• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..
Bunlarin dogru olduguna nasil inanicaz

Konuyu takip ettim. Çok üzgünüm. Bir kaç gündür kardeşimin sağlık sorunlarıyla uğraşıyoruz. Evde değilim. Telden çok becerip yazamıyorum. Umarım şikayet etmiştir.

öncelikle çok üzüldüm konu sahibi, rabbim yardımcın olsun. bu gece gebersin o herif, başka bir şey gelmiyor elimden..

yalnız bazı yorumlar beni olaydan daha fazla hayrete düşürdü.. görüyorum ki aramıza Norveç kırsallarından katılan arkadaşlar var, çok ilginç.. şikayet etmediği için kıza kızmışlar, pardon şikayet ettiğinde ne olmasını beklediniz tam olarak? hapse mi atacaklar, neden? daha 3 gün önce sosyal medya da feryat figan haykıran kıza yapılan tehdit, şantaj, küfürleri okudunuz muhtemelen, adam bunlardan serbest kaldı arkadaşlar, SERBEST... adam sadece devlet büyüklerine hakaretten tutuklandı..

ha diyorsanız ki bunda tecavüz var, alta linkini koyacağım haberlerde de var, üstelik şikayetçi de olunmuş ve adamlar SERBEST..

https://www.ntv.com.tr/kadina-sidde...ulen-22-saniga-tahliye,EL4-s3BPKEOV_ygw5e_D3w

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ayse-arman/manavgatta-oz-baba-4-5-yasindaki-oz-kizina-40742451

yani belki siz bu ülkede ki mikemmel adaleti çok da çıkaramıyorsunuz, ama o hastanede yatan kız biliyor o adamın çıkıp başına hiçbir şeyin gelmeyeceğini.. ha kendi başına gelecek, onun da farkında.. belki öldürüp adına "namus cinayeti" denecek, üç-beş gün yatıp iyi halden vınnnnn, dışarı..
sosyal medya da yayılmasına da karşıyım, Çorlu dediğiniz yer avuç kadar yer.. sanıyor musunuz ki sapık 1 tane.. şimdi allah korusun bu olayı takip eden biri bu kadıncağızı bulsa o pislik herife farklı şeyler teklif etse kimin haberi olur? ayrıca sosyal medya da duyurulunca ne olacak, kanun mu çıkaracaklar, hapse mi atacaklar? onu da bilemiyorum tabi..

kısaca yapılacak olan tek şeyi yapmışsınız zaten, polise haber vermişsiniz.. bundan sonrasının kız için hayatı zorlaştırmak olacağına inanıyorum..
Sayfalar boyunca okuduğum en en güzel ve mantıklı yorum.

Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet :KK43: her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan:KK43: ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi destek olmak istemiş kiza çok aracı olmuş ama yok şikayet yok hiçbirşekilde..

Tahmin ettim yani işin içinde başka şeyler olduğunu. Yoksa zaten yapılacak şeyler yapıldı, kimse bunu anlamak istemiyor. Temelden destek lazım, ilişkiler komple çarpık maalesef, kızın da ciddi problemleri var. Temelden çözüm lazım buna, o da bu şartlarda çok zor. Ne yazık ki. Keşke sihirli değneğimiz olsa elimizde, ne diyeyim.

Vay arkadaş ya pes diyorum hale bak

Bu bugün yaşadığım kaçıncı şok artik ya.

Bilmiyorum yalan denmiyor evet tecavuz olabilir ama aile yapisi örtbas ediyormuş gibi geldi bana o da

Bilmiyorum tecavüz olabilir dedi ama kiza destek var dendi kız şikayet etmiyor dendi:KK43:
yahu bunlar evlenmiş ama... hani imam nikahı da olsa kendi arzusu ile değil mi? bence tecavüz etmemiştir. sadece dayak vardır. uyuşturucu da kendi isteğiyle kullanmıştır. kız dayak yediği için konu açtı ama iş buralara geldi. zaten tecavüz etti diye şikayette bulunmamış polise.

vay arkadaş. benim gözümde canlanan manzara eve kapatılan bir kız ona işkence eden tecavüz eden amcaoğlu. ama gerçeklere bak sen...

Ben de neden komsular sikayetci olmuyor demistim demekki oluyorlarmis anlattiklariniza gore.

Bu bugün yaşadığım kaçıncı şok artik ya.
Benim ne halde olduğumu tahmin edemezsiniz heryere saldırdım:( kızın yeri yurdu belli ama bastırılmış sanırım bir dönem kabullenip böyle yaşamış muhtemelen sevmediği bir adamla evlendirilmiş bir nevi gerçi ona evlilik denmez o da ayrı:( offf hala mağdur ama iş onda bitiyor çok üzgünüm:(

Benim ne halde olduğumu tahmin edemezsiniz heryere saldırdım:KK43: kızın yeri yurdu belli ama bastırılmış sanırım bir dönem kabullenip böyle yaşamış muhtemelen sevmediği bir adamla evlendirilmiş bir nevi gerçi ona evlilik denmez o da ayrı:KK43: offf hala mağdur ama iş onda bitiyor çok üzgünüm:KK43:

Size ayrıca teşekkür ederim, çok uğraştınız. İyilikleriniz karşılıksız kalmasın dilerim, güzel insansınız vesselam.

Benim ne halde olduğumu tahmin edemezsiniz heryere saldırdım:KK43: kızın yeri yurdu belli ama bastırılmış sanırım bir dönem kabullenip böyle yaşamış muhtemelen sevmediği bir adamla evlendirilmiş bir nevi gerçi ona evlilik denmez o da ayrı:KK43: offf hala mağdur ama iş onda bitiyor çok üzgünüm:KK43:
Elinizden gelenin fazlasini yaptiniz siz...
Aynen resmen mide ağrısıyla gün geçirdim ama okuduklarım beni şok etti

Aynen öyleyim sabahtan beri carpintim gecmek bilmiyor. Surekli kizin su an iskence gördüğünü düşünüyordum. Kafam allak bullak...

Back