Maalesef hamılelıklerde hıc dikkat edilmiyor idrar yolu enflarına, benim plesanta prıvadan oturu bir kaybım var. 17 haftalık dogurdum bende, sebeb benim durdurulamayan kanamalarım olsada en basta bende berbat kadar kokulu bir akıntı vardı kac defa gittim ve ıgrenc kokuyor gun ıcınde defalarca camasir degısıtirıyorum kokuyorum dedikce ciddi degıl dediler. Halbuki ben ilk gebelıgımden tecrubelı idim, bir arkadasım ıdfar enf basmayan surecinı bobreklere ılerlemesıyle kesenleri açılıp ikiz bebeklerini kaybetmişti aynı sızın gıbı.. Neyse ben ikna edemedim doktorları 8 haftalık Ken kanamalar basladı ama oyle adet kanı degıl, kurban kesılmıs gıbı oluk oluk. Son bir kac gun kala kesenınde acıldıgını kanda crp yukseldigını kan sevıyemın 6 ya dustugunu soyleyıp normal yolla dogum yaptım. Doktor bana bir daha gebelik onermedı, zaten bende hıc Bı zaman ısteklı olmadım. Bir cocugum vardı, macera istemiyordum ama oglum cok istiyordu. Bir kere dedim denerim, baktım gordum is kotu gıdıyor doktorlar mudahale edeceklerdi. İste o bebek dogdu hemde bu defa cok sıkıntısız, bir suru uzuntume ragmen dogdu. Basın sagolsun bılıyorum hersey henuz cok taze, gecmıyor ama alısıyor insan
sımdı bunlar olmasa 5.5 yasında olacaktı.