Katılıyorum.Arkadaslar haberlere konu oldu. Sosyal medyada paylasilinca mi medyatik hale gelecek?
Ayni kanidayim belki yapan hapis yatsa bile unutulup gidicek kiz olayi yasadigi yetmezmis gibi belki gunlerce reyting icin tvye cikarilacak ve soyutlanicak.
Ben de, biz üzerini örtelim dediniz, demedim. Üzeri belli makamlarca örtülüyor. Okuduğum lisede, beden eğitimi dersinde iki öğrenci cinsel birliktelik yaşamış bu olay duyulmuş ama öğrencilere şahsi hiçbir işlem yapılmadan başka okullara nakli istenmişti. Neden? Çünkü duyulunca okul müdürü, yardımcısı ve ilgili öğretmenler de zan altında kalacak. Ülkenin genelinde böyle olaylar dönüyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ancak üzülerek söylüyorum bu tür şeylerin reklamı yapılınca daha çok insan kızışıyor-sahipleniyor.Ben üzerini örtelim demiyorum hanımefendi, medya malzemesi yapılmasın diyorum. İkisi çok farklı şeyler. Bunu reyting için kullanıp kıza destek çıkmayanlar da olacaktır, bu iyice bunalıma sürükler. Aile baskısı zaten vardır.
Arkadaslar haberlere konu oldu. Sosyal medyada paylasilinca mi medyatik hale gelecek?
kız şu an iyi durumda degil ki .. ismini paylasmadan da yardim edilebilir bizde ismini bilmiyoruz ..haberdede ismi gecmiyor... hangi tecavuze ugrayan kadini hatirliyoruz ki yuzunu gostermiyorlar zaten
Ben de, biz üzerini örtelim dediniz, demedim. Üzeri belli makamlarca örtülüyor. Okuduğum lisede, beden eğitimi dersinde iki öğrenci cinsel birliktelik yaşamış bu olay duyulmuş ama öğrencilere şahsi hiçbir işlem yapılmadan başka okullara nakli istenmişti. Neden? Çünkü duyulunca okul müdürü, yardımcısı ve ilgili öğretmenler de zan altında kalacak. Ülkenin genelinde böyle olaylar dönüyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ancak üzülerek söylüyorum bu tür şeylerin reklamı yapılınca daha çok insan kızışıyor-sahipleniyor.
inşallah öyle olmaz..kız istemez ise tv ye çıkmaz..inşallah kadın bakanlık sahiplenirCanım bilinsin evet duyulsun. Ama yani zaten duyuldu, medyaya konu oldu. Bizim milletimiz iyilik yaparken bazen sonuçlarını düşünmeden hareket edebiliyor. Biz ilgileniyoruz ama bu kızın ailesinin de eli armut toplamıyordur kesin işi kılıfına uydurmak için bir şeyler yapıyordur. Kızın ne yazdığını okumadınız mı? "Polis, mahkeme benim uğraşacak gücüm yok, korkuyorum" diyor. Duyulmasından ziyade ölmeyi tercih ediyor. Duyulsun ama siyasiler duysun, kızın hayatı ıncık cıncık edilerek medyaya reyting konusu olmasın diyorum. Demek istediğim bu, üstü kapatılsın değil.
Ya bakanlik proseduru, kanunu uygular. Ordan da hicbir sey cikmaz. Bize bununla ilgilenecek hakkaten kizla ilgilenecek ona kalacak yer bulacak yardim edecek kisiler lazim.. bu yuzden sosyal medya gerekli. Ki su anki bilgilerle kizin kim oldugu bile bilinmiyor. Adi bile yok. Yani bahsettiginiz gibi bir durum soz konusu degilCanım bilinsin evet duyulsun. Ama yani zaten duyuldu, medyaya konu oldu. Bizim milletimiz iyilik yaparken bazen sonuçlarını düşünmeden hareket edebiliyor. Biz ilgileniyoruz ama bu kızın ailesinin de eli armut toplamıyordur kesin işi kılıfına uydurmak için bir şeyler yapıyordur. Kızın ne yazdığını okumadınız mı? "Polis, mahkeme benim uğraşacak gücüm yok, korkuyorum" diyor. Duyulmasından ziyade ölmeyi tercih ediyor. Duyulsun ama siyasiler duysun, kızın hayatı ıncık cıncık edilerek medyaya reyting konusu olmasın diyorum. Demek istediğim bu, üstü kapatılsın değil.
Son durum nedirsanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..
Son durum nedirsanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..
daireden seslen gelse bile şikayet olmayınca polis içeri girmiyormuşSon durum nedirsanırım polisi aramadı.. Aslında adres bilgilerini verse biz komşu gibi arayıp, daireden sesler duyuyoruz gibi şikayet edebiliriz. Dövme sesi, aglama sesi. Konu sahibi böylece korkmamış olur. Bize güvenemezse Kazen'e verebilir bu bilgileri..
bu olay beni artık korkutuyor
kızın ailesi veya olayı yapan yaratık bu haberleri, twitterı vs görünce ya kıza zarar verirlerse?
ya konuşmasın diye Allah korusun sustururlarsa?
ya kızı konuşmayacaksın diye döverlerken kız ellerinde kalırsa, boynu kırılırsa???
ya komşular haberlerden kim olduğunu anlarlarsa, kız kendine zarar verirse?
yani iki ucu b..klu değnek maalesef ama bu gelişmeler beni, kız adına korkutuyor
çok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?