Premature Bebekler Allahim kimseye vermesin bu aciyi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
hazan cok üzüldüm durumuna umarim en kisa zamanda gene hamile kalirsin ve saglikli bir sekilde bebegini eline almak nasip eder rabbim allah olmayanlara versin bende cok ugrastim 3 düsük gecirdim dogum yapar gibi sancilar cektim cok zor bilirim o halleri 11 sene sonra allahim bana bir kiz evladi verdi tedaviyle hamile kaldim cok ugras verdim bur yolda ölümlerden döndüm cok iyi anliyorum bur durumlari allah olmayanlara versin yüzünü güldürsün saglikli bir sekilde bebislerinizle mutlu olursunuz insallah dualarimiz sizinle saglicakla kalin..

canım teşekkür ederim doktor yeniden hamile kalabileceğimi söyledi 1 aydır korunmuyoduk 4 gün gecikti adetim kendimi hamile olduğuma okadar inandırmıştımki yarın beta hcg baktıracaktık malesef bugün geldi çokk kötüyüm hiç böyle olmazdı allah isteyen herkese nasip eder işallah seninde yavrunu sana bağışlasın

CENET MELEGİNİN ANNESI NASILSIN BAKALIMCANIM BENIM:teytey:

canım bende aynı şeyleri yaşadım yedi aylık bebeğimi kaybettim on bir ay oldu ama hala bunalımlardayım bende çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama yinede aylardır hamile kalmaya çalışıyorum kızımın acısını biraz olsun unutmak için allah herşeyin hayırlısını versin en yakın zamanda sağlıkl çocuk versin bizi bu sıkınıtlarımızdan kurtarsın inşsenağlama

canım sanada çok geçmiş olsun nedir bizim bu kızlardan çektiğimiz annelerine destek olmaları gerekirken herşey kötü gitti umarım en kısa sürede işallah Allah isteyen herkese daha sağlıklı ve güçlü bebişler nasip eder :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende 4 gün önce bebeğimi kaybettim.4. ayında nörol tüp defekti teşhisi koydular.normal doğumla sonlandırılacağını söyledi doktorum.aynı acıyı bende yaşadım.çok zor günler geçiriyorum.Allah düşmanımın başına vermesin.göğüslerimde süt üretmeye başladılar, çok acıyorlar.sütten nasıl kesildiniz neler yaptınız?

canım sadada çok geçmiş olsun allah sabır versin benimde 3 gün sonra gelmeye başladı sütüm doktor bi ilaç önerdi kesilmesi için ama ben ilacı istemedim hormandan başka bişey değil sıkma sakın göğüslerini devamı gelir sıkıca sar sabun koy diyenler olabilir o dahada çok indiriyomuş sütü ben sardım sıkıca bezle duşta hep aktı sıcak suyu görünce ama 10-15 gün sonra kesildi allahım yardımcımız olsun hepimizin çok zormuş anne olmakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…