Allahım aklımı koru😖

Bize güler tedavi desek ama bi konuşiyim. En basit isteklerimizi bile defalarca söylesek ciddiye almıyor. Allah herkesin evladını bağışlasın güzel çocuklar yetiştirmek nasip etsin. Miniğim evet çok güzel kokuyor da pek kucağıma alamıyorum hem dikişim acır diye hem aşırı gazım oldu gideremedim akşamdan beri

Doğumu yapınca evinize gidin o evde bebek mikrop kapmasin sizde tabi,annenize de tadavi şart

Doğum yapmışsınız Allah anneli babalı büyütsün hayırlı ömürler versin inşallah

Yazdiklarinizi okudukca uzüldum.bana gore en buyuk probleminiz eşiniz size hic yardimi yok bir baba gibi bile degil sen dogum yapmisin o yatmis kilini dahi kipirdatmamis...
Çekmeyin böyle eşleri neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz.yapacaginiz sey kv deye terslemek elinle yeme midem bulaniyor deyin.kocaniz tepki verirse de mahkemeye gidin iki cocuk ve size bbakmakzorunda.istanbul gibi yerde is bulursunuz.bilmiyorum ya bu deveyi gudeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.kv deye yogunlasin yanina gelmesini istemediginizi belirtin taviz vermeyin.birak birazda o uzulsun annem annemse niye evlenmis kocaniz

Bir şeyi 100 kere söyleyince olurmuş bıkmadan söyleyin elbet bir gün pes edecektir
Korse veya şöyle hafiften sarsan doktoruna sorarak benim sarkma vardı o yüzden yürüyünce dikişler acıyordu sarınca iyi gelmişti

İnşallah ameliyatlı halinle o pislik yuvasına dönmeyip otele neyin gitmişindir

Çok üzüldüm cidden zor. Evin annesi adeta sizmişsiniz. Fakat artık düşünmeniz gereken Bi minik yavrunuz daha geliyo. 2 oluyo. Artık kendinizi yıpratmayın, ilerde çocuklar da çok yıpratacak. Bu genç yaştarkmediğiniz kalmamış Allah eşinizden çocuklarımızdan güldürsün inşallah. Hayırlı mutlu doğumlar diliyorum size. Fakat dediklerimizi dikkate alın mutlaka. Dönün evinize. Eşinizle ciddi olarak konuşun kaynana konusunda. Umarım sorun yaşamazsınız.

Bebeğiniz hayırlı olsun. Rabbim yardımcınız olsun. Ben merak ettim. Eve geldiniz mi? Anneniz size yardımcı oluyor mu? Bebeğin doğduğu gün de hurda toplamaya gitti mi?

Genelde bu istifcilik olayı bir ayrilik yaşayanlarda bir yakınını kaybedenlerde olur. Annenizi tedaviye ikna edin öyle hobi olmaz. Çoğu kadın normal doğumu yapamıyor maalesef bunu takıntı yapıp kendinizi üzmeyin. Koca kişisine de ne desem bilemiyorum. Onunla konusmalisiniz

Annenizin çöp karıştırması maddiyattan kaynaklı değil ki zaten durumunuz iyiymiş geçmişte babanız çalışmamış kendi başına evi yönetmiş bir kadın geçmişe dayalı bir travma oluşmuş ondan kaynaklı bu tarz bişey yaptığını düşünüyorum. Doğuma gelince sezeryanda 1 hafta biraz sıkıntı çekersiniz. Doğumda eşiniz 1 hafta izin alsın evinizde durun ne kayınvalideniz ne anneniz gelsin eşiniz biraz destek olsun bu süreçte ağrılarınız azalınca gün içinde biraz yardımcı olsa size yeter inşallah diğer yavrunuz küçük mü bilmiyorum ama bu şekilde de huzurlu değilsiniz sizin için en iyi eviniz sanırım.

Anlam verilecek bir durum yok çünkü annesinin durumu ihtiyaçtan değil tamamen psikolojik geçmişe dayalı travmalarından kaynaklı daha önce edindiğim bilgilere göre izlediğim belgesellerde de bu şekilde istifçilik geçmişte yaşanılan üzüntülerin yıllar sonra dışa vurum hali diğer çöpü kurcalayıp gelir elde edenlere gelince de birşey diyemeyeceğim çalıp çırpmadıktan sonra ekmeğini taştan çöpten çıkartmak denen şey o diye düşünüyorum burada bi komşumuz var işe girse hiçbir yer almaz yaşı var teyzenin torunu diş doktorluğu okuyor çöplerden topladığı kartonlarla torununu okutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…