- 4 Aralık 2015
- 9.878
- 23.442
- 348
Neden arastirmislar?Bu olay yerel gazetenin aylarca araştırdığı bir olaymış ayrıca kızda tikaniyormus aile bir garip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden arastirmislar?Bu olay yerel gazetenin aylarca araştırdığı bir olaymış ayrıca kızda tikaniyormus aile bir garip
Kız belli ki iyi değil psikolojik olarak,şikayetçi olmaması korktuğundan olabilir, gene de birşey yapılamıyor değil mi?şikayetçi degilim dedikten sonra..Kızlar yerel gazetede çalışan arkadaşım ile görüştüm az önce mağazadaydı... bu kızımız imam nikahı ile amcaoğlu ile evlendirilmiş ailede akraba evliliği çok varmış, kızın mağduriyeti şiddet var evet her olay olduğunda komşular şikayet ettiğinde kız şikâyetçi olmuyorum diyormuş.. aileler onu evli kabul ediyormuş ( imam nikahı olduğundan ) ayrıca evde hapis hayatı olduğu yalan evden çıkmak istemiyormuş evet ama daha geçen bir kafede arkadaşları ile beraber görmüşler cafe ismi bile verildi.. zaman zaman ataklar geçirdiği rahatsızlığı varmış.. ama kız her bu şiddet olayı gündeme geldiğinde şikâyetçi olmuyormuş.. he bir de bu kız ile ilgili bir cok araştırma yapmis emniyet müdürlüğü ve her defasında kız da tikaniyormus olay. Kız bazı olayları çarpıtarak anlatıyormuş vs vs yani aslında bu bolgedeki bir cok kişi
Allah Allah... bu kadar yerel gazete emniyet peşinde, psikopat bir adamın elindesin, ve o psikopata rağmen önce siteye yazıyorsun sonra şikayet etmiyorsun başına neler geleceğini bile bile..Bu olay yerel gazetenin aylarca araştırdığı bir olaymış ayrıca kızda tikaniyormus aile bir garip
Aile dediginiz kim? O pisligin anne babasi falan mi?Bu olay yerel gazetenin aylarca araştırdığı bir olaymış ayrıca kızda tikaniyormus aile bir garip
ya hanımefendiciğim tecavüz falan yoktur ya. o da yalanlardan biridir. baksanıza kadın evliymiş o herifle, dayak yiyor onca insan destek veriyor ama tık yok. beni öldürecek eve kapattı diyor meğer kendi evden çıkmıyormuş. falan filan. işin suyu çıktı gerçekten. bayaa da stres yapmıştık. olayın anlatıldığı kadar vahim olmamasına mı sevineyim yoksa saflığımıza ortalığı ayağa kaldırmamıza mı yanayım bilemedim.
Neden arastirmislar?
burda yerel gazeteciyle görüşen hanımın sözleri bunlar benim değil. imam nikahlılarmış. kızı ve adamı tanıyan komşuları söylüyor bunları.Daha 10 dk once baska turlu olduguna inanirken simdi evliymis mi diyorsunuz.
Benim icin aslolan konu sahibinin beyanidir.
Zor kullandığının kanıtı var mıymış darp raporu tanık vs belki de rahatsızlığının dünyasını bize anlattı burda sağlıklı olup sırf milleti kandırmak için bu tür şeyler yazan fake adresle garip kişiliğe bürünen çok benim nick de dikkatimi çekti mesela o an buraya yazdı hadi o nick aklına gelmez insanın havakötü masa sandalye her şey yazılabilir ama o. Nick tasarlama gibiŞizofren değil canim olaylar aslında doğru bipolar olabilirmiş kız şikâyetçi değilmiş her seferinde
Siddet goren birini gazete niye arastirsin ki ? Toplumumuzda pek nadir rastlanan bisey degilŞiddet gördüğü için kız sağda solda konuşuyormuş zaten olayın üstüne gidilince şikâyetçi olmuyor hepsi bu karakolda tecavüz olayı yansıtılmadı mesela neden evet tecavüz etti demedi? Kazen istismar ve şiddet olarak ihbar etti neticede
Benim de dikkatimi cekti ama dun uye olmamisZor kullandığının kanıtı var mıymış darp raporu tanık vs belki de rahatsızlığının dünyasını bize anlattı burda sağlıklı olup sırf milleti kandırmak için bu tür şeyler yazan fake adresle garip kişiliğe bürünen çok benim nick de dikkatimi çekti mesela o an buraya yazdı hadi o nick aklına gelmez insanın havakötü masa sandalye her şey yazılabilir ama o. Nick tasarlama gibi
Zor kullandığının kanıtı var mıymış darp raporu tanık vs belki de rahatsızlığının dünyasını bize anlattı burda sağlıklı olup sırf milleti kandırmak için bu tür şeyler yazan fake adresle garip kişiliğe bürünen çok benim nick de dikkatimi çekti mesela o an buraya yazdı hadi o nick aklına gelmez insanın havakötü masa sandalye her şey yazılabilir ama o. Nick tasarlama gibi
Siddet goren birini gazete niye arastirsin ki ? Toplumumuzda pek nadir rastlanan bisey degil
Olsun hepimiz hepsine yazdik bide onlar arastirsinlar. Kiz hastaysa yine yardim ederler onlarin elinde birakmazlarYemin ediyorum rezil olduğumuza mi uzuleyim, Müge Anli'ya yazdıklarım için mi uzuleyim.
Neye uzuleyim ya ben.
Hem ne evliliği ayrıca. İmam nikahı tecavüzü meşrulaştırmak için kullanılıyor burda.Daha 10 dk once baska turlu olduguna inanirken simdi evliymis mi diyorsunuz.
Benim icin aslolan konu sahibinin beyanidir.