Allah rızası için biri benimle konuşsun çok kötüyüm

Bu ülkede adalet yok!! Polis gitmiş,sesler ta komşulara kadar gitmiş,kız polise gitti her yeri mosmor bir vaziyette,psikolojisi iyi değil diyebiliyorlar ama psikolokla görüştürmeyip gönderiyorlar. Bi Test bile istememişler. Bu ülkede kadınlar ölmeye mahküm. Sayfaları tek tek gelişmeleri tek tek ağlaya ağlaya okudum sonuca bak. Bumudur ya? Yapılabilecek şey bu mudur yani? Bişey yapamayız ki biz! Buna bir çözüm bulmaları gerekiyor artık. Bir kadının canı bu kadar basite alınmamalı. Yazıklar olsun.

2 saat önce konuyu gördüm... baştan sona okudum o kızın yaşadığını öyle hissettimki (istismar olayım var) anlatamam kanım çekildi gelişmelerle öyle rahatladım ki anlatamam... amaşikayetçi olmaması çok üzücü ama onu anlayabiliyorum inanin korkuyor emin ellerde olmasına rağmen korkuyor sindirilmis ne acı. ... helal olsun hepinize sabahlamisssiniz Allah razı olsun hepinizden .

POLİSTEN EVE ÖNCE GİRMİŞ...
GÖRMÜŞTÜR BELKİ DE POLİSİ
TEHDİT ETMİŞTİR, DARP DA ETMİŞ..
ADAM ANLAMIŞ VE ŞUNU YAPARIM BUNU YAPARIM BENİ SALARLAR DEMİŞTİR

YÜREĞİM ÇOK ACIYOR GERÇEKTEN KABUS GİBİ.... DÜNYANIN SONU GELSİN... BU KADAR KÖTÜ İNSAN NASIL OLABİLİR, NASIL YAPABİLİYORLAR GERÇEKTEN YÜREĞİ ACIMAZ MI, ELLERİ TİTREMEZ Mİ... NASIL YAPABİLİYORLAR NASILL NASIL

Yazıyorum, siliyorum. Yazıyorum, siliyorum...
Hangi küfür, hangi öfke içimdeki yangını söndürebilir? Bilemiyorum.

Psikolojik halin dışında, konu eğer ki maddi mevzularsa, seni bir şekilde bulabileceğinden korkuyorsan;

Başka bir şehirde güvenli bir hayat vaadedebiliriz sana.

İstanbuldayım, İstanbul'a gel. Bir yolunu yordamını buluruz, evini yemeğini güvenliğini ayarlarız. Yeter ki cesaretini topla, yeter ki yanında bunca insanın seni korumaya hazır ve nazır olduğunu bil.

Konuyu sözlükten görüp geldim inanamıyorum olanlara. Başta herkesin fake sanması da zamanında bu tarz iğrenç konular açıp kıs kıs gülüp eğlenen akıl fukaraları yüzünden.

Kız buraya yazacağına neden polisi aramadı?
Çünkü korktu, çünkü sindirildi.

Yazdığı mesajda bile "herkesin bakışları" demiş.
Emin olun çevresinde öldürülen kadınların arkasından atıp tutan insanlar gibi insanlar var. Bu forumda bile var. Merhum Duygu Kadakal'ın arkasından bu forumda atıp tutulmadı mı? Ölmüşken bile arkasından dedikodu yapılmadı mı?

Bu kızın arkasından "Amcasının oğluyla aynı evde bir başına durmasaymış!" diyecek ne çok insan en acısı da kadın var? Çok var biliyoruz maalesef.

Polisten defalarca koruma talep etmesine rağmen öldürülen kadınlarımız var.

Bu kız bir omuz istemiş dün gece, tutunacak dal istemiş. Cesaretlendirilmek istemiş.

Keşke keşke yalnız olmasaydı karakolda. Çok ama çok üzgünüm.

Neden şikayetçi olmamış diye kıza kızmanın anlami yok bu konuyla ilgili çok sevdiğim bir söz var lütfen bunu unutmayalım.

"Benim hayatımı yargılamadan önce, benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan,sokaklardan, dağ ve ovalardan geç. Hüznü acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin."

Bu kızımız aylarca şiddetin her türlüsünü görmüş. Uyuşturucuya alıştırılmış. Kimsesi yok. Normal bir insan gibi davranmasını beklememiz komik olur.

Olmalı tabiki kendi yazdı sonuçta ip verilir bisey yapılır mutlaka delil sayılıp o kız alınmalı artik
bende onu diyorum...insanın aklını kaçırmaması mümkün değil..yahu herşey ortada gün gibi..kız kendi pc sinden veya telinden yazmış belli..baskı altında ,korkuyor..hala anlamıyormı bu polisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…