How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Allahim bu nasil bir mutlulukk hamileyimm ve inanamiyorummm

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin..............
çok güzel bir duygu biliyorum bende aynı duyguları yaşadım.............
şimdi geri sayım başladı bende doğuma

TATLIM GEÇMEDİKİİ YOKSA NİE SİZDEN SAKLIYIM HENIZ AYIN 31 İNE KADAR ZAMANIM VARDI AMA DUN ASIRI DERECEDE MİDEM BULANINCA İDRAR TESTİ YAPAM DEDİM ...ÇİFT CİZGİYİ GORUNCE KOŞA KOŞA GİTTİM AKŞAMIN SAAT 10 UNUNDA KAN TESTİ YAPMAYA ...YANİ HALA GUNUM GEÇMİŞ DEĞİLŞenizŞeniz
canim yaa cok sevindim..ama bulantilarin baya erken baslamis..calismalar ise yaramis:jeyyar:

ALLAHIM BU NASIL BİR MUTLULUKK HAMİLEYİMM VE İNANAMIYORUMMM...ÇÜNKÜ GECEN AY AYIN 31 DE TUP BEBEK DENEMEMDE SONUÇ NEGATİF ÇIKINCAA DUNYAM BAŞIMA YIKILDI BİR DAHA ANNE OLAMAK DUYGUSUYLA HER GECE SABAHLARA KADAR AGLADIM....

VE BUGUN BAŞLAYAN MİDE BULANTILARIMDAN SUPHELENDİĞİM İÇİN ÖNCE İDRAR TESTİ YAPTIM CİFT CİZGİYİ GORUNCE YİNEDE EMİN OLAMADIM AKŞAM SAAT 10 DAN SONRA KAN TESTİNE GİTTİM VE SONUCA İNANAMADIMM 265 .0 OKADAR MUTLUYUM Kİ ŞU AN ANLATAMAM

YUCE ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE BU MUTLUGU YASATSIN ...:Saruboceq:

BENİM HER ZOR GUNUMDE YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM MEHAY PİNK ROSE VE SEHERİMM CANLARIM ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN BEBİŞLERİNİZ KUCAGINIZA VERSİN AYRI AYRI TEŞEKKUR EDİYORUM HEPİNİZE ŞenizŞeniz
canım çok sevindim ne kadar güzel rabbim nasip etmiş allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı naip etsin tüp bebkten ümidin yoktu htırlıyorum üzgündün ve sonuç negatif çıkmıştı ama bak rabbim isteyince hiçbir tedaviye gerek kalmadan nasip oldu darısı bana ve tüm rakadaşlara inşallah

Allahım yüzünü güldürdü darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.Allah eşine ve sana bağışlasın analı babalı büyütsün şimdiden

Canim seni tekrar tekrar tebrik ederim.çooookkk mutlu ve güzel bir gebelik geçirmeni diliyorum.lütttfenn bizede dua et.tüp bebek denemenden sonra ne zaman adet oldun yazarmisin canim...bide tedavini nerede olduğunu merak attim.

Canim seni tekrar tekrar tebrik ederim.çooookkk mutlu ve güzel bir gebelik geçirmeni diliyorum.lütttfenn bizede dua et.tüp bebek denemenden sonra ne zaman adet oldun yazarmisin canim...bide tedavini nerede olduğunu merak attim.

tsk ediyorum darısı inşallah sizlerin başına canım ben ayın 30 unda negatif sonucu aldım ayın 31 de adet oldum ...ozel yıldız tabya bilge hastanesinde yaptım tedaviyi

canım inan çok sevindim mucizene....sağlıkla kucagına alırsın inş bebişlerini...
umarım bir gün bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarım da kavuşur mucizelerine............

canım inan çok sevindim mucizene....sağlıkla kucagına alırsın inş bebişlerini...
umarım bir gün bebek hasreti çeken tüm arkadaşlarım da kavuşur mucizelerine............

amin canımmm inan şimdi en buyuk duam bu allahım isteyen herkeze nasip etsinnn Şeniz cunku ben 8 yıldır evlat hasreti çekiyordum ve acısını cok iyi biliyorum yarabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınn :Saruboceq::Saruboceq:

canım daha öncede yazdım ama görmedin herhalde sizin spermlerdemiydi sorun?tekrar hayırlı olsun canım sevgiler...

evet bencede ikiz benim transfer sonrası 12. günde 136 çıkmıştı ve ikizdi hadi hayırlısı tabi ben sonra kaybettim meleklerimi inşallah rabbim bizede nasip eder

Hayırlı olsun,çok çok çok sevindim,ne güzel bi haber.Benim gibi uzun zamandır bekleyipte hamile kalanlara çok ama çok sevinyorum,acısını bildiğimden dolayı.Heleki tam ümitler tükendi derken gelmesi şahane...hayırlısıyla sağlığıyla kucağına alıp büyütmek güzel günlerini görmek nasip olsun inşallah...

Canım şimdi bu hamilelipin tüp bebekle hiç bir ilgisi yok dimi?tüp bebek sonucundan sonra kan testini tekrarlamışmıydın,gerçi sıfır çıkmış tekrar etmemişsindir büyük ihtimalle...Sanırım adetine 5 gün var,yani adetin gecikmeden test yaptın ve sonuç oldukça yüksek,ikiz gibime geldi valla,maşallah,maşallah....Doğru anlamışım dimi tatlım?

Çok süper yaaa,Rabbim bizlerede böyle mucizeler yaşatsın en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah...

Civcivim canım yürekten kutluyorum seni ve eşini.Hasretin sona erdi bak.Ne güzel bi haber ne güzel.Allah bebişinide kucağına almayı nasip etsin canım benim.Bizim içinde dua et olurmu?

maşallahhh allah nazardan saklasın inşallah hayırlı sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin yarabbimmm arkadaşım inşallah bizede bulaştırırsın tüm isteyenlere anne baba olmayı nasip etsin yarabbim bu güsel mübarek aylardaaaa bu ayların yüzü suyu hürmetine yarabbimmm sen kimselerin kucağını boş koyma yarabbimmm aminnnnn

Back