Allahım Sana Şükürler Olsun Hamileyim !!!!

leloss

Nolur Allahımmm :(
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
2.097
4
116
45
İstanbul
Kızlar ümidimi yitirmiştim artık tamam artık olmucak demiştim ama şükürler olsun 3 haftalık hamileyim darısı tüm istiyen anne adaylarına olsun :teytey: hihoyyyt :dance: alkisalkisalkis delikafadulden

allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

Kutlarım seni canım. Allah tamamına erdirsin inşallah.

gözün aydin canim
saglicakla melegini kucagina alirsin insallah

darisi isteyen tüm kadinlarin basina

hayırlı olsun
bilirim bu sevinci heyacanı allah sonuna kadar sürdürsün inş.
sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi

hayırlı olsun.tebrik ederim.bu aylar dikkat etmen gereken dönemler.kendine ve bebeğine iyi bakmalısın canım.sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inş.

Allah öncelikle hayırlı etsin diyorum.
a.s.
İnşallah sağ salim dert tasasız bebeğinize kavuşursunuz.
Sorunsuz bir hamilelik geçirmen ve mutluluğunun ilelebet sürmesi temennisiyle diyorum.
:1hug:

canımm Allah'ım hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah.... a.s.

Allah Uzun Ömürler Nasip Etsin.
Darısı İsteyen hanımlara inşallah :ecrin_bebek:

Kızlar hepinice çok çok çok tşkr. ederim sevincimi paylaştıgınız için opuyorumnanaktan

Oğlum 9 yaşında baştan emin olmadan söylemek istemedim umutlansın istemedim çok istiyo çünkü doktora falan gittim tahlil i yarın alırsınız dediler geldik eve hüngür hüngür ağlamaya başladı sen kansersinde bana sölemiyosun dimi diye haberi alınca çok sevindi havalarda uçtu hihoyyyt

Benden sonra oğlumun bu dünyada yanlız kalmıyacagını bilmek bi kardeşi olması çok güzel işallah bi aksilik olmadan alırız kucagımıza :kedi:

allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah oğlununda senin de gözün aydın o zaman.Rabbim birbirinizden ayrı koymasın sizleri....:teselli:

rabbim kimseye mahrumiyetini göstermesin..seninde yavrunu hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin tatlm..rabbime emanetsiniz...

Tşkr. ederim ark. darısı tüm isteyen arkadaşlarımızın başına olsun :kedi:

hayırlı uğurlu evlat olsun sorunsuz bi gebelik ve doğum süreci geçir inşallh.

Back