ALLAHIM ACI CEKIYORUM... BANA YARDIM ET....

Allah rahmet eylesin canım evlat kaybetmenin ne olduğunu biliyorum... Bende yasadım çok zor sana ne desem boş hiçbir şey senin acını dindirmez, hiçbir şekilde teselli etsekde içinin nasıl yandığını anlayabiliyorum.. Aglama üzülme diyenler olacaktır ama sen içinden ne geliyorsa onu yap bagır çagır agla içini dök ama içine atma.. Rabbim sabırlar versin inşallah

Geçmiş olsun. Yıpratmayın lütfen kendinizi bu kadar. Bu size teselli olur mu bilemem ama bebeğini doğurup emzirip emek verip sonra kaybeden anneler de var. Böylesi daha ağır. Demek ki kısmet değilmiş. Allahım tekrar anneliği tattırsın size, sağlıklı yavrularınız olsun.

Cok acı ama buda imtihan unutma o senin cennet kuşun oldu. Dua et kalbini ferahlat esine de yazık adamlar ne olduğunu bilmiyor ellerinden bisey gelmiyor seni için yanıyor. Ama geçecek Rabbım yine evlat hayırlı evlat verecek. Inslalah hersey guzel olur hayatında basın sag olsun. Acını dindirsin Rabbım hayırlıca evlat sahibi ol yeniden ınslalah

Cok ama cok üzüldüm.Allah sabir, dayanma gücü versin size.Sizi okurkrn kendim yasamis oldum.

Evlat acisi Allah düsmanima ysatmasin
Melegin cennette kuzum dua et sabirli ol Allah yardimcin olsun

Çok zor allah sabır versin.O kadar sancıyı çekip bebeğinizi doğurup kucağınıza alamamak.Çok zor

O zari yirtan enfeksyn . enfeksyn olmasaydi ozar yirtilmazdi. Suyu azalmazdi kurtarilmaya sansi olablrdi.

İlk gittiğiniz doktor mu bu
Ilk gittgin doktorun tayini cikti. Kesemi gordgmun ertesi haftasi. 2. Gittgim doktor bu . saglk ocagndaki tahlilleri istedi dahada takibini yapmadi. Ozamanda enfeksyn vardi normali 5 iken bnm ki 8 di. Ama o doktoru biraktgmda enfeksynm 60 olmustu

Cok aci . defnetmek kucagna alamadan ama dogrdgnda canli oldgnu bilmek...

Cok aci . defnetmek kucagna alamadan ama dogrdgnda canli oldgnu bilmek...
Evet çok acı .ben elledim sevdim gördüm kuzumu.çok ağladım ama sonra daha büyük acılar geldi hayatıma.doğmaması gerekiyormuş benim KuZum.artık bebeğim için ağlamıyor dua ediyorum.acın hafifleyecek zamanla.sonra tekrar hamile kalacaksın her düşüşün çok güzel çıkışı olur merak etme.bu da senin sınavın.herkesin var bir sınavı.

Cok diyolar asil canimi yakan da o.. Eşim sadece ... O hep dinledi hic susturmadi.. Bana dedi ki dun gece .. Uzulme defnetmek icin bas yerini gormemiz grkyordu o acti. Dediki tertemiz yapmslar icin rahat olsun .. Nasil canm yandi..

Seninde Allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…