merhaba arkadaşlar. benım derdim bir değil bin. bi yanda 23 yıllık ailem diğer yanda 6 yıldır sevdiğim canım hayatım can yoldaşım sevdiğim. ailem herşeyi kabul etti. sneye evlencektik ama bi sorun çıktı ve işler ayrılığa kadar ilerledi. problem ev konusu. evlendikten sona ailesiyle evimiz alt üst olacak. abisigil alt katta biz üst katta. annesigilde abisigiln yanında kalacak. şimdi üst kat yani biim kalacağımız ev bizim için hazırlanıyo. taban tahtası, pimapen, fayanslar, dolplar falan. sorun şu ki evlendikten 6-7 ay sona falan annesigil ara sıra bizdede kalacak. benım için sorun yok. ha alt üst yaşamısız ha aynı ev, yeme içme birlikte olcak kalma da birlikte olsa fark yok yanı. ancak benım ailem kaynanamların bizim yanımızda kalmasına gönlü razı olmuyo. bu arada evin en üstü çatı kremit. düğün borcu bitince üst kat yani çatı açılacak banyo wc oda mutfak falan ytapılacak ve annesigil yukarı çıkacak. o zmana kadar kımı zaman yukarda kımı zaman aşağıda olacak. bunu ailem kabul etmıyo. ben ne yapabilirim yarım edin bana