Allah rızası için yardım edin bende sevdiğime kavuşmak istiyorum

talibim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
4
0
36
Antalya
merhaba arkadaşlar. benım derdim bir değil bin. bi yanda 23 yıllık ailem diğer yanda 6 yıldır sevdiğim canım hayatım can yoldaşım sevdiğim. ailem herşeyi kabul etti. sneye evlencektik ama bi sorun çıktı ve işler ayrılığa kadar ilerledi. problem ev konusu. evlendikten sona ailesiyle evimiz alt üst olacak. abisigil alt katta biz üst katta. annesigilde abisigiln yanında kalacak. şimdi üst kat yani biim kalacağımız ev bizim için hazırlanıyo. taban tahtası, pimapen, fayanslar, dolplar falan. sorun şu ki evlendikten 6-7 ay sona falan annesigil ara sıra bizdede kalacak. benım için sorun yok. ha alt üst yaşamısız ha aynı ev, yeme içme birlikte olcak kalma da birlikte olsa fark yok yanı. ancak benım ailem kaynanamların bizim yanımızda kalmasına gönlü razı olmuyo. bu arada evin en üstü çatı kremit. düğün borcu bitince üst kat yani çatı açılacak banyo wc oda mutfak falan ytapılacak ve annesigil yukarı çıkacak. o zmana kadar kımı zaman yukarda kımı zaman aşağıda olacak. bunu ailem kabul etmıyo. ben ne yapabilirim yarım edin bana

Aileniz haklı olarak sizi düşünüyor.
Şu an sevginiz ağır bastığı için sorun etmiyorsunuz ancak sevgilinizin ailesiyle aynı apartmanda yaşamak hiçte kolay olmayacak.
Özellikle kayınvalidenizle aynı evi paylaşacak olmanız.
İyi düşünün, sevgi her problemi çözmüyor ne yazık ki.

canım ailen de senin rahat etmeni istiyor onlarda haklı ama sen benim için sorun yok dersen o ayrı

canım ailen de senin rahat etmeni istiyor onlarda haklı ama sen benim için sorun yok dersen o ayrı

evet v-benım için sorun yok çünkü alt üstte olsak fark etmeyecek. zaten normalde de görüşüyorum ailesiyle bi sorun yok. ama yukarı kata ev olacak zaten öyle yada böle aynı apartman olacak yani sonuçta. ama zaten her zman gelmeyecekler yanımıza ara sıra belki de hiç gelmezler kalmaya. bi ihtimal yani. ve ne onun ailesi ne benim ailem uzlaşmıyo. ve benim 6 yıllık ilişkim ayrılık yoluna gidiyo

HEr zaman gelmeyecekler diyorsun ama tutup her akşam gelmeye kalkarlarsa ne yapacaksın ?
Yeme içme beraber olacak diyorsun, eşinle baş başa oturup sakin yemekler yemek istemez misin ?
Bugün beraber yemeyelim dediğinde belki büyük sorunlar olacak.
Çoğu şeyi eşinle değil hep beraber yaşayacaksınız sen gerçekten bunları istiyor musun bir düşün bence .

cnm sen sevdiğin adamı 6 sene annesiyle birlikte yaşamak içinmi bekledin??? ailen çok haklı ... arada gelip kalma diye bişey yok en fazla 3 ay sonra yerleşirler size demedi deme her ne kadar iyi anlaşsanda ev üstüne ev olmaz ... ki ben altlı üstlü otrmayada karsıyım tabi bu bnm görüşüm bide sen arada bzde kalcaklar diyosun ... bnce düzenini asla kuramazsn özeliniz olmaz huzursuz olursun... evlilik farklı flört dönemi gibi olmaz yarın bigün çocuğunz olcak o zmn nolcak ??? ailen belliki mantıklı düşünen insanlar yerinde olsam ailemi ikna etmek yerine onlarla aynı fikirde olduğumu diğer tarafa gösterirdim...

hepinizde çok haklısınız. elbette ben 6 yıl boyunca sevdiğimi annesi babası için beklemedim. ama ben onu ailesinden ayıramam o beni ailemden ayıramaz bu da bir gerçek. benim çevremde alt üst yaşayan çok fazla. hiç birinde sorun yok bir arkadasım hariç. onunda kocası her zman yanında. aileme sırtımı dönüp gidemem ama sevdiğimden de vazgeçemem. artık yumurta deliğe geldi hesabi herşey belli olacak. hafta sonu bize gidecekler ve aileler oturup konusacak herşeyi yüzyüze. dua edin bizim için

Back