ALLAHIM ACI CEKIYORUM... BANA YARDIM ET....

Maalesef hamılelıklerde hıc dikkat edilmiyor idrar yolu enflarına, benim plesanta prıvadan oturu bir kaybım var. 17 haftalık dogurdum bende, sebeb benim durdurulamayan kanamalarım olsada en basta bende berbat kadar kokulu bir akıntı vardı kac defa gittim ve ıgrenc kokuyor gun ıcınde defalarca camasir degısıtirıyorum kokuyorum dedikce ciddi degıl dediler. Halbuki ben ilk gebelıgımden tecrubelı idim, bir arkadasım ıdfar enf basmayan surecinı bobreklere ılerlemesıyle kesenleri açılıp ikiz bebeklerini kaybetmişti aynı sızın gıbı.. Neyse ben ikna edemedim doktorları 8 haftalık Ken kanamalar basladı ama oyle adet kanı degıl, kurban kesılmıs gıbı oluk oluk. Son bir kac gun kala kesenınde acıldıgını kanda crp yukseldigını kan sevıyemın 6 ya dustugunu soyleyıp normal yolla dogum yaptım. Doktor bana bir daha gebelik onermedı, zaten bende hıc Bı zaman ısteklı olmadım. Bir cocugum vardı, macera istemiyordum ama oglum cok istiyordu. Bir kere dedim denerim, baktım gordum is kotu gıdıyor doktorlar mudahale edeceklerdi. İste o bebek dogdu hemde bu defa cok sıkıntısız, bir suru uzuntume ragmen dogdu. Basın sagolsun bılıyorum hersey henuz cok taze, gecmıyor ama alısıyor insan :KK43: sımdı bunlar olmasa 5.5 yasında olacaktı.

Cok aci cektim hala cekiyorumm . 4 ay karnimdaydi. Dile kolay dogumdan onceki gece bebegmn basini hisettim ve hareketini ..
Allah razi olsun sizlerden..
Yaşadıklarını çok iyi anlayabiliyorum gözün gibi baktığın, koruyup kolladığın, şimdiden fedakarlığı o şevkati içinde beklettiğin, gelsin diye gün saydığın yavrunun acı haberini almak çok zor Rabbim sabır versin.
Ancak hepimizin bu dünyada yicek içiceğimiz var demekki hakkınızda hayırlısı buymuş, sağlıklı ilerlememiş birşeyler hayırlısı böyleymiş.
Ağla üzül içine atma ama kendini yıpratma güzel kardeşim tevekkül edelim ALLAHa hakkımızda hayır neyse onu nasip etsin herşeyi en iyi O bilir..

Allah içinizi ferahlatacak güç versin. Kucağınızı boş bırakmasın inşallah. Zamanı geldiğinde sağlıklı bir bebeğe sahip olursunuz inşallah. Allah acınızı alsın.

Cnm bnm basin sagolsun melek o melek oldu uctu allah sabirlar versin gene olur bebegin allahn izniyle insallah allah isteyen herkese nasip etsin

Allah sabır versin.
Ne dense az kalıyor. Ne dense olmuyor.
Ama umarım Allah acılarınızı dindirecek, hayatınıza neşe katacak bir evlat nasip etsin en hayırlı zamanda...

