Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bunlarin dogru olduguna nasil inanicaz

Konuyu takip ettim. Çok üzgünüm. Bir kaç gündür kardeşimin sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Evde değilim. Telden çok becerip yazamıyorum. Umarım şikayet etmiştir.

Sayfalar boyunca okuduğum en en güzel ve mantıklı yorum.

Tahmin ettim yani işin içinde başka şeyler olduğunu. Yoksa zaten yapılacak şeyler yapıldı, kimse bunu anlamak istemiyor. Temelden destek lazım, ilişkiler komple çarpık maalesef, kızın da ciddi problemleri var. Temelden çözüm lazım buna, o da bu şartlarda çok zor. Ne yazık ki. Keşke sihirli değneğimiz olsa elimizde, ne diyeyim.

Vay arkadaş ya pes diyorum hale bak

Bu bugün yaşadığım kaçıncı şok artik ya.

Bilmiyorum yalan denmiyor evet tecavuz olabilir ama aile yapisi örtbas ediyormuş gibi geldi bana o da

Bilmiyorum tecavüz olabilir dedi ama kiza destek var dendi kız şikayet etmiyor dendi
yahu bunlar evlenmiş ama... hani imam nikahı da olsa kendi arzusu ile değil mi? bence tecavüz etmemiştir. sadece dayak vardır. uyuşturucu da kendi isteğiyle kullanmıştır. kız dayak yediği için konu açtı ama iş buralara geldi. zaten tecavüz etti diye şikayette bulunmamış polise.

vay arkadaş. benim gözümde canlanan manzara eve kapatılan bir kız ona işkence eden tecavüz eden amcaoğlu. ama gerçeklere bak sen...

Ben de neden komsular sikayetci olmuyor demistim demekki oluyorlarmis anlattiklariniza gore.

Bu bugün yaşadığım kaçıncı şok artik ya.
Benim ne halde olduğumu tahmin edemezsiniz heryere saldırdım kızın yeri yurdu belli ama bastırılmış sanırım bir dönem kabullenip böyle yaşamış muhtemelen sevmediği bir adamla evlendirilmiş bir nevi gerçi ona evlilik denmez o da ayrı offf hala mağdur ama iş onda bitiyor çok üzgünüm

Size ayrıca teşekkür ederim, çok uğraştınız. İyilikleriniz karşılıksız kalmasın dilerim, güzel insansınız vesselam.

Elinizden gelenin fazlasini yaptiniz siz...
Aynen resmen mide ağrısıyla gün geçirdim ama okuduklarım beni şok etti

Aynen öyleyim sabahtan beri carpintim gecmek bilmiyor. Surekli kizin su an iskence gördüğünü düşünüyordum. Kafam allak bullak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…