- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Yaptığım yemeklere resmen elini sokuyor makarnayı salatayı parmaklarıyla alıp yiyor,
Evinize gidin çocuklara siz bakabilirsiniz az sabredin o mikrop yuvasında hem siz hem bebek hastalık kapabilir, yapamam bakamam demeyin ben de sezeryanla iki doğum yaptım tek birgün yardım eden olmadı ikinci digumumda kendim baktım eşimde sabah 8de çıkıp aksam10 -11arasi eve gelirdi, sizde yapabilirsiniz bakabilirsiniz.Bu arada annemin hurda toplamaya ihtiyacı yok, hobi diyor. Gidip bildiğiniz çöpün içini kurcalayıp seçiyor. Kendi oturduğumuz bu ev hariç 2 tane içinde kiracı olan kendine ait evi var. Babamdan emekli maaşı var. Birikimi var, fazla gideri yok 10 yaşında kardeşimle yaşıyor biz ondan 1 lira bile maddi talepte bulunmuyoruz diğer kardeşimle. Annem kafa dağıtıyorum diyor. Ben geldiğimden beri elli sefer kızdım evn hali bana eziyet veriyor, küçük kızım durmuyor, dur onla ilgilen dedim dinlemedi her gün gitti toplamaya haftada 2 gün de pazarlara gidip tavuklarına yeşillik filan topladı gece 10 11 lere kadar. Düşünüyorum içinden çıkamıyorum
Rahmetli ananem geldi aklıma o da pilavı salatayı avuclayıpta yerdi annem ne kadar kızsada bu huyundan vazgecirememistiYaptığım yemeklere resmen elini sokuyor makarnayı salatayı parmaklarıyla alıp yiyor
Yok estağfirullah kusura bakacak bir şey yok ben de anneme çok kızdım geldiğimden beri. Annem İzmir'de ben evlenip İstanbul a gittim. Şu an dönemem, geldiğime bin pişmanım, evin bu halde olduğunu, annemin hurda olayın bu kadar kötü duruma getirdiğini bilmiyordum. Eşim doğuma girdiğimde izine çıkacak 1 hafta izni var. Sezeryanlı halimle 2 bebekle 1 hafta sonra dönebilir miyim bilmiyorum, o bi kaç hafta kal araba kiralayıp tekrar gelir alırım seni dedi ama anneme dedim 1 hafta sonra dönerim pişman ettin beni geldiğime diyeKusura bakmayın ama çöp karıştıran insanlara anlam veremiyorum hiçbir şekilde. İhtiyacım varsa getirisi az olan bir işe girip kendi yağımda kavrulmaya çalışırım daha iyi. Çöp karıştırmaktan daha gururludur en azından. Çocuğumu da öyle bir evde dünyaya getirmezdim açıkçası. Eşinizin annesi bile daha mantıklı bu konumdayken, tabii ben evimde olmayı yeğlerim. Yine de siz bilirsiniz.
Annenize gelince tedaviye ihtiyacı var ,bizim mahallede de var ablanın teki sabah akşam disarda hayvanlarla dolaşıyor evini çöp ev yapmış kaç kez belediye şikayet uzerineHobi olarak bunu yapıyor diyorsunuz.
Yani çöpten çıkmış eşyaların istiflendiği bir yerde hem küçük çocuğunuzla yaşıyorsunuz hem de yeni doğan bebeğinizi getireceksiniz.
Hadi koronayı geçtim, zibilyon tane mikropla karşı karşıya olduğunuzun farkında mısınız?
Evinizde kalmama sebebiniz yardım ihtiyacı ise belli ki gerekli yardımı burda alamayacaksınız. Eşiniz nerede izin alamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?