• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Bizde oturup saflığımızı bi gözden geçirelim o zaman...
Ne diyelim...

Kizi tehdit ediyorsa ondan kendim kullandim maddeyi sadece siddet var demis de olabilir aile de destek olur ogullarina kiz tek basina.

Şaşkınlık içinde okudum konuyu , yorumları . Ve insan 1 saat içerisinde kaç tane kötü duygu varsa hepsini hissettim .

Peki bu son olarak evli olması, kızın şuan iyi olması. Nasil bir dünyadır Allahım peki simdi ne olacak?

Böyle olmasaydı keşke. Gözüme gram uyku girmedi bugün. Çok üzgünüm. Yine de Pazartesi bakanlıktaki arkadaşlarımla konuşacağım bakalım.

Aynen haklisin canim keşke olmasaydı mağdur yine kadın ama bilinçsiz değil bipolar mis galiba birazda doğruluğu kesin değil tabiki duyduklarim:(

Aslında tam da öyle sayılmaz kadın mağdur ama sanılanın aksine hapis değil destek var arkadaşı da var yapayalnız değil ama şikâyetçi olmiyor

Ben sikayetci olmamasinin mutlu bir hayati olmasindan kaynaklandigini dusunmuyorum. Imam nikahli olsa da kendisi tecavuz diye nitelendiriyor. Halinden cok memnun bir insan burada konu acip artik olmek istiyorum demez.

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
inanmıyorum gerçekten ya okuduğumdan beri diken üstünde oturuyordum bu mu yani? Artık bende kızın uyuşturucu etkisiyle buraya yazdığıni düşünmeye başlıyorum kazen titriyordu anlatırken falan demiş zaten bu kadar emeğe uğraşmaya yazık ziyan ya biz neyse de insan bari çevreden uzanan yardım elini kabul eder

sımdı ben ne dıyım ne soyleyeyım
:olamaz:

Ben sikayetci olmamasinin mutlu bir hayati olmasindan kaynaklandigini dusunmuyorum. Imam nikahli olsa da kendisi tecavuz diye nitelendiriyor. Halinden cok memnun bir insan burada konu acip artik olmek istiyorum demez.
ya hanımefendiciğim tecavüz falan yoktur ya. o da yalanlardan biridir. baksanıza kadın evliymiş o herifle, dayak yiyor onca insan destek veriyor ama tık yok. beni öldürecek eve kapattı diyor meğer kendi evden çıkmıyormuş. falan filan. işin suyu çıktı gerçekten. bayaa da stres yapmıştık. olayın anlatıldığı kadar vahim olmamasına mı sevineyim yoksa saflığımıza ortalığı ayağa kaldırmamıza mı yanayım bilemedim.

Back