How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....

VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM

YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:

BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz

allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet etsin ve tamamına erdirsin.

bütün işler eşime kaldı,yemeğimde sağ olsn eşim yapıyo.onn yapmasına alşkn olmdğm içn üzülyrm ve iyi olupta kendi işlermi kendim görmeyi özledm yaa,dışarda gezmeyi çok özledm.hayırlsyla bebşlermn kalp atışlarını duysydm.çok güzel br duygu olmlı...

canım bişi olmaz bütün zahmetini zaten biz çekiyoruz onlarda 9 ay yapsın varsınn üzme kendinii bebiş doğunca da oturmayı özlrsin hamişliğin tadını çıkar bencea.s.

tebrikler civciv gözünaydın allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin çok güzel duygularını anlatmışsın duygulandım darısı isteyenlere nasip olsun
tüm arkadaşların ramazanı mübarek olsun hayırlı ramazanlar

saol canım allah razı olsun darısı isteyen butun arkadaşlara inşallah seninde ramazan ayın mubarek olsun arabbim dualarınız kabul etsin inşallah :1hug::1hug:

canım tebrikler..allahım hayırlı sağlıklı şekilde tamamına erdirsin inşallah...:1hug:

ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....

VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM

BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz

Hayırlı olsun :nazar:allah herkese nasip etsin inşallah.Ben anlamadım siz normal yollamı hamile kaldınız?Bende yeni tüp bebek yaptırdım ilk denememdi sonuç negaif çok kötüyüm bir mucize olurmu diyorum kendi kendime ama çok umutsuzum.

Hayırlı olsun :nazar:allah herkese nasip etsin inşallah.Ben anlamadım siz normal yollamı hamile kaldınız?Bende yeni tüp bebek yaptırdım ilk denememdi sonuç negaif çok kötüyüm bir mucize olurmu diyorum kendi kendime ama çok umutsuzum.

bendü tüp bebek yaptırıcam ama böyle tutmayanları duyunca endişeleniyorum.acaba tutmamasının sebebi neydi?sorununuz neydi.yol göstermek açısından sorabilirmiyim.

civciv canım...bebişlerini ne zaman görmeye gidiyorsun..kaç haftalık oldun sen...

canım allah kısmet ederse yarın göreceğimm keseyi inşallah bi sorun yoktur çünkü gecen hafta dr a gittiğimde düşük tehlikesi olduğunu söledi rabbim benden ayırmaz inşallah bebeğimi ..

henüz 5 haftalık canım:1hug::1hug:

bendü tüp bebek yaptırıcam ama böyle tutmayanları duyunca endişeleniyorum.acaba tutmamasının sebebi neydi?sorununuz neydi.yol göstermek açısından sorabilirmiyim.

canım eşimde sperm azlığı vardı yani üretiyordu ama dışa cıkmıyodu yani damar tıkanıklığından teseden sonra rabbime şükürler olsun oldu...

darısı hepinizin başına inşallah a.s.a.s.

canım sakın umutlarını kaybetme allahın mucizeleri okadar cokki herzaman bi umut besle içinde rabbim inşallah sanada aynı mutluğu yaşatır

[hayırlı olsun cnm allah tamamına erdırsın saglıcakla kucagınada alırsın inş:CüvCüv::Saruboceq:B][/B]

canım sen erkek faktörlü tüb bebek denemesinden sonra normal yolla hamilemi kaldın(eşin tese ameliyatımı oldun)şaşkınım allahım sen büyüksün bizede nasip et

bende ocak ayında tüb bebek denemesi yaptım eşim tese ameliyatı oldu sperm bulundu fakat bizim yumurtalar döllenmedigi için transfer yapılmadı:((çok üzüldüm ikinciyi denememiz için biraz zamana ihtiyacımız var seni duyunca içimde bir umut dogdu inşallah banada normal yolla nasip eder.

bende ocak ayında tüb bebek denemesi yaptım eşim tese ameliyatı oldu sperm bulundu fakat bizim yumurtalar döllenmedigi için transfer yapılmadı:((çok üzüldüm ikinciyi denememiz için biraz zamana ihtiyacımız var seni duyunca içimde bir umut dogdu inşallah banada normal yolla nasip eder.

Back