30 Haziran pazar :
sancilarim cogaldi doktorumu aradim. Bana cok uzakta oldugunu ve adini Verdigi hastaneye gitmemi soyledi. Orada muaynede durumun skntili oldgunu soyledi. Doktorumu aradim durumu bildirdim, ertesi gün ..
1 Temmuz pazartesi. Gece 3 :
10 dkikada bir uyandiran sancilar yasadim. Sancilar 10 dka surdu sabaha kdr 10 dk normal 10 dk sanci seklinde gecirdim. Bu sancilarin dogum sancilari oldugu bilmeden...
Oglen 1 bucuk :
muayneye girdim. Once ultrasondsn bakti bebek hareket ediyor fakat durusu degismis. Doktor rahimin kuculmeye basaldigini , zaten o delinen zardan suyumun azalmis oldgunu , o sikayet ettgim akintili kanamalarin bebegin suyu oldgunu ,rahimin 1 bucuk santimacildigini, acilen bebekten kurtulmam (evet bebekten kurtulmamiz lazm dedi) gerekttini yatis yapmamiz gerektgni encsn ne zmn su ictgmi falan bisuru sey soyledi ama ben hicbirini duymuyordumm. Feryat figan poliklnikten tekerlekli sandlyeyle sanci odasina goturuldum. Ben kurtarmamiz lazm dedikce geri donusu yok dendi. Saat 2 gibi sancilarim cogaldi hicbirsey almadgm halde. Aci cekiyordum. Doktor bebek hala canli oldgu icin hicbir nudahalede bulunmayacagni ancak bu durum bnm hayatimi tehlikeye atarsa mudahalede edecgni ama yinede bebegi dogurmam grktgni syledi.
saat 3 sancidan geberiyorken enfeksynm beni tehlikeye gotururyor oldgnu doktorum gordu testlerle.. Bana 2 dilalti hapi verdi sancimi cogaltmasi icin ..
saat 6 da 3 saat boyunca cilginlar gibi sancilar cekerek normal dogum yaptim. Kizim hala yasiyor bu arada.
goturduler onu.... Birde bni kurtaja icim temzlensin die. Saat 7 de bebegim morgda cnku bnden ayrildiktn yarm saat sonra kalbi duruyor.
beni ise suslu pusluuu odalarin arasnda kapkara bi odaya yerlestirdiler. Allahim aci cekiyorumm. 4 aylik bebegimi dogurdum kalbi atyordu... Sonrasi karanlik bitik... Allahim yardim et bana
bugn 3 temmuz carsmba bebegimi aldik mezarliga gittik defnettik kizimi.. Allahim yardim et.... Kynvldemdeyim smdi.. Bi sure eve gidemeyecem....
Öteki dünyaya bir melek gönderdiniz .. Rabbim orada size sefaatci eylesin meleginizi .. cok zor Allah yardimciniz olsun bidaha yasatmasin Rabbim .. en kisa zamanda tekrar hamile kalirsiniz InsAllah.. ne diyecegimi bilemiyorum sözün bittigi yerdeyim ..

Cennette kavuşacaksınız meleğinize.
Şefaatçiniz olmuş minicik bedeniyle.
Allahım size dayanma gücü versin, nutkum tutuldu.
Tüm kalbimle acınızı hissediyorum, başınız sağolsun...

Maalesef hamılelıklerde hıc dikkat edilmiyor idrar yolu enflarına, benim plesanta prıvadan oturu bir kaybım var. 17 haftalık dogurdum bende, sebeb benim durdurulamayan kanamalarım olsada en basta bende berbat kadar kokulu bir akıntı vardı kac defa gittim ve ıgrenc kokuyor gun ıcınde defalarca camasir degısıtirıyorum kokuyorum dedikce ciddi degıl dediler. Halbuki ben ilk gebelıgımden tecrubelı idim, bir arkadasım ıdfar enf basmayan surecinı bobreklere ılerlemesıyle kesenleri açılıp ikiz bebeklerini kaybetmişti aynı sızın gıbı.. Neyse ben ikna edemedim doktorları 8 haftalık Ken kanamalar basladı ama oyle adet kanı degıl, kurban kesılmıs gıbı oluk oluk. Son bir kac gun kala kesenınde acıldıgını kanda crp yukseldigını kan sevıyemın 6 ya dustugunu soyleyıp normal yolla dogum yaptım. Doktor bana bir daha gebelik onermedı, zaten bende hıc Bı zaman ısteklı olmadım. Bir cocugum vardı, macera istemiyordum ama oglum cok istiyordu. Bir kere dedim denerim, baktım gordum is kotu gıdıyor doktorlar mudahale edeceklerdi. İste o bebek dogdu hemde bu defa cok sıkıntısız, bir suru uzuntume ragmen dogdu. Basın sagolsun bılıyorum hersey henuz cok taze, gecmıyor ama alısıyor insan :KK43: sımdı bunlar olmasa 5.5 yasında olacaktı.
Bn cokcsoyledim doktira hic ciddiye almadi. Obun yuzunden bu kayip . onunda caresine bakacam biraz toparlanip yanina birakmayi dusunmyrm.

Allah sabır versin, bu kadar parçalamayın kendinizi toparlamaya bir an önce sağlığınıza kavuşmaya bakın.Kısmet değilmiş demekki.Siz toparlayın kendinizi yine olur.Allah onun ömrünü ileride doğacak bebeğinize versin.

Çok çok çok üzüldüm Allah sabır versin
Eğer o zarı yırtmasaydı suyu azalmaz mıydı ? O kısmı çok anlamadım.
Gerçi bunları düşünmek de yersiz onun ömrü o kadarmış Allah sana bir melek vermiş seni öbür dünyada bekleyen
Allah sabır versin kalbine ferahlık versin inşallah

X