- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
05353655252Nereye attınız buraya da yazın da hep birlikte atalım. Belki birşey yaparlar
Kız yaşarken ölmüş.Malesef olmadı babasının o şerefsize bişey yapma korkusuna iki erkek kardeşi vardı birinden biri öldürür hayatları söner dedi etmedi
ya kızın yazdıkları delil olmalı...Inşallah iyi sonuçlanacak bu durum artık haberde oldu durmaz emniyet gider tekrar inşallah bisey yapmamıştır adî Allah'ım sen koru
Olmalı tabiki kendi yazdı sonuçta ip verilir bisey yapılır mutlaka delil sayılıp o kız alınmalı artikya kızın yazdıkları delil olmalı...
Söylemedi başladığında söyleseydi fiilen gerçekleşmezdi olay adam seni dağa kaldırcam diyodu dediğini de yaptı yaniKız yaşarken ölmüş.
Yazıklar olsun o anaya babaya.
Müge anli'nin whatsapp ihbar hattına yazdım kızlar ben lütfen sizler de yazın.
Umarım. O adi artık kıza bir şey yapmaya cesaret edemez diye düşünüyorum ama kıza sahip çıkılmalı.Başardık sesimizi duyurduk
Bakanlık ve devlet bu kıza acilen sahip çıkar umarım
Sesimizi duyuralım.Yazalım da ne olacak ki birşey yapamayız diyecekler.
Polis bile birşey yapmayıp bakmış sadece.
bende onu diyorum...insanın aklını kaçırmaması mümkün değil..yahu herşey ortada gün gibi..kız kendi pc sinden veya telinden yazmış belli..baskı altında ,korkuyor..hala anlamıyormı bu polislerOlmalı tabiki kendi yazdı sonuçta ip verilir bisey yapılır mutlaka delil sayılıp o kız alınmalı artik
Varann 2 hala ne olcak yazsak demeyin lutfen sadece yazin sikayetlerihttp://www.milliyet.com.tr/forum-sitesinde-yardim-cigligi--gundem-2620459/
Çok şükür Allahım duyurduk sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?