öyle cog cogselll oluyo

Bırakın biraz da o arzulasın sizi... Her fırsatta ilişki planı yapmışsınız kendi kendinize, adama sizi arzulayacak fırsatı vermemişsiniz ki sürekli öpüşme modunda sevişme modundasınız.

Adamın sınavı varmış, sınavın bittiği gün akşam plan yapıp yanaşmışsınız hemen. Belki günlerce ders çalıştı, uykusuz kaldı, yoruldu, dinlenmek istedi. Olamaz mı?

Bence siz çok isteklisiniz. Bu kadar istekli olmak anormal geldi açıkçası. Biraz akışına bırakın, gözlemleyin.

Evlilik işte, sadece imzanız yok seneler artıp bir seyler ustune eklendikçe sorun artar gibi geldi bence iyi hem de çoook iyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…