Premature Bebekler Allahim kimseye vermesin bu aciyi

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
derdi veren allahım dermanınıda verir arkadaşım yarın birgün çok sağlıklı bir bebek verip sana bunları unutturur inşallah bende 8.5 haftalık bebeğimi kaybettim geçen hafta içimiz yanıyor ama ne çare?veren allah alan allah...allah sabır versin

rabbim sabrilar versinnn..anne olmadan önce belki bukadar iyi anlayamazdim sizleri ama şimdi evlat acisi çok zor bişi..en kisa zamanda toparlanmaniz dileğiylee

Sanada çok çok geçmiş olsun umarım tekrar yaşamayız böyle bir acıyı ben düşünüyorum yeniden hamile kalmayı yoksa atlatamam kendimi toparlar toparlamaz hemen

canim ya çok geçmi
şolsun bende bebeğimi 35.haftasinda kaybettim dikkatimi çeken bişey oldu benimde 2li tarama testim problemli çikmişti acaba bu bir sinyalmiydi ben amniyosentezde yaptirmiştim sonuç çok iyiydi doktorum o zaman erken doğum beklentiside olabilir demişti ama erken doğum olmadi bebeğim karnimda öldü acama 2 li test bi habercimiydi sende söyleyince kafama takildi.

sanada çok geçmiş olsun benim 2 taramı normal üçlü taramasında problem çıktı doktorum amniyosentez yaptır dedi üniversiteye gittik ordaki doktor gerek yok dedi belki yaptırsaydım benimkindede bişey çıkmazdı ama yaşadık işte senin ne kadar oldu bebişimi kaybedeli

bende aynı sızın gıbıyım 3 kısı hamıle kaldık teyzem kuzenım ve ben aramızda 1 er ay vardı hepsı bebeklerını kucaklarına aldı ama ben 27.haftamda kaybettım bebegımı
patorolojı sonucum benımde temız cıkmıstı aylar nerdeyse 1 sene olucak suan yıne bebek ıstıyoruz ama olmuyo

canım benimm allah sabır versin sana ve eşinee.ne kadar zor bir acı olduğunu tahmin edebiliyorumm..allah kimseye yaşatmasın inşallahh..hayırlısı böyleymiş demekki mevlam böyle istemişş.moralini yükek tut yeniden hamile kalır ve bebeğini kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın inşallahh canım..

sanada çok çok geçmiş olsun arkadaşım umudunu kaybetme allaha sığınmaktan başka çaremiz yok verende o alanda o işallah çok fazla aratmaz hiç birimize
:roflol:

allah sabır versin bir daha yaşatmasın..........
inş.bundan sonra sağlıklı hamilelik geçirirsin kucağına alırsın.........

CANIM BEN BEBEĞİMİ 02.06.08 DE KAYBETTİM EN AZ 6 AY KORUNMA SÜRESİ VERİLDİ SEN BEBEĞİNİ NE ZAMAN KAYBETTİN NE KADAR SÜRE KORUNMA VERDİLER.ALLAH BU ACIYI BİDAHA YAŞATMAZ İNŞALLAH CANIM.:Saruboceq:

1.7.2008 de kaybettim ebeler banada 6 ay süre verdiler ama doktora gitmedim doğumdan sonra ama ben 3 ay beklicem çok istiyorum yeniden hamile kalmayı allahım işallah bizlerede nasip eder sağlıklı bebişler o yüzden flic asit kullanmaya başlıcam hazırlık olsun diye

inşallah en yakın zamanda sağlıklı hamişler olursunuz, allah her isteyenin elini boş bırakmasın, hayırlısıyla nasip etisn, iyi düşünün kızlar, aklınıza kötü birşey getirmeyin, erken doğum, düşükler o kadar fazla yaşanıyor ki artık, allah herkesin yardımcısı olsun

CANIM BENDE AYNI ACILARI YAŞADIM BENİMDE 2 Lİ TESTİM RİSKLİ ÇIKMIŞTI VE AMNİYOSENTEZ OLDUM AMA SONUÇLAR TEMİZ ÇIKMIŞTI GELGELLİM HAMİLELİĞİMİN 35. HAFTASINA GELDİM VE HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞAMADIK NE BEN NEDE BEBEĞİM AMA ANİDEN HAREKETLERİNİN DURDUĞUNU HİSSETTİM DOKTORA GİTTİĞİMİZDE KALP ATIŞLARI ÇOKTAN DURMUŞTU :a015::a015:VE SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM DÜŞÜNSENE DOĞUMUMA ÇOK AZ VARDI VE NE BEKLERKEN NE İLE KARŞILAŞTIK.TUAF OLAN HİÇ BİR PROBLEMİN BULUNANMAMASI...:1no2::1no2::1no2:TEKRAR Bİ GEBELİK İÇİN EN AZ 6 AY BEKLEMEM LAZIM BİLİYORUM Kİ ANCA YENİ BİR HEYECAN BU ACIYI AZALTIR AMA ONUN İÇİNDE SABIR...

sanada çok geçmiş olsun allah sabir versin bizlere sen nekadar oldu bebişini kaybedeli ben 3 aya girmek üzereyim düşünüyorum artik gebeliği ama allaha kalmiş bişey işallah yeniden hamile kalabilirim ve bu sefer kucaağima almak nasip olur umarim klomene başlamayi düşünüyorum doktoruma sorup

cok gecmiş olsun
allah bir daha yaşatmasın bu acıyı :Saruboceq:

allah yardımcın olsun, çok çoküzüldüm ve çok ürperdim, şimdi biz de üç arkadaş hamileyiz ve üçümüz de şubatta doğum yapacağız.. Allah korusun yarabbim, inşallah o acıyı yaşatmaz..

işallah yaşamazsınız allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

kızlarr allahım sizlere büyük sabır versin .. inş. böyle bir acı birdaha yaşamassınzı..

Allah sabırlar versin canım umarım en kısa zamanda tekrar bir bebegin olur.Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…