- Konu Sahibi civciv1981
cok sevindim arkadasim allah kucagina almayida nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
civciv canım benim çokkk sevindim.Allahım sen ne büyüksün.mucizen hayırlı olsun canım.inşallah kucağına da alırsın.keseyi en erken haftaya görürsün.kalp atışı için de 2-3 hafta beklemelisin.ayyyy süper yaaa.....hihoyyyt
iyiyim canım saol..girememdim uzun zamandır..hamişlik iyi gidiyor..p.tesi günü kontrole gideceğim..bebiş büyüyor. artık eski pantolonlarımı giyemiyorum,hamiş pantolonu aldım çok güzel duygular bunlar..Allaha şükürler olsun bizede yaşatığı için..senin üçüzler nasıl gidiyor,gördünmü ultrasonda..insan hangisine bakacağını şaşırır yaa.. inşallah sağlıkla kucağına alırsın..düşünebiliyormusun birden 3 çocuk annesi olacaksın..çok güzelll....benim eşimde ikiz olmasını çok istemişti ama ben çok fazla istemiyordum açıkçası,daha doğrusu korktuğum için istemiyordum,risk olmasından..hayırlısı böyleymiş zaten..hala içimde hep korku var ama,acaba ne yapıyor,kalbi atıyormu,yaşıyormu diye hep vesvese yapıyorum..doktora da söyleyeceğim zaten ayda bir kontrole dayanamam ben,2 haftada bir gidip görmek istiyorum..sein ne zaman kontrolün,ne kadarlık oldunuz..bizim 11.haftamız.öptüm canım kendinize iyi bakınnn..:1hug:
evet canım yaa bugun yine gittim dr a deger 965 cıktı ama hala kese gorunmedii 4+1 su an bide kalp atışını duysam iyice rahatlayacağım cünkü hala tedirginimm fisfisfisfisfisfis
evet canım yaa bugun yine gittim dr a deger 965 cıktı ama hala kese gorunmedii 4+1 su an bide kalp atışını duysam iyice rahatlayacağım cünkü hala tedirginimm fisfisfisfisfisfis
civcivcim peki doktorun sana bebeginizin olmasi cok zor deyip sperm bankasi onermisti..tup bebekte negatifti peki simdi kendiliginden olmasina ne dedi???
civcivcim şuan resmen şoka girdim canım benim ya benimde buay tüp bebek denemem oldu benim eşimde azosperm rabbim ne büyük ya bizimkisi tutmadı canım ama senın nasıl bir mucizedir bu yarabbim bizimkine mesa yapıldı acaba damarlarında acılma olmuşmudur tese ile mesa arasındaki fark ne acaba benım eşimde bir sürü canlı hücre çıktı ama tutmadı kendiliginden olması ne büyük bir mucizedir ya rabbim
inş civcim ya ben çok mutlu oldum senin yazını okuyunca çünkü ben de daha yeni yaptırdım transferi 12 agustosda belli oldu ve tutmadıgını ögrendigmde resmen bir yıkım yaşadım yenı yen kendime geliyorum 2 denemeye hazırlanıyorum kısmetse kasımda deniycem bakalım ama senın yazını okuyunca bir ışık oluşuverdi içimde acaba benımde oluverırmı diye rabbim hayırslını versin canım ya senden bir rice var
CİVCİN LÜTFEN SENİNLE ÖZELDE KONUŞMAK İSTİYORUM MSN GÖRÜŞEBİLİRMİYİİZ KULLANIYORMUSUN
canım çok sveindim haberini aldığımda.inanki sevinçten gözyaşlarımı tutamadım.
Eşini ve seni cok tebrik ediyorum.hihoyyythihoyyyt
rabbim hayırlısıyla kucağna almayıda nasip etsin.:cüvcüv:
Darısı bizlerede olsun insallah.:saruboceq:
saol canim allah razi olsun darisi hepinizin başina inşallah..sen naptin hala beklemedesiniz sanirim ??
Biz daha bekliyoruz canım.Eşim şimdilik çinko tablet ve çaksır filan kullanıyor.Ameliyatı sanırım mart gibi olur.Ama nasıl olacak hala bilmiyoruz.İstanbul işi kafamızı karıstırıyor.:uhm:
1 ay filan kalmamız gerekecek ama bu cok zor olacak.Keske sperm bulunabileceğiniz bilsek...Hiç düşünmeden yarın giderim vallahi.kaydirigubbakcemile
Ama bakarsın rabbim bize de sana yasattığı mucizeyi yasatır hihoyyyt
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah ama neden marta kadar bekliyorsunuz onu anlamadım :uhm::uhm:
hayırlı olsun.. çok sevindim.. süper bir duygu.. beş yaşında bir kızım var.. dün gibi hatırlıyorum hamilelik testini aldığımı.. anlatılmaz bir his.. tebrikler...